Autor |
Zpráva |
Honzik.t
|
Kuna
Chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s kunou v autě? Včera ráno jsem nemoh nastartovat ani to neškytlo, odpoledne jak jsem otevřel kapotu mi to bylo hned jasný, všechny zapalovací kabely byly překousaný. Pokud někdo víte jak na kunu tak poraďte, dám asi nejdřív pod auto past na potkany té věřím víc než nějakejm pískátkům co mají kunu odradit.-
|
13.2.08, 07:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
FerdikF
|
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
13.2.08, 07:19 |
|
|
ales
|
Tak před týdnem mi stejnou příhodu říkal známý,kuna mu zežrala elektriku v chraislerovi. Jeho soused mu poradil psí chlupy a ultrazvukové písátko,prý ji tam měl taky a pomohlo to.
_________________ š.felicie 1,3MPI 97 combi
dřív š.125L 1989
|
13.2.08, 07:24 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Kuna
Honzik.t píše: Chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s kunou v autě? Včera ráno jsem nemoh nastartovat ani to neškytlo, odpoledne jak jsem otevřel kapotu mi to bylo hned jasný, všechny zapalovací kabely byly překousaný. Pokud někdo víte jak na kunu tak poraďte, dám asi nejdřív pod auto past na potkany té věřím víc než nějakejm pískátkům co mají kunu odradit.-
kuna a kabely? to bys tam musel mít párky místo VN kabelů, to budou hlodavci, kamarád to vyřešill tak že si na aku přidělal elektrický plašič bzučák u jeho forda stály kabely 3500 kč
|
13.2.08, 07:25 |
|
|
cyz
|
Ten elektrický plašič je dobrá věc ale má jednu podstatnou nevýhodu - nikomu komu je míň jak 25 let nebo bydlí s někým mladším to nedoporučuju. Co jsem se s tímhle zařízením setkal tak má frkvenci něco málo pod 20kHz a pokud v domě někdo kdo tyhle frekvence ještě slyší tak z toho zešílí, je to hodně pronikavé, okna a dveře nejsou překážka.
|
13.2.08, 08:10 |
|
|
mb1
|
Taky jsem měl podobný problém, nemohl jsem nechat stát auto přes noc venku na zahradě, protože u souseda ve stodole se zabydlela kuna a s oblibou mi přes noc chodila překousnou kabel od cívky do rozdělovače. Jediné co pomohlo, že jsem začal nechavat přes noc puštěného psa ( http://www.borakm.info/best) a najednou byl klid. Myslím si že ty psí chlupy by mohly pomoct.
|
13.2.08, 08:40 |
|
|
hagios
|
Ak parkuješ blízko ich pelechu, tak sa nečuduj. Motor je teplý a milá kuna by si tam rada urobila hniezdočko. Lenže problém, vadia jej nejaké drôty - nie je problém, trošku si kúsne a hotovo. Ale motor medzitým vychladne a milá kuna si to rozmyslí. Kábly však za sebou už nepoupratuje:)
|
13.2.08, 08:56 |
|
|
krysolet007
Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
přesně tenhle problém teď řeší kamoš s feldou, naštěstí mu ohlodala jenom ten plastový kryt na motoru (je to MPI), prej doporučené způsoby: silná voňavka, psí chlupy, chcanky (prej nejlépe psí, ale jak donutit psa vymočit se do sklenky). Jed na krysy prej žrát nebude (nebo ho nesežere tolik, aby ju to odrovnalo)
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
13.2.08, 09:18 |
|
|
žděba
|
Nebo se nech ostříhat a nech tam ty svoje vlasy, to prej taky pomáhá..
_________________ 120 LS 81´ dovoz NDR
OI 1.8T 99´ dovoz SRN
|
13.2.08, 10:13 |
|
|
Jura
|
Nebo si na tu mrchu počíhej se vzduchovkou:)
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
13.2.08, 10:16 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
kdyby vám auto smrdělo rezistinem a olejem, tak tam nevleze, a kdyby se do díry, kterou si ty bestie vyhrabou v zemi, nalilo něco neekologickýho jako třeba olej, tak by to taky pomohlo
|
13.2.08, 10:23 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
postříkat motor pepřákem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.2.08, 10:39 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
prodat auto jezdit na kole miloš
|
13.2.08, 10:48 |
|
|
Jura
|
Anebo si pořídit toho tygra a ani by ses nemusel bát, že ti auto někdo ukradne:)
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
13.2.08, 10:54 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jj psi chlupy nebo lidsky vlasy a ona si da majzla..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
13.2.08, 10:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|