Má to cenu? Aneb co s tím?
Má to cenu? Aneb co s tím?
| Autor |
Zpráva |
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
kachnis píše: v tvym pripade bych hlavne zacal vikem karbu, no a jinak, jak se chces pustit do renovace, kdyz nedokazes zvladnout ani stredne tezkou udrzbu..
Tak znovu. Já myslel, že už jsem to psal? Mám karbec celej. Vozím ho už čtvrt roku v kufru. Opravdu, ale opravdu to neni tim, že bych to nezvládl vyměnit. Je to tím, že nemám kde! Což tady taky píšu. V mínusovejch stupních to opravdu, ale opravdu nebudu dělat venku před barákem, kde mě v tom provozu ještě něco sejme. Doufám, že to, co zvládnu a nebo ne, se tu už nebude vytahovat v tomto smyslu slovo. Snad jsem to výstižně vysvětlil... 
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
| 12.2.08, 18:14 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
ventYl
|
Ja som karb menil minuly rok cca pri 0 st. C vonku na ulici (teda vyberal a vkladal naspat, medzitym repas). Je to pracicka tak na 45 - 60 minut vseho vsudy, ak mas vsetko po ruke a kontrolujes po sebe, ci si to namontoval dobre.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 13.2.08, 12:03 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Serifus píše: Tak znovu. Já myslel, že už jsem to psal? Mám karbec celej. Vozím ho už čtvrt roku v kufru. Opravdu, ale opravdu to neni tim, že bych to nezvládl vyměnit. Je to tím, že nemám kde! Což tady taky píšu. V mínusovejch stupních to opravdu, ale opravdu nebudu dělat venku před barákem, kde mě v tom provozu ještě něco sejme. Doufám, že to, co zvládnu a nebo ne, se tu už nebude vytahovat v tomto smyslu slovo. Snad jsem to výstižně vysvětlil... 
Alealeale...pán je asi pěknej alibista...před dvouma dnama bylo takový teplo, že sme s kámošema vytahovali motorky a ty se vymlouváš na mínusový teploty...a že tě v provozu někdo sejme...tak zajedu někam na parkoviště ne? vyměnit karbec zvládne za hoďku i třináctiletej parchant a to i s prstem v nose...jestli to prostě nebude tím, že hubou se opravuje líp než rukama...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 13.2.08, 13:23 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
jestli to prostě nebude tím, že hubou se opravuje líp než rukama...[/quote]
 potiz asi nebude v pocasi  teplo opravdu bylo, tady je dukaz. v sobotu u opekacky ja a Jizíček 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 13.2.08, 13:36 |
|
 |
|
Serifus
|
Btw... když už se vlastně bavíme o tom karbecu.... může mi teda někdo říct, proč bych ho měl vyměňovat? Ví to vůbec někdo? Já totiž ne. Tak o čem se tu vůbec bavíme?
Škoda, že tady mám furt Sibiř. A i kdyby nebyla, tak zkoušky jsou krapet přednější. Nehledě na to, že karbec fakt není prioritou (jak říkám... ani nevim, proč ho měnit  ), páč jaksi nedržící sedačka je o něco horší... 
|
| 13.2.08, 15:51 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
Hlavne se nepostej do renovace!! - Stejne na to nemas cas ani prostory. Radsi uz doprej skudce skodovacke nebe a za penize co bys dal do renovaci si porid neco novejsiho - nejlepe v pozinku 
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 14.2.08, 01:29 |
|
 |
|
kwiko
Registrován: 10.1.06, 13:21 Příspěvky: 5194 Bydliště: Pééétržka a Horne Saliby
|
Tiez by som sa do renovacie nepustal, teda ak nechces ostat starym mladencom.
Na tuning sa vybo.. z auta zpravi bezcenneho mutanta.
Vidim to na sebe: narocna skola, zhananie penazi, a este starosti s prerabkou formana + nejaka mila slecna a mozes skoncit na psychiatrii, odtial cesta spat uz nevedie...
Teda tak daleko niesom vdaka priatelom a sponzorom. 
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
| 14.2.08, 10:48 |
|
 |
|
Serifus
|
kwiko píše: Tiez by som sa do renovacie nepustal, teda ak nechces ostat starym mladencom. Na tuning sa vybo.. z auta zpravi bezcenneho mutanta. Vidim to na sebe: narocna skola, zhananie penazi, a este starosti s prerabkou formana + nejaka mila slecna a mozes skoncit na psychiatrii, odtial cesta spat uz nevedie... Teda tak daleko niesom vdaka priatelom a sponzorom. 
Je to smutný, ale jsem rád, že má někdo stejný problémy, jak já 
|
| 14.2.08, 18:39 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama