|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Ukazatel paliva - záhada...
| Autor |
Zpráva |
|
miomio
|
 Ukazatel paliva - záhada...
Dneska se mi stala taková úplně divná věc: během jízdy jsem dobržďoval před přechodem a pak se zase chtěl rozjet, ale měl jsem zařazenou vysokou rychlost a jel moc pomalu, takže mi Octávka mírně poskočila...za několik desítek vteřin se podívám na palubku a vidím, že najednou mi ukazatel paliva ukazuje totálně plnou nádrž, když jsem před tím měl přesně půlku. Do cíle mé cesty jsem měl asi 15 minut během kterých se ručička palivoměru pomalu, ale opravdu pomalu posunovala zpátky na původní hodnotu-tedy půlka nádrže...Nevím, jestli to mohlo být tím poskočením...
Nevíte co se mohlo stát? Popř. popsat mi, jak vlastně funguje mechanismus, který ukazuje kolik je benálu v nádrži?
Díky moc.
_________________ Škoda Octavia SLXi, 1,6, 74kW.
|
| 15.2.08, 15:54 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jura
|
Jo no...taky řeším podobný problém na feldě a vůbec netuším, kde je zakopaný pes... Já naposledy tlačil auto skoro půl kiláku na benzínku o půl páté ráno:)))
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
| 15.2.08, 16:10 |
|
 |
|
miomio
|
Jura píše: Jo no...taky řeším podobný problém na feldě a vůbec netuším, kde je zakopaný pes... Já naposledy tlačil auto skoro půl kiláku na benzínku o půl páté ráno:)))
Tak přesně tomuhle bych se chtěl vyhnout  Navíc, pokud bych někoho vezl, třeba manželku s naším malinkatým synem...
_________________ Škoda Octavia SLXi, 1,6, 74kW.
|
| 15.2.08, 16:16 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Plováky v novějhších autech by měly mít něco jako brzdu aby nedocházelo k tomu co se dělo u šáde, že jedeš pravou zatáčku a máš prázdnou nádrž a jedeš levou zatáčku a máš plnou. Musíte hledat někde na tom plováku zda chodí hladce.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 15.2.08, 20:38 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: Plováky v novějhších autech by měly mít něco jako brzdu aby nedocházelo k tomu co se dělo u šáde, že jedeš pravou zatáčku a máš prázdnou nádrž a jedeš levou zatáčku a máš plnou. Musíte hledat někde na tom plováku zda chodí hladce.
taky bych to hledal v té brzdě, a pokud plovák uzazuje blbě tak přes vag jde udělat korekce plováku v přístrojové desce, taktéž jde dělat korekce spotřeby že to někomu žere podle počítače 6 a ve skutečnosti podle spotřebovaného paliva 7.5 miloš
|
| 16.2.08, 12:09 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|