Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 17:18

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 š120 prahy 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Tak nám napiš, jak to po té montážní pěně vypadá, někteří lidé jsou schopni to doporučovat a vychvalovat.

17.2.08, 20:47
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
zítra to ještě vyfotím, ale z výztuhy prahu tam nezbylo skoro nic-jen kousek vrchní části, nosník prahu je taky uhnilý, takže PUR pěna je dobrá tak na okna domů.Bývalému majiteli se s tím nechtělo otravovat, tak to prostě přes díry ve starém prahu vystříkal pěnou a práskl na to ještě jeden práh, který ale neni celý ale je jen po pulku předních dveří, a kolem toho prahu spotřeboval aspoň čtvrt kila tmelu aby to překryl, v místě lemuz adního blatníku jak jsem psal mu to nevycházelo vůbec, tak tam dal vrstvu kytu která stejně odpadla.Dal mi ke všem dokladům výsledky z tk a tak tři papíry jsou tam že to neprošlo-závada karoserie-spoje nebo netěsnosti spoju nebo tak nějak...sem čekal že si v klidu přehodím převodovku motor a vlečku a vystříkam spodek ale ted musim vše vyvařovat...to je život...

jo a co myslíte, že je lepší, mám dvě dírky v podlaze tak 3x2cm, je lepší to překrýt plechem a zavařit(dopadlo by to jak ten prah asi-kdybych to překryl)
nebo to prostě udělat pracně a vyříznout a vevařit ale dá to moc práce a nebo mě napadlo aby to nehnilo kdybyh vzal tu tkaninu na laminátování a exprozin nebo jak se to jmenuje že to slepí dohromady a prostě to opravit takto...

17.2.08, 21:15
Profil ICQ

Příspěvek 
když už budeš svářet tak vystřihni i ty 30x20 plechy a přivař...zase se patlat s něčim,co má jiný parametry je zdržování se....s nejasným učinkem na dobu trvanlivosti :P :D :wink:

17.2.08, 22:44

Příspěvek 
Na malé díry v podlaze používám klasickou tlustou IPU a hořák - přilepím to k té protihlukové asfaltové vrstvě a sleju dohromady a je pokoj...
...zespoda pak nastříknout Rezistinem Car, nebo vyjetým olejem, nebo jejich směsí :)

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

18.2.08, 01:44
Profil ICQ

Příspěvek 
Na ty dírky použiju laminát je to přece jen pevnější, ale nevím jestli se to muže tim eprosinem zalaminovat nebo první pryskyřice a ke kovu pak eprosinem...a jednu dírku v levem přednim podběhu tu sem už udělal plechem ať to má pevnost ale dalo to dost prace dira byla přesne v hraně kolem lemu takže to šlo ještě do kruhu jakoby ale zas to je pevné sice sem to dělal autogenem ale to taky něco vydrží ikdyž to rezne dřív jak kdybych to dělal CO

18.2.08, 18:19
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2