Autor |
Zpráva |
Jiri
|
DRYVER píše: Doporucoval bych v tehle cenove ralci Golfa 4 combi 1,9 TDI Spolehlivos, vykonost, prakticnost atd atd. Jak tu byla rec o tech Renaultech - tak pokud to je starej megan, stara laguna, starej scenic tak ok proc ne, ale od tech novejch ruce pryc - to splacete na vydelkem - porad se kazi cipove karty, odchazeji tycky rizeni... no je toho hode.
ty cipovy karty to nema chybu kdyz se to posere tak se tam ani nedostanes...
|
17.2.08, 22:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
FerdikF
|
S tím Golfem taky záleží kde parkuje, pokud to bude mít na ulici, tak Octu. ani Golfa raději ne. To by se musel pořád bát, že to někdo ukradne. Nám nedávno pod barákem ukradli za jednu noc 2 Octávie a třetí měli načatou, asi je někdo vyrušil. To nebydlím v Práglu, je to jen malý městečko cca 5000 obyvatel.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
18.2.08, 07:36 |
|
|
McLukas
|
Re: Jaké auto?
cyz píše: Potřeboval bych poradit - kámoš chce kupovat auto, nějaký taťkovský kombík do 200 000, chce Citroen Xsara, nicméně já ho od žabožrouta odrazuju, mám dobré ohlasy na Volvo V40 a nebo Honda Civic Aerodeck. Ptám se tedy zdejších odborníků, co byste poradili?
Od Xsary ho odtáhni co nejdál.Znám osobně šest těchto aut a jen jedno nemá vážnější problémy.
Můj skromný názor (z toho cos vyjmenoval) je Honda Civic.A pokud by vyloženě trval na Frantíkách,tak Pažouta 406 Bk,popřípadě 307 SW.
_________________ McLukas,Kralewitz Jader
Škoda 120L - Rozárka
Škoda 105L - Vendelín ( od února 2009 ve službách lesů ČR)
Škoda Felicie 1,3MPi r.v. 2001 - Sněženka
Jawa 250 "kejvačka" - Zuzka
Jaweta Sport 50 - Metoděj
Škoda 742 Forever Team
|
18.2.08, 08:39 |
|
|
cyz
|
To já právě vím jinak doufám že mu frantíky vytluču z hlavy
|
18.2.08, 11:31 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
za ty peníze se sežene pěkná fabie combi.... jestli je děcko malý a neplánujou tou mít deset let, tak se v pohodě vejdou a myslím, že to poslouží dobře
|
18.2.08, 12:06 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ja bych asi pouzil civika... preci jen ten moturek nebude nejlinejsi
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
18.2.08, 12:19 |
|
|
fatal
rejpal
|
Nemám osobní zkušenosti, takže přímo neporadím, ale kámoš se o novější auta zajímá a tak občas povídá, co se dověděl. Francouzská auta, jako Renault Laguna, se asi liší kus od kusu. Pár lidí si je nemůže vynachválit, spousta lidí na ně nadává. U Oktávek se dá předpokládat co odejde, protože to odchází postupně u všech, ale žabožroutí auta jsou plná překvapení.
|
18.2.08, 12:23 |
|
|
cyz
|
kachnis píše: ja bych asi pouzil civika... preci jen ten moturek nebude nejlinejsi
Já jsem mu ho právě doporučoval. Kolega má Civic kombi a je to výborné auto, nehledě na to že je asi hodně odolné, vozí v tom tuny aparátu podobně jako já a za asi 3 roky takového provozu neměl jedinou poruchu, akorát mu přestala fungovat klimatizace protože chtěla doplnit.
|
18.2.08, 14:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
McLukas píše: Od Xsary ho odtáhni co nejdál.Znám osobně šest těchto aut a jen jedno nemá vážnější problémy.
taky to mám na servis problémy pořád a různých sporadických závad, klima odešla, ventilátor KO, muzika KO, central KO, okna raději nestahuje, výfuk upadl vepředu tak ho zramovala celý, baba nemá prachy tak je ráda že to aspon sem tam jede miloš
|
18.2.08, 14:59 |
|
|
DRYVER
|
Jiri píše: ty cipovy karty to nema chybu kdyz se to posere tak se tam ani nedostanes...
A to zas jako nee. Kdyz ti vypovi karta nebo baterie v autu, tak tu kartu rozlousknes a vevnitr je schovany normalni klic, kterym se v pripade nouze dostanes dovnitr
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
18.2.08, 15:29 |
|
|
Jiri
|
DRYVER píše: Jiri píše: ty cipovy karty to nema chybu kdyz se to posere tak se tam ani nedostanes... A to zas jako nee. Kdyz ti vypovi karta nebo baterie v autu, tak tu kartu rozlousknes a vevnitr je schovany normalni klic, kterym se v pripade nouze dostanes dovnitr
tak to nevim jestli je vevnitr klic ale meli sme tu megana.. a nemel ani jeden zamek na dverich
|
18.2.08, 20:16 |
|
|
DRYVER
|
Jiri píše: tak to nevim jestli je vevnitr klic ale meli sme tu megana.. a nemel ani jeden zamek na dverich
Klic ve vnitr karty je 100% jde jednoduse vytahnout kdyz nehtem zapacis spodni hranu karty - s tou hranou vytahnes i normalni kovovy klic. Jo a zamky by meli byt schovane pod tema zaslepkama vedle klik
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
21.2.08, 20:55 |
|
|
Jiri
|
DRYVER píše: Jiri píše: tak to nevim jestli je vevnitr klic ale meli sme tu megana.. a nemel ani jeden zamek na dverich Klic ve vnitr karty je 100% jde jednoduse vytahnout kdyz nehtem zapacis spodni hranu karty - s tou hranou vytahnes i normalni kovovy klic. Jo a zamky by meli byt schovane pod tema zaslepkama vedle klik
aha.. tak to sem chytrejsi zase ... pri kazdem servisu prostrikavcam zamky sprejem .. a u megana ... koukam nikde nic... tak hluboce sem to zase nezkouma... tak kouknu... diky...
|
21.2.08, 21:03 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Nevím co máte proti Francouzům. Jediné z čeho bych měl strach je hydromatik když se to vy tak to stojí zato. Jinak pokud vím tak se to nekrade, protože to rusové neumí opravit a za 200 000,- seženeš skoronové auto typu C4místa v něm je víc než v oktávě a je spolehlivé. Jo a nevím jak jinde, ale tady unás vozí chlapík jedničkové oktávky kolem tří let první majitel serviska 1,9 tdi plná nálož někdy i 4x4 a chce zaně kolem 250 000,- což není moc, nato že to má najeto třeba 50tkm. Teta má jednu z prvních oktávek najeto kolem 300tkm turbo půvoní a motor jen přede. Auto je často využito jako malá dodávka mezi domem a velkoobchodem a interiér ani moc neutrpěl. Jinak na Toyotu si lidi ztěžují co se týče ochoty servisů. Těžko radit je to myslím hodně na zkušenostech a názorech . Nové Renaulty taky jen doporučím super pohodlná, bezpečná a spolehlivá auta.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
23.2.08, 11:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|