Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 12:28

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 jakou baterku? 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Tak zn. Monbat není nic nového. Americká technologie to možná je, ale vyrábí to bulhaři a je to něco jako Perion. Já ji měl v zelené škodovce, 2,5 roku a byla KO. Prodejce se o nich taky nezmiňoval moc lichotivě.

18.2.08, 11:05
Profil ICQ
Pspvek Reklama

rejpal

Příspěvek 
Kde jsou ty časy, kdy Akuma vydržela přes 10 let... :roll:

18.2.08, 11:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek 
cyz píše:
Tak zn. Monbat není nic nového. Americká technologie to možná je, ale vyrábí to bulhaři a je to něco jako Perion. Já ji měl v zelené škodovce, 2,5 roku a byla KO. Prodejce se o nich taky nezmiňoval moc lichotivě.

nepíšou na té monbat kdo to dělá, já ty baterky měřím pořád a deset voltů jsem naměřil kdysi dávno u nějaké potvory jmenovala se superstart ta točila jak šílená, toho periona mám před barákem ve 120 tři roky a při zátěži 150 A to spadne na 6V když se dívám ve skladu tak je tam u dveří pořád nějaká reklamace, akuma, varta, magnet, jak se dopracuji k nějakému monbatu změřím a napíšu, před měsícem jsem koupil TAB 60 Ah ta má pokles na 8.5 voltu taky nic moc a po montáži hned odešla dioda, ale prodavač ten mi ji vychválil do nebes, tak si vyber miloš

18.2.08, 12:33

Příspěvek 
Tak mezi těma levnýma si asi člověk nevybere....Možná jedině z těch trochu lepších (viz. co má matka ve Formanu, Bosch Silver, 8 let a startuje to jak divé, o baterce nikdo neví že tam je, kapacita tam bude ještě dobrá - vydrželo to cestu z UH do Vyškova bez dobíjení se zapnutýma světlama)

18.2.08, 12:58
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
já mám baterku STABAT, taky drahá nebyla a zatím si nemůžu stěžovat, tři roky ji trápím cestou před garáž a do garáže v létě v zimě a nic neříká zatím...

18.2.08, 13:01
Profil ICQ

Příspěvek 
Takhle bychom se mohli bavit donekonečna....u těch levných (např. Perion) to bude kolem 20% zmetků což způsobí že část z nás s tím má dobré zkušenosti. Konkrétně Stabat měla matka ve Formanu před tou Bosch a vydržela 2 roky a hotovo. Tohle asi nemá smysl.

Edit: K tomu Stabatu - co vím tak v 90-tých letech tady toho bylo plno, v prodejnách s autodílama neprodávali snad nic jiného, protože je to hradištská firma, všichni tady na to jezdili, po čase to z obchodů zmizelo protože to n¨lidi přestali kupovat. Proč asi?

18.2.08, 13:24
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
cyz píše:
Tak mezi těma levnýma si asi člověk nevybere....Možná jedině z těch trochu lepších (viz. co má matka ve Formanu, Bosch Silver, 8 let a startuje to jak divé, o baterce nikdo neví že tam je, kapacita tam bude ještě dobrá - vydrželo to cestu z UH do Vyškova bez dobíjení se zapnutýma světlama)

taky jsem ty silverky dal po rodině a OK, sám jsem stou silverkou dojel až do čalova 165 km s MPi nesvítil jsem jen ventilátor jel na dvojku, u nás v ulici jsem dal tři akuma konfort a všechny odešly po záruce miloš

18.2.08, 15:07

Příspěvek 
Tak já mám Bosch Silver Plus 44Ah 450A už 6 let... třikrát byla úplně vybitá a šlape pořád bez problémů.

18.2.08, 15:39
Moderátor

Příspěvek 
akuma uz neni akumou par let, lepi se jen nalepky akuma. nejlepsi sou prej japonsky baterky,rikal nam to pan z akumy,kdyz priznal ze uz par let to stoji za prd...

http://kachnis.techsajt.cz

18.2.08, 15:46
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Taky sem se ted dival po baterkach a ty ceny silene vyleteli nahoru. Prej je drazsi olovo, tak nektere akumulatory zdrazili udajne i o 100% :shock:

18.2.08, 17:21

Příspěvek 
To se ale divím, že ty staré pak nevykupují všude za pár stovek kus...

18.2.08, 20:56
Profil Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
Luboš píše:
zkoušel jsi starou baterku rozdělat a olovo z ní vyndat? já jo, a ty desky se mi normálně rozsypaly při doteku na prach... a to pomíjím likvidaci té životnímu prostředí nebezpečné náplně :wink:

18.2.08, 21:29
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Luboš píše:

vykupujou 6kč/kg 8)

18.2.08, 21:35
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
u nas 3,50 /kg

http://kachnis.techsajt.cz

19.2.08, 09:58
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek 
na jihu moravy když máš metrák tak 10-12 korun za kilo, zajímalo by mě na slovensku jestli se zdražily alumulátory, nebo se blbne jen v česku si chce někdo vydělat na akciích kovohutě příbram miloš

19.2.08, 12:00
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další