Autor |
Zpráva |
Jiří Čech
Moderátor
|
Že je Pepa dobrý mechanik?
_________________ J.
|
13.2.06, 18:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Mirek Svoboda
|
Jestli je rec o Zizalovi, tak to fakt je!
A taky cestna vyjimka, bohuzel.
Nicmene to, ze v mototechne prodavaj smejdy se neda schovat za to, ze to zakaznici chtej. Kvalitni dily obvykle skladem nemaji, na rozdil od Rektoryse, ktereho mam pri ceste do prace. Ceny obvykle nemaji lepsi nez Rektorys a z cloveka delaji debila stylem "na co to chcete, original nikdo nekupuje" s patricne kyselym ksichtem. Bohuzel hledani je nakladne... ale uz nosim penize nastesti jinam.
|
13.2.06, 22:46 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Zkus u metra Luka Autodíly E+H, že Tě posílám...
_________________ J.
|
13.2.06, 23:12 |
|
|
Mirek Svoboda
|
Radsi ne, tam uz jsem byl nejednou a dost spatny.
|
13.2.06, 23:31 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
V čem špatné? Musíš totiž říct, co vlastně chceš. Musíš říct, že chceš značkový díl a odvolej se na mne...
_________________ J.
|
13.2.06, 23:34 |
|
|
Mirek Svoboda
|
Proc bych se odvolaval na Tebe, kdyz si muzu koupit kvalitni dily jinde bez protekce a bez predchozi objednavky?
|
13.2.06, 23:38 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Máš to blíž...
Uvědom si, že Rektorys má velké skladovací prostory, což E+H nemá, je to krcálek, proto se hodně věcí objednává. A Rektorys je daleko větší firma - a přesto také nemá vše...
_________________ J.
|
13.2.06, 23:52 |
|
|
Mirek Svoboda
|
Mozna je Rektorys velka firma prave proto, ze dodrzuje zakonne zarucni podminky a neprodava smejdy. Rektoryse mam sice o dost dal, ale pri ceste do prace :)
|
14.2.06, 00:03 |
|
|
rosta
|
rektorys jedine.
ausus typu: sterace Apik apod. z hypremarketu, sterace PAI Beroun - ty, co ma rad JC, jsou to ausus nejvetsiho kalibru, moturek ostrikovacu no name, polske kulaky, turecke svetlomety, neorigo manzety a silentbloky, pozor na remeny, loziska, cinske snimace otacek, oblozeni roudulus....proste kdyz to shrnu, tak jedine origo, popr. renovovanou aftermarket znacku (brembo, bosch apod.). za kvalitu se ale plati, ve vysledku si usetrite spoustu prace, nervu a penez taky.
|
15.2.06, 14:00 |
|
|
Mirek Svoboda
|
Stiratka se mi osvedcila s pridavkem grafitu, lepe klouzou po skle a nepiskaji. Znacku bohuzel nevim.
|
16.2.06, 09:07 |
|
|
vici
|
ke smejdum asi neni co dodat vse jiz bylo napsano a ja souhlasim
ke steracum: uz let akupuju jen "drahe" a znackove. denso, valeo, lucas. stiraji paradne, vydrzi dost.
jako priklad dendo na firemnim partnerovi. jsou tam 4 roky, auto jezdi denne, nikdo steracum nevenuje peci.. stira se i sklo pokryte ledem sterace taky s nalepenym ledem atd. i nyni storaji de facto jako nove, jedina vada - raminka jsou jiz orezla.
kdybych na partnera koupil nejake smejdy tak sem tam vstridalo za ten cas aspon 20paru a stejne by to nikdy nestiralo jako denso
|
19.2.06, 21:35 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
vici píše: ke smejdum asi neni co dodat vse jiz bylo napsano a ja souhlasim ke steracum: uz let akupuju jen "drahe" a znackove. denso, valeo, lucas. stiraji paradne, vydrzi dost. jako priklad dendo na firemnim partnerovi. jsou tam 4 roky, auto jezdi denne, nikdo steracum nevenuje peci.. stira se i sklo pokryte ledem sterace taky s nalepenym ledem atd. i nyni storaji de facto jako nove, jedina vada - raminka jsou jiz orezla. kdybych na partnera koupil nejake smejdy tak sem tam vstridalo za ten cas aspon 20paru a stejne by to nikdy nestiralo jako denso
No, já nevím, ale na Octavii používám pouze značkové stěrače, ale nikdy mi nevydržely víc, než cca 40 000 km, což je asi 8 měsíců... včetně těch prvních z výroby...
_________________ J.
|
25.2.06, 18:32 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Original dily Skoda :-(
Loni jsem si koupil original dil Skoda - rozvodovy retez, predkladam moje zkusenosti: Vsechny diry na hridele i klinky jsou pro jistotu mensi a srazeni hran (pokud se o nem da hovorit) ma otrepy jak prase, takze dostat tam kola je fakt chutovka. Dale je znamym faktem, ze se retez s ozubenymi koly dodava smontovany, hit lonskeho leta je, ze se dava smontovany jinak, nez patri, takze clovek jako ja, ktery meni retez jednou za par let, na to prijde az pri montazi..... celkem jsem to montoval 4x, z toho 3x kvuli problemu s "Original dily Skoda" a abych ji nekrivdil.. jednou jsem to predelaval kvuli vlastni blbosti. Takze bych se tu k original dilum Skoda bejt vama tak nemodlil. V.
|
25.2.06, 21:47 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Re: Original dily Skoda :-(
Viky píše: Loni jsem si koupil original dil Skoda - rozvodovy retez, predkladam moje zkusenosti: Vsechny diry na hridele i klinky jsou pro jistotu mensi a srazeni hran (pokud se o nem da hovorit) ma otrepy jak prase, takze dostat tam kola je fakt chutovka. Dale je znamym faktem, ze se retez s ozubenymi koly dodava smontovany, hit lonskeho leta je, ze se dava smontovany jinak, nez patri, takze clovek jako ja, ktery meni retez jednou za par let, na to prijde az pri montazi..... celkem jsem to montoval 4x, z toho 3x kvuli problemu s "Original dily Skoda" a abych ji nekrivdil.. jednou jsem to predelaval kvuli vlastni blbosti. Takze bych se tu k original dilum Skoda bejt vama tak nemodlil. V.
A jak se dodává smontovaný jinak? Jsi mne teda rozesmál, jestli neumíš napočítat 12 čepů, tak je mi Tě teda líto...
_________________ J.
|
25.2.06, 22:48 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
... a co bys chtěl za tři stovky...
_________________ J.
|
25.2.06, 22:49 |