Autor |
Zpráva |
cyz
|
To okýnko do kastlíku není dobrý nápad. Přesně stejný způsob má Citroen Jumper/Peugeot Boxer, dekl nějakým (nikdo nechápe jakým) způsobem odklopil do pojistek popadaly padesátníky, šroubky apod. nějak se to dostalo na kontakty a to se děly věci jedině ten dekl přišroubovat.
|
24.2.08, 18:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kaliban123
|
cyz píše: To okýnko do kastlíku není dobrý nápad. Přesně stejný způsob má Citroen Jumper/Peugeot Boxer, dekl nějakým (nikdo nechápe jakým) způsobem odklopil do pojistek popadaly padesátníky, šroubky apod. nějak se to dostalo na kontakty a to se děly věci jedině ten dekl přišroubovat.
A proto hážu peníze a šroubky do popelníku aspoň pro něj mám využití a nemůže to nikam dál napadat.
_________________ Škoda 742 Forever Team ale jezdím žabožroutem
|
24.2.08, 21:45 |
|
|
Beda
|
Kaliban123 píše: cyz píše: To okýnko do kastlíku není dobrý nápad. Přesně stejný způsob má Citroen Jumper/Peugeot Boxer, dekl nějakým (nikdo nechápe jakým) způsobem odklopil do pojistek popadaly padesátníky, šroubky apod. nějak se to dostalo na kontakty a to se děly věci jedině ten dekl přišroubovat. A proto hážu peníze a šroubky do popelníku aspoň pro něj mám využití a nemůže to nikam dál napadat.
peníze většinou nemám a šroubky mám u vercajku a ne aby mě to chrastilo a klepalo za jízdy v autě
|
24.2.08, 22:08 |
|
|
Beda
|
Stěrače
Projevila se další závada na Fáčku pokud pustím stěrače choděj tak jak mají ale jak je vypnu tak se nevrátěj do parkovací polohy ale ostanou svisle stát v prostřed okna porádí někdo cím to může bejt ?
|
27.2.08, 16:20 |
|
|
michalkatka
|
Re: Stěrače
Beda píše: Projevila se další závada na Fáčku pokud pustím stěrače choděj tak jak mají ale jak je vypnu tak se nevrátěj do parkovací polohy ale ostanou svisle stát v prostřed okna porádí někdo cím to může bejt ?
buď špatný spoj na konektore stieračov, alebo na páčke...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
27.2.08, 18:34 |
|
|
cyz
|
Re: Stěrače
pro začátek zkus jenom pohýbat s konektorem na přístrojovce, tohle se mi stalo u Formana, všechno jsem měřil jak vůl, řešil jsem to tady na fóru, na nic jsem nepřišel a potom jsem jednoho dne bouchnul do krytů od lucas a stěrače doběhly....sunadl jsem to, očistil kontakty a od té doby chodí.
|
27.2.08, 18:50 |
|
|
Dusche
|
Beda> tohle mi delalo kdyz byl studenej spoj mezi relem steracu a deskou v pojiskove skrince. Jak tam ty relatka vysej za nozicky tak se postupne uklepavaly, propajel jsem desku a byl navzdy pokoj.
|
1.3.08, 20:14 |
|
|
Beda
|
Dusche píše: Beda> tohle mi delalo kdyz byl studenej spoj mezi relem steracu a deskou v pojiskove skrince. Jak tam ty relatka vysej za nozicky tak se postupne uklepavaly, propajel jsem desku a byl navzdy pokoj.
Už na tom pracuju a zrovna stěhuju celou pojistkovou skřínku na lepší místo kde k ní bude pěknej přístup ted na to ale koukám tam co má bejt rele na stěrače tak tam relé není je tam jen takovej ohnutej kousek plechu kterej propojuje jen dva kontakty
|
2.3.08, 17:54 |
|
|
michalkatka
|
Beda píše: Už na tom pracuju a zrovna stěhuju celou pojistkovou skřínku na lepší místo kde k ní bude pěknej přístup ted na to ale koukám tam co má bejt rele na stěrače tak tam relé není je tam jen takovej ohnutej kousek plechu kterej propojuje jen dva kontakty
tam ti stačí vyhodiť ten prepoj a nasunúť pamäťový cyklovač - ja si to už bez toho neviem predstaviť.
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
2.3.08, 20:00 |
|
|
Beda
|
Dusche píše: Beda> tohle mi delalo kdyz byl studenej spoj mezi relem steracu a deskou v pojiskove skrince. Jak tam ty relatka vysej za nozicky tak se postupne uklepavaly, propajel jsem desku a byl navzdy pokoj.
tak bohužel desku jsem celou skontroloval a pořádně přeletoval zkontroloval na ní i každej kabel a vše sedí tak u pojistek to nebude. Poradí někdo kde ještě hledat tu závadu ? Já už opravdu nevím
|
3.3.08, 15:06 |
|
|
Dusche
|
a neni v hajzlu to cyklovaci rele?
|
3.3.08, 18:35 |
|
|
Beda
|
Dusche píše: a neni v hajzlu to cyklovaci rele?
čti mám tam napsáno že tam žádné relé není
|
3.3.08, 19:08 |
|
|
varok
|
A není to jen něco s doběhovými kontakty na převodovce motorku stěrače? Buď tam nejde proud, nebo je to nějaké poohýbané uvnitř. Je to lepší dělat ve dvou. Jeden zapíná stěrače a druhý měří u motorku jestli jde proud. Kostra je přímo pod šroubkem motorku, potom je tam jeden drát který je pod proudem při zapnutí páčky stěračů a jeden drát který je pod proudem trvale. Ten trvale pod proudem bývá většinou příčinou. Nejdříve bych se podíval na pojistky a jestli to není tím, bude zavada někde v kabeláži nebo pod.
|
22.3.08, 10:16 |
|
|
Beda
|
varok píše: A není to jen něco s doběhovými kontakty na převodovce motorku stěrače? Buď tam nejde proud, nebo je to nějaké poohýbané uvnitř. Je to lepší dělat ve dvou. Jeden zapíná stěrače a druhý měří u motorku jestli jde proud. Kostra je přímo pod šroubkem motorku, potom je tam jeden drát který je pod proudem při zapnutí páčky stěračů a jeden drát který je pod proudem trvale. Ten trvale pod proudem bývá většinou příčinou. Nejdříve bych se podíval na pojistky a jestli to není tím, bude zavada někde v kabeláži nebo pod.
Dík za radu ale už je to v pořádku povolil jsem stěrače u motorku a nastavil je tak jak maj bejt a chodí to.
|
22.3.08, 11:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|