Hans - Škoda Rapid 130, r.v. 1987 - Brutalwerk
| Autor |
Zpráva |
|
Jonny
Junior TW team
Registrován: 27.12.07, 21:50 Příspěvky: 2246 Bydliště: Turčianske Teplice ( SR )
|
Šemik píše: Jj, žiguleské budíky, Škoda je nemívala. Tu hadici neber vážně, ta je tam jen tak pro srandu víceméně zatím  I samotný filtrbox tam drží jen proto, že je vůči hlavě podložen rolí toaletního papíru 
Aha takze si budem muset zhanet ziguli .... Tu hadicu som videl uz viackrat mimo ... co sa stane ked ju nedam a otvor na boxu zaslepim ? a ten hajzlak hmmm  si ho tam nehaj ... nikdy nevies kedy sa ti zide  .....
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
| 26.2.08, 21:06 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Radic
Registrován: 19.5.07, 16:50 Příspěvky: 3202 Bydliště: Bánov (okr. Uh. Hradiště)
|
Jonny píše: ...a ten hajzlak hmmm  si ho tam nehaj ... nikdy nevies kedy sa ti zide  .....
no ten hajzlák by měl být v autě dycky...nikdy nevíš jestli se ti něco neposere 
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
| 26.2.08, 21:11 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Šemíku jak si prosím zapojoval tlakoměr oleje? To si vrtal díru do vany? Přemýšlel jsem i nad teploměrem oleje ze 110R ale nechce si mi zrozna moc vrtat do vany. Dík za odpověď. 
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
| 27.2.08, 13:19 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
 to jsou slibene klobasky..behem prednasky ve skole se temperovaly mezi blokem a vyfukem a pak se na vzdalenosti cca 1-2km ohrivaly na tomto stabilnim miste..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 27.2.08, 14:27 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
kachnis píše:  to jsou slibene klobasky..behem prednasky ve skole se temperovaly mezi blokem a vyfukem a pak se na vzdalenosti cca 1-2km ohrivaly na tomto stabilnim miste..
Co to je za zrudnost na filtrboxu, to je LPG?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 27.2.08, 14:41 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
no jasny, co si cekal, NOS??? 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 27.2.08, 14:43 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
kachnis píše: no jasny, co si cekal, NOS??? 
Cekal sem ze LPG nebude zrudnost. 
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 27.2.08, 14:49 |
|
 |
|
Šemik
|
Josef.Radocha píše: Šemíku jak si prosím zapojoval tlakoměr oleje? To si vrtal díru do vany? Přemýšlel jsem i nad teploměrem oleje ze 110R ale nechce si mi zrozna moc vrtat do vany. Dík za odpověď. 
Ale kdepak vanu, to je v hlavním mazacím kanálu, je udělaný takový bazmek z duralum ve kterém je zašroubováno jak čidlo pro tlakoměr tak pro kontrolku.
Tlakoměr oleje je z žigula, ten narozdíl od 110R používá el. systém takže se nemusí tahat tlaková hadice přes auto.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 27.2.08, 18:39 |
|
 |
|
Šemik
|
A dnes ráno jsem ve svých věcech objevil cívku do rozdělovače, takže jsem ji vyměnil koax za delší a rozdělovač sestavil, čili Rejpájdce nechám Fá zapalovaní  Ono do sebe něco mít bude
Takže už mi zbývá jen udělat nějak filtrbox a může se vyjet v modré dálky
Musím ještě poděkovat Pastelce jak celou dobu výstavby motoru pro Rejpájdku spolehlivě jezdila bez jediné poruchy  , drandila stylem 120LR do a z Prahy pro ND na motor 136 a celkově jak byla spolehlivá  Neexistuje lepší vůz 
|
| 27.2.08, 18:42 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Šemik píše: Josef.Radocha píše: Šemíku jak si prosím zapojoval tlakoměr oleje? To si vrtal díru do vany? Přemýšlel jsem i nad teploměrem oleje ze 110R ale nechce si mi zrozna moc vrtat do vany. Dík za odpověď.  Ale kdepak vanu, to je v hlavním mazacím kanálu, je udělaný takový bazmek z duralum ve kterém je zašroubováno jak čidlo pro tlakoměr tak pro kontrolku. Tlakoměr oleje je z žigula, ten narozdíl od 110R používá el. systém takže se nemusí tahat tlaková hadice přes auto.
Aha takže to máš dodělávané jestli jsem to dobře pochopil. Jinak mluvil jsem o teploměru oleje ne o tlakoměru ze 110r ty to snad ani něměly(tlakoměr). Jo nemohlbys mi to prosím nějak vyfotit (pokud to jde)?
|
| 27.2.08, 19:45 |
|
 |
|
Šemik
|
Josef.Radocha píše: Šemik píše: Josef.Radocha píše: Šemíku jak si prosím zapojoval tlakoměr oleje? To si vrtal díru do vany? Přemýšlel jsem i nad teploměrem oleje ze 110R ale nechce si mi zrozna moc vrtat do vany. Dík za odpověď.  Ale kdepak vanu, to je v hlavním mazacím kanálu, je udělaný takový bazmek z duralum ve kterém je zašroubováno jak čidlo pro tlakoměr tak pro kontrolku. Tlakoměr oleje je z žigula, ten narozdíl od 110R používá el. systém takže se nemusí tahat tlaková hadice přes auto. Aha takže to máš dodělávané jestli jsem to dobře pochopil. Jinak mluvil jsem o teploměru oleje ne o tlakoměru ze 110r ty to snad ani něměly(tlakoměr). Jo nemohlbys mi to prosím nějak vyfotit (pokud to jde)?
No 110R měly tlakoměr, ne teploměr. Vyfotit můžu, ale jen telefonem.
|
| 27.2.08, 23:36 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Šemik píše: Josef.Radocha píše: Šemik píše: Josef.Radocha píše: Šemíku jak si prosím zapojoval tlakoměr oleje? To si vrtal díru do vany? Přemýšlel jsem i nad teploměrem oleje ze 110R ale nechce si mi zrozna moc vrtat do vany. Dík za odpověď.  Ale kdepak vanu, to je v hlavním mazacím kanálu, je udělaný takový bazmek z duralum ve kterém je zašroubováno jak čidlo pro tlakoměr tak pro kontrolku. Tlakoměr oleje je z žigula, ten narozdíl od 110R používá el. systém takže se nemusí tahat tlaková hadice přes auto. Aha takže to máš dodělávané jestli jsem to dobře pochopil. Jinak mluvil jsem o teploměru oleje ne o tlakoměru ze 110r ty to snad ani něměly(tlakoměr). Jo nemohlbys mi to prosím nějak vyfotit (pokud to jde)? No 110R měly tlakoměr, ne teploměr. Vyfotit můžu, ale jen telefonem. To budeš hodný. Zvažuju něco podobného, Ji jinak jak si uvařil tu 130ku tak já míval opačný problém neustále podchlazená.
|
| 28.2.08, 10:12 |
|
 |
|
Šemik
|
Tak bohužel, ať jsem fotil jak jsem fotil, nebylo to nic než rozmazaný flek
Je to ale váleček z duralu, na jednom konci se závitem kterým se to šroubuje do bloku, na druhém konci je závit kam se montuje čidlo na tlakoměr oleje a ze strany je závit na čidlo se kterým pracují ty samotné kontrolky mazání 
|
| 28.2.08, 20:22 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Šemik píše: Tak bohužel, ať jsem fotil jak jsem fotil, nebylo to nic než rozmazaný flek Je to ale váleček z duralu, na jednom konci se závitem kterým se to šroubuje do bloku, na druhém konci je závit kam se montuje čidlo na tlakoměr oleje a ze strany je závit na čidlo se kterým pracují ty samotné kontrolky mazání  takže sis to vyrobil sám? to potom určitě pujde vyrobit a nebo možná i koupit.
|
| 28.2.08, 20:44 |
|
 |
|
Šemik
|
Josef.Radocha píše: Šemik píše: Tak bohužel, ať jsem fotil jak jsem fotil, nebylo to nic než rozmazaný flek Je to ale váleček z duralu, na jednom konci se závitem kterým se to šroubuje do bloku, na druhém konci je závit kam se montuje čidlo na tlakoměr oleje a ze strany je závit na čidlo se kterým pracují ty samotné kontrolky mazání  takže sis to vyrobil sám? to potom určitě pujde vyrobit a nebo možná i koupit.
Je to home made  Chce to soustruh, závitníky atd.. Snad by ti to měl udělat každý soustružník..
|
| 28.2.08, 20:46 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|