| Autor |
Zpráva |
|
chavier
|
 Vývěva
jedna se o vyvevu pro posilovac brzd u dieslovych motoru, jednu takovou jsem demontoval z VW, proste ji nepotrebuji, vyvevu pohani oska, na ktere je ozubene kolo a na konci osky drazka. Chtel jsem se zeptat, jestli muze mi vliv na funkcnost motoru absence vyvevy, jestli to treba nepohani neco k olejovemu filtru, ktery je hned vedle.
Diky
|
| 27.2.08, 23:29 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
 Re: Vývěva
chavier píše: jedna se o vyvevu pro posilovac brzd u dieslovych motoru, jednu takovou jsem demontoval z VW, proste ji nepotrebuji, vyvevu pohani oska, na ktere je ozubene kolo a na konci osky drazka. Chtel jsem se zeptat, jestli muze mi vliv na funkcnost motoru absence vyvevy, jestli to treba nepohani neco k olejovemu filtru, ktery je hned vedle.
Diky
o jaky jde motor? - je to 1,9 z feldy?? Ono je vice druhu tech vyvev. Ta felda 1,9 to ma nad olejovym filtrem, ale treba jine motory to maji na vacce. Neco se mi plete ze ta vyveva je pohanena od rozvodu a pres to uzubene kolecko pohani i olejove cerpadlo. Takze o jaky jde presne motor????
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 28.2.08, 23:44 |
|
 |
|
chavier
|
jde o 1,6 VW Golf1
a uz vim ze by tam ta vyveva mela byt, jinak se mi pokaka olejove cerpadlo 
|
| 28.2.08, 23:55 |
|
 |
|
DRYVER
|
chavier píše: jde o 1,6 VW Golf1 a uz vim ze by tam ta vyveva mela byt, jinak se mi pokaka olejove cerpadlo 
Jo tak to je asi stejny system jako ta felda 1,9 A proc jsi vlastne demontoval vyvevu?? Ty nepotrebujes posilovac brzd???
O II kombi Look RS
|
| 28.2.08, 23:58 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11977 Bydliště: Český Těšín
|
DRYVER píše: Jo tak to je asi stejny system jako ta felda 1,9 A proc jsi vlastne demontoval vyvevu?? Ty nepotrebujes posilovac brzd???
Na traktoru posilovač nepotřebuješ 
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 29.2.08, 00:49 |
|
 |
|
škodař
Registrován: 21.1.07, 00:29 Příspěvky: 4693 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
gokralik píše: Na traktoru posilovač nepotřebuješ  přesně tak brzdí tě vlečka 
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
| 29.2.08, 00:55 |
|
 |
|
Drak
|
Mám ten pocit, že je mazaná přes tu osku, tak to budeš muset nějak zaslepit, ať ti z toho neteče olej, jinak pohánět by nic neměla.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 29.2.08, 07:46 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nechápu sděláš vývěvu a zničí se ti olejové čerpadlo? to by mě zajímalo jak miloš
|
| 29.2.08, 08:31 |
|
 |
|
chavier
|
slovacek.milos píše: nechápu sděláš vývěvu a zničí se ti olejové čerpadlo? to by mě zajímalo jak miloš
Ahoj milos, psal mi jeden manik, ze ozubený kolo ti pohadí olejový čerpadlo a vývěvu zároveň právě přes tu hřídel od vyvevy, a ze ta vyveva dostrezuje tu hridel, tak nevim co je na tom pravda! 
|
| 29.2.08, 09:29 |
|
 |
|
DRYVER
|
Tak jestli to mas na traktor a nemas posilovac brzd a pokud ti nezavazi tak bych ju tam normlane nechal at si dela co chce 
O II kombi Look RS
|
| 29.2.08, 13:32 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
chavier píše: slovacek.milos píše: nechápu sděláš vývěvu a zničí se ti olejové čerpadlo? to by mě zajímalo jak miloš Ahoj milos, psal mi jeden manik, ze ozubený kolo ti pohadí olejový čerpadlo a vývěvu zároveň právě přes tu hřídel od vyvevy, a ze ta vyveva dostrezuje tu hridel, tak nevim co je na tom pravda! 
nevím, no právě jsem se ně to díval jsem si myslel že vývěva je někde jinde, ale vede od olejového filtru, tak nevím jak to vůbec makám třeba má pravdu miloš
|
| 29.2.08, 17:34 |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
tak ona zase tolik vykonu neubere... tak ji tam nech ne.... jinak je myslim tlakove mazana.... nevim jak u golfa ale u nekterych aut jo a co vsechno ta hridelka pohani to nevim u golfa
|
| 29.2.08, 22:38 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jiri píše: tak ona zase tolik vykonu neubere... tak ji tam nech ne.... jinak je myslim tlakove mazana.... nevim jak u golfa ale u nekterych aut jo a co vsechno ta hridelka pohani to nevim u golfa
mně to připadá že ta nafta je jak motor z benálu a vývěva je vražená místo rozdělovače o tento motor jsem se nikdy nezajímal, třeba píst s ojnicí stojí šestku a celý motor jsem koupil za čtverku miloč
|
| 1.3.08, 09:17 |
|
 |
|
chavier
|
slovacek.milos píše: Jiri píše: tak ona zase tolik vykonu neubere... tak ji tam nech ne.... jinak je myslim tlakove mazana.... nevim jak u golfa ale u nekterych aut jo a co vsechno ta hridelka pohani to nevim u golfa mně to připadá že ta nafta je jak motor z benálu a vývěva je vražená místo rozdělovače o tento motor jsem se nikdy nezajímal, třeba píst s ojnicí stojí šestku a celý motor jsem koupil za čtverku miloč
ano, na tom miste je u benzinaku rozdelovac.
Ja vim, ze jak ji tam necham ze se nic nedeje, ale ja se ptal jestli bude vadit kdyz tam nebude 
|
| 1.3.08, 10:41 |
|
 |
|
DRYVER
|
O II kombi Look RS
|
| 2.3.08, 19:10 |