|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 15 ] |
|
Autobaterie pro Felicii 1,6 - jaká značka?
Autor |
Zpráva |
JiMik
|
Autobaterie pro Felicii 1,6 - jaká značka?
Můžete mi doporučit jakou značku autobaterie s kapacitou 55 Ah si mám pořídit pro Felicii 1,6 Combi? Díky !!! Jirka
|
27.2.08, 08:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
hany
|
určitě bych se držel známých značek, žádné pokusy
|
27.2.08, 08:42 |
|
|
JiMik
|
hany píše: určitě bych se držel známých značek, žádné pokusy
Experimentovat nehodlám Akuma, Varta (nevím jakou), .... určitě nějakou značkovou.
|
27.2.08, 08:56 |
|
|
cyz
|
Bosch silver
|
27.2.08, 10:05 |
|
|
hany
|
tuhle aku mám v autě a spokojenost
|
27.2.08, 10:32 |
|
|
JiMik
|
ještě jsem našel na internetu značku Hagen ... nemáte s ní někdo zkušenost?
|
27.2.08, 10:50 |
|
|
FerdikF
|
Mám tam prastarou EXIDE a je taky dost v pohodě
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
27.2.08, 12:27 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Co si pamatuju, tak dost chvalili Banner, nevim jak ted. Posledni dobou kdyz se mi zacne sypat baterka, tak jdu do kramu a koupim neco levnyho. Nemivam auta tak dlouho, abych to menil 2x.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
27.2.08, 12:49 |
|
|
cyz
|
Tak Exide jsou prý taky dobré, ale nemám s nima osobní zkušenost, takže je nedoporučuju. S těma baterkama je to pořád donekonečka a neustále dokola - berte to takhle....kolik z nás kteří se neživí servisem aut v našem věku (cca kolem těch 25 let)za svoji řidičskou kariéru vystřídalo baterek v autě? 2? 3? I kdyby 5 tak je to pořád málo, ale samozřejmě beru že všichni co tu jsme tak se o auta hodně zajímáme, někteří z nás udržují auta svých známých a rodinných příslušníků takže budiž. Já píšu o těch Bosch Silver protože vím o několika v různých autech které fungují roky a pořád bez problému, vím od prodejce že reklamace na ně témeř nemá a něco podobného říkal i Miloš. Nicméně po čase se může ukázat že to bylo taky špatně. Obecně u levných baterií (Perion, Akuma, Stabat, Global apod.) to bude asi to stejně - jeden na ně nadává, druhý chválí.
|
27.2.08, 13:46 |
|
|
roman heller
|
cyz píše: Tak Exide jsou prý taky dobré, ale nemám s nima osobní zkušenost, takže je nedoporučuju. S těma baterkama je to pořád donekonečka a neustále dokola - berte to takhle....kolik z nás kteří se neživí servisem aut v našem věku (cca kolem těch 25 let)za svoji řidičskou kariéru vystřídalo baterek v autě? 2? 3? I kdyby 5 tak je to pořád málo, ale samozřejmě beru že všichni co tu jsme tak se o auta hodně zajímáme, někteří z nás udržují auta svých známých a rodinných příslušníků takže budiž. Já píšu o těch Bosch Silver protože vím o několika v různých autech které fungují roky a pořád bez problému, vím od prodejce že reklamace na ně témeř nemá a něco podobného říkal i Miloš. Nicméně po čase se může ukázat že to bylo taky špatně. Obecně u levných baterií (Perion, Akuma, Stabat, Global apod.) to bude asi to stejně - jeden na ně nadává, druhý chválí.
Přesně tak,je to těžký....měl sem banner,po roce k.o.měl sem akumu 55 po záruce k.o,měl sem akumu 60 čtyři roky jí mám je o.k,mám nějakou neznačkovou za 500kč a druhý rok o.k,no tak pak ať si člověk vybere
27.2.08, 13:59 |
|
|
Jura
|
Hlavně ne 44Ah ale tak 55Ah je ideál anebo 60Ah...je to fakt lepší
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
27.2.08, 14:59 |
|
|
Kristensen
|
Já ti můžu doporučit baterie Topla Energi (!červené!) ale cena docela vyšší
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
27.2.08, 18:52 |
|
|
JiMik
|
Díky všem za příspěvky, v autě už mám novou autobaterii Bosch Silver 55 Ah ... z jednoho příspěvku mě pak napadlo, že bych příště mohl uvažovat místo pouhé výměny autobaterie, tak o výměně celého auta
|
28.2.08, 00:05 |
|
|
superflo
|
baterka
no urcite 55Ah minimalne 44Ah je v zime dost slaba... a startovaci prud 420A je dost...
znacku BANNER mam teraz ale dobre su VARTA... bezudrzbovka za cca 2500Sk striebro-zinkova
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
29.2.08, 13:11 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
nepoznam jeden nekvalitny vyrobok od firmy bosch
uz len to ze vymysleli ABS, ESP a ine dolezite systemy svedci o tom ze vedia co robia
edit: nasiel som test
http://www.obroda.sk/clanok/20174/Autob ... esvedcili/
http://auto.idnes.cz/autobaterie-nejdra ... tomoto_fdv
edit2:
zaujimavy clanok o autobateriach
http://auto.idnes.cz/zivotnost-autobate ... 5_pneu_fdv
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
29.2.08, 16:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|