Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 15:31

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 KRADEŽ BENZÍNU 
Autor Zpráva

Příspěvek 
musí se to dobře provést, žadný svědci a pokud možno rychle aby nestačil zpozorovat že se něco děje a je to v klidu.

4.3.08, 12:12
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Moderátor

Příspěvek 
vidim to jasne.jenom vycihat az prijde, zaleze pod auto, priblizit se, trubkou ho vzit pres bricho/zada podle toho jak tam bude a odejit..hlavu ma pod autem, podle kalhot te za tmy nepozna :-)

http://kachnis.techsajt.cz

4.3.08, 13:09
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
preco len raz? idealne je imobilizovat ho. jednak si uz druhy krat po benzin k nikomu nepojde a mozno ho tam rano samovolne najdu straznici pri cine. oni turci vedeli, preco odtinali zlodejom ruky...

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

4.3.08, 14:22
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
kachnis píše:
vidim to jasne.jenom vycihat az prijde, zaleze pod auto, priblizit se, trubkou ho vzit pres bricho/zada podle toho jak tam bude a odejit..hlavu ma pod autem, podle kalhot te za tmy nepozna :-)

to udělali zmlatili jednoho fest druhej utekl do polí a ten co ho zmlátili zavolal policajty ti přijeli a velký kulový že s tím nic nemohou dělat pro jistotu do auta dávám jen 15 l a nejde o benál ale že ta kuva zdrbe nádrž a pak se starej

4.3.08, 16:08
rejpal

Příspěvek 
kachnis píše:
vidim to jasne.jenom vycihat az prijde, zaleze pod auto, priblizit se, trubkou ho vzit pres bricho/zada ...

Hlavně se nejprve dobře podívej, co tam provádí. Abys náhodou nepřetáhl nějakého náhodného chodce, kterému se pod tvé auto jen něco zakutálelo. Je to nepravděpodobné, ale stát se to může. :wink:

4.3.08, 16:17
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Jeden kamarád mi vyprávěl,že v neděli při obědu slyšel šramot z humna a tak se šel podívat co se děje.Má nějaké polnosti a nějakou tu techniku a ten šramot dělali "opálení" u traktoru při revizi nafty v nádrži.Tak prý popadl sekeru a jednomu ji lehce zaťal do ramene a při úleku a úprku ho ještě srazil k zemi pluch,do kterého vrazil hlavou. :o Tomu druhému nakázal ať si ho odtáhne a můžou ho žalovat za rasizmus.....Od té doby už se tam neukázali :D

4.3.08, 17:42
Mistr mechanik

Příspěvek 
ales píše:
Jeden kamarád mi vyprávěl,že v neděli při obědu slyšel šramot z humna a tak se šel podívat co se děje.Má nějaké polnosti a nějakou tu techniku a ten šramot dělali "opálení" u traktoru při revizi nafty v nádrži.Tak prý popadl sekeru a jednomu ji lehce zaťal do ramene a při úleku a úprku ho ještě srazil k zemi pluch,do kterého vrazil hlavou. :o Tomu druhému nakázal ať si ho odtáhne a můžou ho žalovat za rasizmus.....Od té doby už se tam neukázali :D

aleši neber si to osbně vělice jsi mě pobavil mám i zemědělskou školu a líbí se mi tvé slovo pluch mám k němu ze školy osobní vzpomínky miloš

4.3.08, 19:27

Příspěvek 
No jo no,ti šotci... :D :D ,ale jinak se to stalo,ještě po pár letech ho to při vzpomínce dokáže pěkně nas....

4.3.08, 20:25

Příspěvek 
Mozna nejlespsi legalni reseni je prijit k autu, nastartovat a odjet... Boze on nekdo lezel pod autem? Vubec jsem si nevsiml, chudak, doufam ze se mu nic nestalo!! :lol:

5.3.08, 09:44

Příspěvek 
utia píše:
Mozna nejlespsi legalni reseni je prijit k autu, nastartovat a odjet... Boze on nekdo lezel pod autem? Vubec jsem si nevsiml, chudak, doufam ze se mu nic nestalo!! :lol:

Tak toho by si fakt nevšiml ten zloděj, že někdo přišel nastoupil, startuje a chce odjet to by byl blbej. Osobně bych praktikoval něco na způsob násilí například když tam bude ležet tak k němu přijít a koupnout ho do koulí on si to už zapamatuje

5.3.08, 10:04
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
nebo ho třeba polejt, v létě třeba olejem, v zimě stačí studená voda, to by si zapamatoval taky :)

5.3.08, 10:10
Profil ICQ

Příspěvek 
Volil bych něco agresivnějšího než olej, ale v zimě taková vodička hmm to by mohlo být zajímavé :lol:

5.3.08, 10:12
Profil ICQ

Příspěvek 
Chjo co je tohle za diskuzi.....některé thready na tomto fóru mi fakt připadají rozpravu u desátého piva v hospodě 4. cenové skupiny, sorry chlapi.

5.3.08, 10:15
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
tohle ti povim i po desaty kofole :-)

http://kachnis.techsajt.cz

5.3.08, 10:33
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Tak to jsi dobrý - já bych po desáté kofole nedal dohromady souvislou větu protože bych to nestihnul mezi jednotlivýma cestama na záchod :D

5.3.08, 10:39
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další