Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 14:57

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Kde je moje auto? 

Kde je moje auto?
Fárá někde na stavbě 25%  25%  [ 5 ]
Vozí bratra a zároveň spolumajitele domů 55%  55%  [ 11 ]
Samozřejmě je rozpracované u mechanika doma v garáži 20%  20%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 20

Kde je moje auto? 
Autor Zpráva

Příspěvek Kde je moje auto?
Takže těšil jsem se jak v létě vyměním komplet brzdy na svém fávě,ale jak už jsem psal jinde zacalo to tect mezi valcem a posilovacem,a protoze nerad nechavam veci udelane napolo,tak se meni brzdy komplet uz ted...problem je v tom,ze jsem zamstnany clovek a nemuzu si ted vzit v praci volno, tak jsem se rozhodl dát poslední šanci autoservisům,navzdory mým zkušenostem kterými jsem tu kdysi přispěl v tématu ohledně zkušenostech se servisy,a sveril sem druhou nejduleziteji cast zivota servisu...v utery...pry mam prijit ve ctvrtek...zajimave...fakt trva vymena brzd 2 dny?(hypoteticka otazka,umim si odpovedet) to je jedno,dnes jsem tam byl,auto nebylo ani na parkovisti u servisu ani v dilne...Mechanik nebyl schopen se se mnou bavit,nemá čas,sou fofry...ted pred chvili sem sel kolem,a auto tam porad neni...Kde by ste rekli ze je?

Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost
Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost

6.3.08, 21:53
Pspvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
Druha moznost :lol: No vymena muze trvat dva dny kdyz ma dost prace a neco se vysere ... otazka, je auto v tom servisu fyzicky nebo ne? :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

6.3.08, 21:58
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Od ode dneska 16:00 tam na 100% fyzicky neni,to vim jiste :wink:

6.3.08, 21:59
Hliník navždy.

Příspěvek 
venca.m píše:
Od ode dneska 16:00 tam na 100% fyzicky neni,to vim jiste :wink:

Asi jel proverit funkci repasovanych brzd :lol: No mel sis zapsat kilometry ... ja bych ho nakopal do rite.

6.3.08, 22:00

Příspěvek 
Mozna ti to pride divne,ale po minule zkusenost ktere mam,je na poslednich trech mistech 208...mam zapamatovane :wink: a kdyz nebude hodne dobra vymluva,bude i kopanec do rite :wink:

6.3.08, 22:02
Hliník navždy.

Příspěvek 
venca.m píše:
Mozna ti to pride divne,ale po minule zkusenost ktere mam,je na poslednich trech mistech 208...mam zapamatovane :wink: a kdyz nebude hodne dobra vymluva,bude i kopanec do rite :wink:

Ok, ale pozor na to, on opravdu musi trochu neco najet ... tak na nej nervi kvuli 10km :lol:

6.3.08, 22:03

Příspěvek 
Matthes píše:
venca.m píše:

Ok, ale pozor na to, on opravdu musi trochu neco najet ... tak na nej nervi kvuli 10km :lol:

10 km by bylo ok...to bych neresil... jinak myslis na odzkouseni? On rikal ze se k memu autu jeste nedostal, ze nema cas...Ale obednany sem 2 tydny,a auto ma uz ty 2 dny...jestli to zitra nebude,tak je to sice posledni servis ve meste ktery zatim nemel prilezitost me hluboce zklamat(mimo autorizovaneho skoda),ale asi si budu nuset vzit volno navzdory mnozstvi zakazek v praci...

6.3.08, 22:09
Hliník navždy.

Příspěvek 
venca.m píše:
10 km by bylo ok...to bych neresil... jinak myslis na odzkouseni? On rikal ze se k memu autu jeste nedostal...

No odzkouseni az to udela, jesi to udela no :)

6.3.08, 22:12

Příspěvek 
Matthes píše:
venca.m píše:
10 km by bylo ok...to bych neresil... jinak myslis na odzkouseni? On rikal ze se k memu autu jeste nedostal...

No odzkouseni az to udela, jesi to udela no :)

No asi tak: Sem achotny moc po nem nekricet kdyz to bude zitra hotove... Jestli ne,Tak sem ochoten mirneho nasili... Ne sranda,do zitra se urcite uklidnim :wink:

6.3.08, 22:14
Dezertér

Příspěvek 
Njn projet auto...pod tim si každej mechanik představí něco jiného... :)

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

6.3.08, 22:27

Příspěvek 
este kdyz jsem byl naivni, zajel jsem z favoritem do znackoveho servisu skoda Jarov na vymenu tlumicu. Faktura na cca 8 000 kc vcetne asi 600 kc za zkusebni jizdu- rikam si ok, projet se to prece musi aby poznal estli je to ok, zaplatim a jedu doom, na kazde nerovnosti hrozne rany, vratim se zpet a mechanik ze se omlouva ale za tam zapomel dat matky......... tim sem navzdy skoncil ze servisama )O:

7.3.08, 07:14
Profil ICQ

Příspěvek 
Dusche píše:
este kdyz jsem byl naivni, zajel jsem z favoritem do znackoveho servisu skoda Jarov na vymenu tlumicu. Faktura na cca 8 000 kc vcetne asi 600 kc za zkusebni jizdu- rikam si ok, projet se to prece musi aby poznal estli je to ok, zaplatim a jedu doom, na kazde nerovnosti hrozne rany, vratim se zpet a mechanik ze se omlouva ale za tam zapomel dat matky......... tim sem navzdy skoncil ze servisama )O:

600 za zkusebnmi jizdu.. to sem nezral...a co na tom meli delat predni desky a kotouce... to delame asi tak za hodinu.. s vycistenim trmenu... mamazanim... a i s objednanim dilu... tak dva dny ... to teda nevim.. a zkusebni jizda to je samozrejmost... brddy... nevim no... my s tim tak mozna 5km.. najedem... aby si to sedlo... .. proste udelam brzdy projedu...zaparkuju... odjezd... zakaznikovy se nauctuji dily a hodinova sazba....

7.3.08, 20:06
Profil ICQ

Příspěvek 
Jiri píše:
600 za zkusebnmi jizdu.. to sem nezral....

No když mě řekli 1500 za odmaštění motoru tak proč ne 600 za jízdu do krámu a zpátky....

8.3.08, 09:31

Příspěvek 
Kam ty auta dáváte lidi???....Já vlastně nevím,jak jsou na tom technici v příjmu kteří jsou ti hlavní jednatelé se

zákazníkem, mechanik to většinou vyřeší rychleji než jejich technické koktání z nevědomosti :lol: :lol: :P ,ale dva dny a

více jsou možné jen z hlediska např. objednání dílů,které navazují na závady...po výměně trubek např. se přijde na další

se nabalující závady,jako hadice,válce,posilovač,segmenty,pružiny,bubny kotouče,omezovače atd,uchycení hadic-klempíř

atd....Všecko ve skladu není,i když by mělo?!!....A i z hlediska čekání na hever nebo právě na klempíře,který musí udělat

to,když má své práce dost....Někdy je plno a tak se jen prostě nestíhá...Ale jedna věc je jistá...Zákazník by měl být

informován a to po každé,když se přijde na změnu ceny v případě další nefunkční věci na vozidle a tím i prodloužení doby

opravy....a měl by tak být stále informován co se s autem děje až po jeho opravu...Náš zákazník,náš pán... :P :wink: A

tak jsou po většinou i vyjímky,které nejen že neinformují včas zákazníka o změnách,ale přímo s ním pohrdají jako by byl

onuce....Např...jsou to gigantické servisy,které si diktují...Ale pozor...I zákazník může bejt pěknej vychcan,kterej je

škodlivej a rád by ze nasytil a přiživil...a to přesně v takovém počtu kolik je vyčůranejch servisů a opraven....Nejhorší je

srážka z blbcem,a je jedno od kud vítr vane :wink: :wink: :!:

8.3.08, 11:47

Příspěvek 
Tak v pátek jsem konečně zahlédl svoje auto před servisem. Mechanik tvrdi, ze v dobe kdy sem ho nevidel bylo zaparkovane vzadu za dilnou. Raci sem se s nim nehadal, protoze je fakt ze dozadu jsem se nedival,ale pride mi divne ze jeden den ho preparkujou dozadu,a druhy den zpatky... Kazdopadne na neho jeste nesahl...myslel sem ze kdyz sem obednany 3 tydny predem tak pro to aby abych auto jeden den privezl a druhy bylo hotove :roll:

9.3.08, 07:04
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další