Autor |
Zpráva |
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
No to sou zvraty Šemo. Tak jakej bude novej lak? Teda pokud bude.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
10.3.08, 22:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Josef.Radocha píše: No to sou zvraty Šemo. Tak jakej bude novej lak? Teda pokud bude.
Správná podmínka, POKUD bude..
Nejdřív by bylo nutno něco udělat s tou karoserií, ta je dost zprasená Ale jestli se někdy Rejpájdka dočká takovéto renovace, tak lak nyní uvažují bílý, či ten blankytně modrý, možná si časem vymyslím jiný
V žádném případě ale nebude nikdy červená červenou nemám rád..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
10.3.08, 22:07 |
|
|
Radic
|
Šemik píše: červenou nemám rád..
dostaneš za uši kamaráde
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
10.3.08, 22:10 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
No...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
10.3.08, 22:11 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Nato ti řeknu, že vím o skvělém karosáři, ale pro tebe je to trošku z ruky. Dělal kdysi přímo pro AZNP Kavasiny a je vyhlášen aspoň tady u nás.
|
10.3.08, 22:22 |
|
|
Šemik
|
Josef.Radocha píše: Nato ti řeknu, že vím o skvělém karosáři, ale pro tebe je to trošku z ruky. Dělal kdysi přímo pro AZNP Kavasiny a je vyhlášen aspoň tady u nás.
Njn, ony by na to zrovna nebyly ani penízky, ale dík za snahu.. Zkorodované je to až to není ani k vypsání co je všechno KO
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
10.3.08, 22:23 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Šemik píše: Josef.Radocha píše: Nato ti řeknu, že vím o skvělém karosáři, ale pro tebe je to trošku z ruky. Dělal kdysi přímo pro AZNP Kavasiny a je vyhlášen aspoň tady u nás. Njn, ony by na to zrovna nebyly ani penízky, ale dík za snahu.. Zkorodované je to až to není ani k vypsání co je všechno KO Zachránit se dá vše a jak říká Bukaj nikdo mi neříkej te, že něco nejde! Hlavně když je se na co chytit a to na tvém myslím pude bez většího problému.
|
10.3.08, 22:27 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Josef.Radocha píše: Šemik píše: Josef.Radocha píše: Nato ti řeknu, že vím o skvělém karosáři, ale pro tebe je to trošku z ruky. Dělal kdysi přímo pro AZNP Kavasiny a je vyhlášen aspoň tady u nás. Njn, ony by na to zrovna nebyly ani penízky, ale dík za snahu.. Zkorodované je to až to není ani k vypsání co je všechno KO Zachránit se dá vše a jak říká Bukaj nikdo mi neříkej te, že něco nejde! Hlavně když je se na co chytit a to na tvém myslím pude bez většího problému. No tak to dovrším. Dnes jsem mluvil s karosářem a první dojem nebyl správný. Už je komplet podlaha pryč zůstal jen tunel. Oba zadní lemy, podběhy, prahy, kapsy a výztuhy na podvozku. Na autě se už pracuje 14 dní a ještě minimáln týden bude. Prý to je klasická bolest všech aut 742.
|
18.3.08, 11:07 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Josef.Radocha píše: Prý to je klasická bolest všech aut 742.
To je no...bych taky potřeboval udělat podlahu, prahy a ještě pár detailů... pak mi to nafoť prosim...hlavně podlahu at vim jak ji vyrobit...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
18.3.08, 11:33 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Martin 007 píše: Josef.Radocha píše: Prý to je klasická bolest všech aut 742.
To je no...bych taky potřeboval udělat podlahu, prahy a ještě pár detailů... pak mi to nafoť prosim...hlavně podlahu at vim jak ji vyrobit... Tak to zkusím vlézt pod auto a nafotit ho jak to dotáhnu domů. Neměl jsem sebou foťák a na mobilu nebylo nic vidět. kdyby si do toho ty prachy chtěl vrazit jak já tak se ti optám a třeba by ti to pán udělal.
|
18.3.08, 19:02 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
To teda ty prachy do toho nevrazim ani kdybych je měl...podlaha je lépe vidět zevnitř víš...tak at ti tam nedává zpět koberce nafot to a dej si je tam sám...
|
18.3.08, 19:11 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Martin 007 píše: To teda ty prachy do toho nevrazim ani kdybych je měl...podlaha je lépe vidět zevnitř víš...tak at ti tam nedává zpět koberce nafot to a dej si je tam sám... Tak to ti nafotím stejně si je na léto vyndávám aby plechy dejchaly tak vyndám i sedačky a nafotím.
|
18.3.08, 19:21 |
|
|
Dawid130
|
Josef.Radocha píše: Martin 007 píše: To teda ty prachy do toho nevrazim ani kdybych je měl...podlaha je lépe vidět zevnitř víš...tak at ti tam nedává zpět koberce nafot to a dej si je tam sám... Tak to ti nafotím stejně si je na léto vyndávám aby plechy dejchaly tak vyndám i sedačky a nafotím.
A nakolik tě to vyšlo
|
19.3.08, 21:31 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Dawid130 píše: Josef.Radocha píše: Martin 007 píše: To teda ty prachy do toho nevrazim ani kdybych je měl...podlaha je lépe vidět zevnitř víš...tak at ti tam nedává zpět koberce nafot to a dej si je tam sám... Tak to ti nafotím stejně si je na léto vyndávám aby plechy dejchaly tak vyndám i sedačky a nafotím. A nakolik tě to vyšlo Zatím je hotová půlka auta a volal mi, že si mám připravit 13 000,- a nějaké drobné takže 14 000,- + bude lak a ten vyjde asi na 13 000,-
|
19.3.08, 22:14 |
|
|
Dawid130
|
Josef.Radocha píše: Dawid130 píše: Josef.Radocha píše: Martin 007 píše: To teda ty prachy do toho nevrazim ani kdybych je měl...podlaha je lépe vidět zevnitř víš...tak at ti tam nedává zpět koberce nafot to a dej si je tam sám... Tak to ti nafotím stejně si je na léto vyndávám aby plechy dejchaly tak vyndám i sedačky a nafotím. A nakolik tě to vyšlo Zatím je hotová půlka auta a volal mi, že si mám připravit 13 000,- a nějaké drobné takže 14 000,- + bude lak a ten vyjde asi na 13 000,-
13???? Pěkná pálka teda.
|
19.3.08, 22:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|