|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
goujet
|
 Čim ošetřit karoserii
Ahoj všem,
mám na vás prosbu. Letos v dubnu jsem vypotřeboval 2x Tempo autokrém na svojí Š125L a výsledek se zdál být uspokojivý. Ale zhruba po 3 měsících to není skoro poznat. Zase je povrch takový nevýrazný. Sice se zdá, že vodu to odpozuje, ale všiml jsem si, že jsou vidět místa jak jsem leštil hadrem krouživýma pohybama. Což zrovna není pěkné. Navíc jsem zjistil, že ptačí trus silně naleptává lak auta. Nevšiml jsem si toho na jednom místě na střeše a mám totálně oloupané místo po tom trusu. Tak že to budu muset vykitovat a přetřít.
Poraďte prosím, co použít jako ochranu na lak vozidla. Tempo mě nijak neuspokojilo, ikdyž jsem ho dříve používal na Trabanta a vydrželo to 3/4 roku.
Neměla by se použít ještě leštěnka po autokrému?
Díky za rady.
|
| 20.8.06, 21:32 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
 Re: Čim ošetřit karoserii
goujet píše: Ahoj všem, mám na vás prosbu. Letos v dubnu jsem vypotřeboval 2x Tempo autokrém na svojí Š125L a výsledek se zdál být uspokojivý. Ale zhruba po 3 měsících to není skoro poznat. Zase je povrch takový nevýrazný. Sice se zdá, že vodu to odpozuje, ale všiml jsem si, že jsou vidět místa jak jsem leštil hadrem krouživýma pohybama. Což zrovna není pěkné. Navíc jsem zjistil, že ptačí trus silně naleptává lak auta. Nevšiml jsem si toho na jednom místě na střeše a mám totálně oloupané místo po tom trusu. Tak že to budu muset vykitovat a přetřít. Poraďte prosím, co použít jako ochranu na lak vozidla. Tempo mě nijak neuspokojilo, ikdyž jsem ho dříve používal na Trabanta a vydrželo to 3/4 roku. Neměla by se použít ještě leštěnka po autokrému? Díky za rady.
vosk
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 21.8.06, 13:06 |
|
 |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
tempo je super, musíš ho však správne nanášať - to sa musíš iba naučiť. Výsledok a trvanlivosť veľmi záleží od konkrétneho laku a od odtieňa. Ja mám napr. bordovú a môžem robiť čo chcem, stále mám čmuhy a po pár mesiacom na slnku je lak opäť taký šedivý...nešťastný odtieň.
Tempo musíš dôkladne rozotriť (pekne tlačiť) - ale nie veľmi dotenka. Potom nechať zaschnúť - cca 10 min. záleží od teploty a potom zotrieť čistou handrou - handru často me), lebo mám taký pocit, že práve handra od zvyškov tempa dokáže vykúzliť pekné čmuhy...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 21.8.06, 19:18 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ferrari píše: tempo je super, musíš ho však správne nanášať - to sa musíš iba naučiť. Výsledok a trvanlivosť veľmi záleží od konkrétneho laku a od odtieňa. Ja mám napr. bordovú a môžem robiť čo chcem, stále mám čmuhy a po pár mesiacom na slnku je lak opäť taký šedivý...nešťastný odtieň.
Tempo musíš dôkladne rozotriť (pekne tlačiť) - ale nie veľmi dotenka. Potom nechať zaschnúť - cca 10 min. záleží od teploty a potom zotrieť čistou handrou - handru často me), lebo mám taký pocit, že práve handra od zvyškov tempa dokáže vykúzliť pekné čmuhy...
já sem měl jakousi leštěnku na modrou barvy a krylo to i škrábance ale kdyby si s ní chtěl dělat celýž auto tak na ňom necháš ruce
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 21.8.06, 19:32 |
|
 |
|
segi
|
 Turtle Wax
Kúp si Turtle Wax je síce drahší ale dá sa kúpiť taká farba akú potrebuješ a je ktomu aj rúž na zatieranie škrabancov na laku
ak ho použiješ máš 12 mesiacov pokoj.Pri nasledovnom umytí stačí auto vytrieť do sucha a stále máš krásny lesk.Ja ho poúžívam.
|
| 21.8.06, 21:59 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|