Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 14:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Kde je moje auto? 

Kde je moje auto?
Fárá někde na stavbě 25%  25%  [ 5 ]
Vozí bratra a zároveň spolumajitele domů 55%  55%  [ 11 ]
Samozřejmě je rozpracované u mechanika doma v garáži 20%  20%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 20

Kde je moje auto? 
Autor Zpráva

Příspěvek 
patrik-hp píše:
: Ale pozor...I zákazník může bejt pěknej vychcan,kterej je

škodlivej a rád by ze nasytil a přiživil...a to přesně v takovém počtu kolik je vyčůranejch servisů a opraven....Nejhorší je

srážka z blbcem,a je jedno od kud vítr vane :wink: :wink: :!:

Jestli to myslis na me,tak v poho,tvuj nazor,ale ja sem mu zatim nerekl kriveho slova,zatim tam jenom kazdy den chodim a ptam se jestli uz se dostal k memu autu,popripade kde to auto je kdyz ho tam nevidim :roll:

Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost
Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost

9.3.08, 07:08
Pspvek Reklama

Příspěvek 
venca.m píše:
patrik-hp píše:
: Ale pozor...I zákazník může bejt pěknej vychcan,kterej je

škodlivej a rád by ze nasytil a přiživil...a to přesně v takovém počtu kolik je vyčůranejch servisů a opraven....Nejhorší je

srážka z blbcem,a je jedno od kud vítr vane :wink: :wink: :!:

Jestli to myslis na me,tak v poho,tvuj nazor,ale ja sem mu zatim nerekl kriveho slova,zatim tam jenom kazdy den chodim a ptam se jestli uz se dostal k memu autu,popripade kde to auto je kdyz ho tam nevidim :roll:

Ale vůbec nééé člověče.Je to v globálu myšleno.O.K.?..? :wink: :wink:

9.3.08, 11:33

Příspěvek 
Musíš vycítit jestli je jako zákazník zajímáš ,jinak nemá smysl k nim příště jezdit...nač se totiž nervovat. :? :wink:

9.3.08, 11:35

Příspěvek 
O.K :D Kazdopadne bych rekl ze sem tam byl naposled 8)

9.3.08, 12:32

Příspěvek 
venca.m píše:
O.K :D Kazdopadne bych rekl ze sem tam byl naposled 8)

řekl bys? :D já bych to klidně nechal zapsat u notáře že už tam nepojedu :D nejsem ometák aby semnou takhle mávali ;) a myslím že když ti nevysvětlí kde to auto máš tak bych klidně zavolal i příslušníky ;)

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

9.3.08, 16:05
Profil ICQ

Příspěvek 
Jenom kontrolni otazka: Vadi brzdovka pneumatikam?

11.3.08, 06:11

Příspěvek 
venca.m píše:
Jenom kontrolni otazka: Vadi brzdovka pneumatikam?

No, celkem jo - guma (pokud není dělaná na brzdovku) jí nasaje a zduří...
brzdovka je svinstvo, na žádnou část auta kromě vnitřku brzdového okruhu se nesmí dostat... :?
když se tam dostane, tak rychle opláchnout vodou, případně jarem nebo mýdlem a přeleštit, nebo v případě gumy ošetřit REGUMem... ;)

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

11.3.08, 06:42
Profil ICQ

Příspěvek 
V tom servisu to chce sepsat s nima protokol o přejímce nebo jak se to jmenuje kam se zapisuje počet km při předání do opravy, stav paliva, předpokládaná cena a sjednané práce. Pokud tohle servis nevydá tak doporučuju vyhnout se jim širokým obloukem. Jednak když máš tenhle papír a oni potom chtějí víc peněz a dali by ti na ně doklad tak ty s tím můžeš na ČOI protože je to klamání spotřebitele což oni moc dobře ví takže si to nedovolí. Ten papír se vždycky hodí.

11.3.08, 10:07
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
je to jak říká cyz, včera jsem byl v autorizovaném servisu, chtěli vědět úplně všecko, kilometry, množství paliva v nádrži, jestli mám rádio... a to prosím i když to bylo jen seřízení světel na počkání za 10 minut, s autem nikdo jinej než já nikam nejel...

11.3.08, 12:45
Profil ICQ

Příspěvek 
Vy to vidíte moc růžově, samosebou se nikoho nezastávám a beru to ze svojeho pohledu, ale i u mě můžeš být objednanej třeba měsíc dopředu, ale když mi do toho vjede zákazník, co ke mě jezdí pravidelně i s více autama a v podstatě mě ziví, tak hádej komu dám přednost. To, že ti ale není schopnej vysvětlit, co se s autem děje je už věc druhá, taky sepisovat sáhodlouhý protokoly o převzetí zabere dost času a buď by na to musel být sólo technik, co se bude starat jenom o to, nebo stihnu míň práce, což se zas projeví v sazbě za opravy. Je to o důvěře a za celou dobu, co to dělám sem se setkal jen s jedním člověkem, co to chtěl sepsat a z toho se eště vyklubal vykutálenej vykuk, co chtěl na nás hodit škrábance na laku.
Nesuď je moc zbrkle, zkus si s nima promluvit, co kdy jak a budeš vědět víc, nikdy nevíš, kdy budeš potřebovat pomoc a nikdo kromě nich nebude v dosahu.

11.3.08, 17:23
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Drak: Tak tohle je jasné, ale snad ve všech servisech (krom malých dílen na vesnici kde je majitel + jeden brigádník nebo učeň) je stejně přejímací technik, např. tam kam jezdím já dělá přejímky majitel firmy ale ti jsou seriozní. Ale to už tak bývá - jak chce hned všechno na papíře tak to bývá vykuk, "podle sebe soudím tebe" že ano :). Ale bývá to těžké jenom tak na první pohled poznat podvodníka - někdy se zmýlí i zkušený obchodník, ale já jsem měl na servisy zatím vždycky štěstí kromě servisu v Brně-Černovicích kde teda ne že by na mě přímo udělali podraz ale byla ta práce prostě odfláknutá a drahá.

11.3.08, 17:52
Profil ICQ

Příspěvek 
No někteří automechanici to dělají záměrně, prostě auto opraví tak, že musí majitel brzo přijet znova, 90% procent lidí si to ani neuvědomí, proto je dobré vždy se přeptat na "veřejné mínění" o tom kterém automechanikovi či dílně... o několika takových jsem už slyšel, no ale nikdy to nemusí bejt zas tak úplně pravda... je zas třeba odlišit korektní informaci od jedna paní povídala

11.3.08, 18:21

Příspěvek 
Tak to byl právě zrovna pro mě problém, protože Brno mi přišlo jako takové město kde nikdo pro jistotu nic neví.

11.3.08, 19:04
Profil ICQ

Příspěvek 
Drak píše:
Vy to vidíte moc růžově, samosebou se nikoho nezastávám a beru to ze svojeho pohledu, ale i u mě můžeš být objednanej třeba měsíc dopředu, ale když mi do toho vjede zákazník, co ke mě jezdí pravidelně i s více autama a v podstatě mě ziví, tak hádej komu dám přednost.

To máš asi pravdu,jinak že se musím objednávat měsíc předem mi nevadí,chápu,moc práce,ale nechcu tam pak týden chodit každý den,a slyšet už to dávám na zvedák už na to du,prid zitra...A nakonec to dopadlo tak ze v pondeli sem si sel pro auto s tim ze si ho odvezu (nepredpokladal sem ze se k nemu dostane),a auto bylo konecne na zvedaku,zrovna se menily kotouce, pod levym kolem lavor na brzdovku, pod pravym kolo at to nekape na zem, nerikal sem na to nic cekal sem co udela,asi po minute co sem na to cumel dal kolo konecne nabok a hodil tam lavor,ale nic s tim neudelal,tak mi to nedalo,vzal sem hadr a utrel sem to(ale nerikal sem nic),on ze to je jenom brzdovka,ze to tomu neublizi...To byly tak 3h,rikam kdy to bude,pry at pridu kolem 5h, v 5:30 sem tam byl,a auto ve stejnem stavu jak kdyz sem odesel,dilna prazdna,jenom v kanclu jeho bracha,tak se ptam kde je a kdy se vrati,pry nevi kde je a uz se nevrati,tak mu volam, docela sme se pohadali,nebo spis ja sem uz nadaval ze to auto zitra potrebuju,tak mi vysvetlil ze je to moje chyba,ze sem mu to mel rict ze to potrebuju...To je mozna pravda,ale nebral sem to jako dulezitou informaci kdyz ma auto od patku na zvedaku jak mi tvrdil v patek,a kdyz to melo byt do 5 hotove...Jinak to bylo poprve za tu dobu co sem mu rekl kriveho slova...

Nakonec sme se dohodli ze rano pride driv, a v 6:30 bude auto pripravene at muzu jet na 7 do prace...Prekvapive auto pripravene nebylo,stihl akorat rozebrat bubny,vsechny 4 kola potecene brzdovkou,kdyz daval trubky tak nekolikrat zabodl sroubovak do podlahy,minimalne na 2 mistech na kov,nacez sem si vsiml ze je auto na zvedaku krive,takze nalevo vepredu jak je ten zlab u prahu tak je promackly a opet bez barvy, a kdyz lil brzdovku do nadobky tak se 2x netrefil,a pokazde vilil tak 3deci bokem. Do prace sem samozrejme prijel az v 9... Chapu ze treba spechal a byl asi i nastvany,ale sem rad ze sem videl jak se k tomu chova...

To je konec pribehu o me posledni navsteve autoservisu :roll:

12.3.08, 14:21

Příspěvek 
Jo jinak pro zajimavost auto teda melo najeto o 22km vic,takze se da rict ze ho zajel,akorat ze to udelal pred vymenou brzd,protoze sme to dodelavali spolu,a pak sem normalne odjel...Ale to uz neresim,stejne bych mu to nedokazal...

12.3.08, 14:27
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další