Autor |
Zpráva |
solista
|
Sadra17 píše: solista píše: Martin píše: Myslím, že bude špatný tachometr. Já mám v autě hranatý a nezdá se mi, že by to ukazovalo jinak než kulatý. a nový samotný ty tachometry se už neseženou. Jenom z vrakáče celej ten budík. a to zas můžeš dopadnout jak teď jo jo, takže mi nezbyde, než tam dát ty starý kulatý.
_________________ Š120LS, rv. 84, červená, čeká na dvorku až se rozpadne už není
Rapid 130, rv. 88, červenej, stav jakštakš ujde - prodáno škodaři
Nissan 200SX S13, rv.89, tmavě modrá, jezdí jak splašenej, 1,8l, 124kW
|
20.8.06, 18:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
solista píše: Sadra17 píše: solista píše: Martin píše: Myslím, že bude špatný tachometr. Já mám v autě hranatý a nezdá se mi, že by to ukazovalo jinak než kulatý. a nový samotný ty tachometry se už neseženou. Jenom z vrakáče celej ten budík. a to zas můžeš dopadnout jak teď jo jo, takže mi nezbyde, než tam dát ty starý kulatý.
neříkám že musíš trefit zase špatnej
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
20.8.06, 18:45 |
|
|
Šemik
|
solista píše: Sadra17 píše: solista píše: Martin píše: Myslím, že bude špatný tachometr. Já mám v autě hranatý a nezdá se mi, že by to ukazovalo jinak než kulatý. a nový samotný ty tachometry se už neseženou. Jenom z vrakáče celej ten budík. a to zas můžeš dopadnout jak teď jo jo, takže mi nezbyde, než tam dát ty starý kulatý.
Pokud jsi tu sdruženou palubku s tim špatnym tacho ještě nevyhodil a nechceš ji, neprodal bys mi ji za nějaký rozumný peníz? Rád bych si ji přidal ke své sbírce k ostatním přístrojovkám ze Škodovek co mám ve vytríně, takže tam na špatnym tachometru nezáleží ...
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
23.8.06, 11:13 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Šemik píše: solista píše: Sadra17 píše: solista píše: Martin píše: Myslím, že bude špatný tachometr. Já mám v autě hranatý a nezdá se mi, že by to ukazovalo jinak než kulatý. a nový samotný ty tachometry se už neseženou. Jenom z vrakáče celej ten budík. a to zas můžeš dopadnout jak teď jo jo, takže mi nezbyde, než tam dát ty starý kulatý. Pokud jsi tu sdruženou palubku s tim špatnym tacho ještě nevyhodil a nechceš ji, neprodal bys mi ji za nějaký rozumný peníz? Rád bych si ji přidal ke své sbírce k ostatním přístrojovkám ze Škodovek co mám ve vytríně, takže tam na špatnym tachometru nezáleží ...
ty máš nebo chceš mít všechno
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.8.06, 11:22 |
|
|
solista
|
Šemik píše: solista píše: Sadra17 píše: solista píše: Martin píše: Myslím, že bude špatný tachometr. Já mám v autě hranatý a nezdá se mi, že by to ukazovalo jinak než kulatý. a nový samotný ty tachometry se už neseženou. Jenom z vrakáče celej ten budík. a to zas můžeš dopadnout jak teď jo jo, takže mi nezbyde, než tam dát ty starý kulatý. Pokud jsi tu sdruženou palubku s tim špatnym tacho ještě nevyhodil a nechceš ji, neprodal bys mi ji za nějaký rozumný peníz? Rád bych si ji přidal ke své sbírce k ostatním přístrojovkám ze Škodovek co mám ve vytríně, takže tam na špatnym tachometru nezáleží ... Nevyhodil jsem jí, a chci jí. Zatim se řídim podle oho otáčkoměru. Dokud si to nepřecejchuju. BTW. Nedá se s tim něco udělat, aby to ukazovalo dobře? Je mi líto je vyhodit.
_________________ Š120LS, rv. 84, červená, čeká na dvorku až se rozpadne už není
|
23.8.06, 12:14 |
|
|
Martin
|
Napadá mě to rozebrat až k tomu magnetickýmu unašeči a mrknout, jestli tam není nějaký bordel (železný piliny atd.)
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
24.8.06, 07:06 |
|
|
Thor7
|
solista píše: Martin píše: Myslím, že bude špatný tachometr. Já mám v autě hranatý a nezdá se mi, že by to ukazovalo jinak než kulatý. a nový samotný ty tachometry se už neseženou. Jenom z vrakáče celej ten budík.
U nás v autodílech ho maj, repasí za cca 500,- Kč
_________________ Š120L - 87´ + Favorit LXi - 93´
|
24.8.06, 07:31 |
|
|
solista
|
Thor7 píše: solista píše: Martin píše: Myslím, že bude špatný tachometr. Já mám v autě hranatý a nezdá se mi, že by to ukazovalo jinak než kulatý. a nový samotný ty tachometry se už neseženou. Jenom z vrakáče celej ten budík. U nás v autodílech ho maj, repasí za cca 500,- Kč jo? Ale Louny? Sem ho koupil za 250,- na vrakáči, tak nevim, jestli je lepší ho repasovat nebo zkusit jinej. I když, zrepasovanej by mohl být v pořádku bez chyby.
|
24.8.06, 08:42 |
|
|
Bukaj
|
Šemik píše: solista píše: Sadra17 píše: solista píše: Martin píše: Myslím, že bude špatný tachometr. Já mám v autě hranatý a nezdá se mi, že by to ukazovalo jinak než kulatý. a nový samotný ty tachometry se už neseženou. Jenom z vrakáče celej ten budík. a to zas můžeš dopadnout jak teď jo jo, takže mi nezbyde, než tam dát ty starý kulatý. Pokud jsi tu sdruženou palubku s tim špatnym tacho ještě nevyhodil a nechceš ji, neprodal bys mi ji za nějaký rozumný peníz? Rád bych si ji přidal ke své sbírce k ostatním přístrojovkám ze Škodovek co mám ve vytríně, takže tam na špatnym tachometru nezáleží ...
Tehdy, když jsem byl u Vás, tak jsem Ti jednu takovou nabízel... (s vadným otáčkoměrem).
Jestli chceš, tak ji vyhrabu, naoko složím a pošlu do Plzně...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
28.8.06, 21:46 |
|
|
Šemik
|
Bukaj píše: Šemik píše: solista píše: Sadra17 píše: solista píše: Martin píše: Myslím, že bude špatný tachometr. Já mám v autě hranatý a nezdá se mi, že by to ukazovalo jinak než kulatý. a nový samotný ty tachometry se už neseženou. Jenom z vrakáče celej ten budík. a to zas můžeš dopadnout jak teď jo jo, takže mi nezbyde, než tam dát ty starý kulatý. Pokud jsi tu sdruženou palubku s tim špatnym tacho ještě nevyhodil a nechceš ji, neprodal bys mi ji za nějaký rozumný peníz? Rád bych si ji přidal ke své sbírce k ostatním přístrojovkám ze Škodovek co mám ve vytríně, takže tam na špatnym tachometru nezáleží ... Tehdy, když jsem byl u Vás, tak jsem Ti jednu takovou nabízel... (s vadným otáčkoměrem). Jestli chceš, tak ji vyhrabu, naoko složím a pošlu do Plzně...
Tedy, ta skleróza je hrozná, já si to vůbec nevybavuji No, kdyby jsi ji mohl postrádat, zájem bych měl. Kolik by jsi za ni chtěl?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
29.8.06, 08:21 |
|
|
Drak
|
Re: špatně ukazuje tachomert
Rozkuchej tu přístrojovku, vyhoď tachometr, vyndej tachometr z té staré, vyndej z něho pajšl a přehoď to do té nové. Pokud seš trochu šikovnej, tak je to práce cca na 1h. Jenom se musí vyměnit nulování denního počítadla km, hranatá ho má delší.
|
29.8.06, 19:24 |
|
|
Drak
|
Pokud eště máš tu starou přístrojovku, tak si prohoď pajšly těch tachometrů, jsou oba stejný, kromě osky nulování počítadla denních km, ale ta jde taky přehodit. Trvalo mi to asi tak hodinu, nic na tom není.
|
29.8.06, 19:30 |
|
|
solista
|
Drak píše: Rozkuchej tu přístrojovku, vyhoď tachometr, vyndej tachometr z té staré, vyndej z něho pajšl a přehoď to do té nové. Pokud seš trochu šikovnej, tak je to práce cca na 1h. Jenom se musí vyměnit nulování denního počítadla km, hranatá ho má delší. jasný, až budu mít trochu volna, tak to udělám. Díky za nápad. Snad se mi to povede. Pak dám vědět, jak to dopadlo.
|
29.8.06, 21:58 |
|
|
Bukaj
|
Šemik píše: Bukaj píše: Šemik píše: solista píše: Sadra17 píše: solista píše: Martin píše: Myslím, že bude špatný tachometr. Já mám v autě hranatý a nezdá se mi, že by to ukazovalo jinak než kulatý. a nový samotný ty tachometry se už neseženou. Jenom z vrakáče celej ten budík. a to zas můžeš dopadnout jak teď jo jo, takže mi nezbyde, než tam dát ty starý kulatý. Pokud jsi tu sdruženou palubku s tim špatnym tacho ještě nevyhodil a nechceš ji, neprodal bys mi ji za nějaký rozumný peníz? Rád bych si ji přidal ke své sbírce k ostatním přístrojovkám ze Škodovek co mám ve vytríně, takže tam na špatnym tachometru nezáleží ... Tehdy, když jsem byl u Vás, tak jsem Ti jednu takovou nabízel... (s vadným otáčkoměrem). Jestli chceš, tak ji vyhrabu, naoko složím a pošlu do Plzně... Tedy, ta skleróza je hrozná, já si to vůbec nevybavuji No, kdyby jsi ji mohl postrádat, zájem bych měl. Kolik by jsi za ni chtěl?
No, asi jako obvykle nic...
... tak já zkusím to (asi rok a půl rozebrané) puzzle dát dohromady a pošlu to...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
30.8.06, 14:24 |
|
|
Bukaj
|
solista píše: Drak píše: Rozkuchej tu přístrojovku, vyhoď tachometr, vyndej tachometr z té staré, vyndej z něho pajšl a přehoď to do té nové. Pokud seš trochu šikovnej, tak je to práce cca na 1h. Jenom se musí vyměnit nulování denního počítadla km, hranatá ho má delší. jasný, až budu mít trochu volna, tak to udělám. Díky za nápad. Snad se mi to povede. Pak dám vědět, jak to dopadlo.
Nazdar Meku!
Radši nerozvrtávej ten původní funkční tachometr, kdyžtak Ti dám nějaké vnitřnosti tachometrů jiných, nebo vyndám ten z té přístrojovky, co budu posílat Šemikovi do sbírky a vyměníme ho...
|
30.8.06, 14:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|