|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Kaliban123
|
geometrie nápravy
Zdravím pánové mám takový dotaz/problém nějak se mi podařilo sejmout obrubník (svině to přežil) a jelikož se mi zdálo že mám dojebanou geometrii tak jsem se rozhodl zajet do servisu at to spraví no chlapec to zvedl a koukl na čepy a řekl že ted to nemá smysl dokud se nevymění spodní čepy no tak jsem tedy vyměnil celý spodní ramena a čepy řízení mimochodem vše krásně volný no a můj dotaz zní dá se tam ještě něco vyměnit co ovlivnuje geometrii??? Tlumiče ponechme stranou. A pak ještě jedna věc je velká kokotina snažit se vyměnit zadní tlumiče bez stahováku pružin??? Blbá otázka co. Jo auto je favo
|
23.8.06, 11:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
mb1
|
Re: geometrie nápravy
Výměna zadních tlumičů bez stahováku na pružiny je celkem v pohodě, přední jedině se stahovákem.
|
23.8.06, 12:16 |
|
|
Kaliban123
|
Supero díkero
|
23.8.06, 12:34 |
|
|
Kikan
|
Zadní bez stahováku v poho. Přední jdou taky bez stahováku, ale musíš mít silný vázací drát. Tak jsem to s bráchou měnil.
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
23.8.06, 17:18 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
To jo no, pak se jeden z tech dratu sveze na druhou stranu a z pera je takova ohnuta housenka
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
23.8.06, 17:29 |
|
|
Bohuš Hudec
|
nastavenie odklonu - Favorit
žiadam Vás o informáciu ako sa vykonáva nastavenie odklonu na Škoda Favorite, Felícií. Za informáciu ďakujem.
|
3.12.06, 21:07 |
|
|
Nepér
|
Nastavit se dá akorát sbíhavost a souosost nápravnice s karoséríí...
odklon snad jen nějakým zásahem do karosérie.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
4.12.06, 02:43 |
|
|
felíček5
|
Felicia 1.6
Ahoj, prosím o radu. Co by mohlo být příčinou táhnutí Felicie do strany (do leva) . Felicie 1.6 combi, servo, 1999. Dík
|
17.12.06, 15:37 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=2824
dokonca je tento topic momentalne hned pod tvojim
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
17.12.06, 15:41 |
|
|
patrik-hp
|
Re: nastavenie odklonu - Favorit
Bohuš Hudec píše: žiadam Vás o informáciu ako sa vykonáva nastavenie odklonu na Škoda Favorite, Felícií. Za informáciu ďakujem.
Na závodních hlavně okruhových a kopcových autech se to dělá jak na rameni dole,je tam štelovatelnej kulovej čep,tak nahoře přestavitelnej kloub Unibal.Na sérii nikoliv.Tam je to daný...a bez problémů. A v civilním provozu naprosto dostačující.
|
25.12.06, 00:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|