|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Funky.F
|
No to je pravda.
_________________ Škoda 105L 1985, AZNP742.10-MII, 33,1/4800 ISO...co dodat, prostě klasika.
|
7.3.08, 13:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
punch
|
cavte. tak uz startuje. pricina bola v zlom vystelovani motora, teraz ma aj lepsi zvuk a hlavne uz neni maximalka 70km/h, , diky vsetkym co mi radili a najvecsi dik michalovi ktory dosiel a spravil mi to..dikes!!!!
|
17.3.08, 18:54 |
|
|
michalkatka
|
punch píše: cavte. tak uz startuje. pricina bola v zlom vystelovani motora, teraz ma aj lepsi zvuk a hlavne uz neni maximalka 70km/h, , diky vsetkym co mi radili a najvecsi dik michalovi ktory dosiel a spravil mi to..dikes!!!!
no takže (možno) boli poprehdzované káble na rozdeľovači (neviem presne ja som ich vyhádzal a nahádzal podľa strihu ventilov), ale najväčší problém bol vo ventilových vôľach - neboli a pri pootáčaní motora vôbec nemal kompresiu a stielalo to do sania, prvý valec som mu nastavil ja, a pri ostatných som mu asistoval, ale spravil si to sám, potom motor mal kompresiu (podľa odporu pri otáčaní motra) približne nastavený predstih a motor fičí....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
17.3.08, 19:03 |
|
|
Funky.F
|
Sláva, gratuluju.
_________________ Škoda 105L 1985, AZNP742.10-MII, 33,1/4800 ISO...co dodat, prostě klasika.
|
17.3.08, 20:49 |
|
|
michalkatka
|
ale ste mali vidieť jeho prekvapenie a radosť keď to chytilo a išlo to , a ten zvuk si pochvaľoval ...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
17.3.08, 21:00 |
|
|
punch
|
tak tak, som stastny jak blcha teraz, idem dneska este do servisu, este spravit rucku, cuvacky a take veci a bude to delo
|
18.3.08, 10:41 |
|
|
|