|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Aderon
|
Pomoc s rádiem
Jak mám zapojit rádio do Š 130 na zapalování. Nepochopil jsem jak můžete mi někdo poradit díky.
_________________ Škoda 130L,r.v. 1987
|
24.8.06, 14:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jouda
|
Některý rádia maj samostatny napajeni, který se připojuje na stálé plus a k tomu tzv. spínanej a ten se případě škodovky připojuje na pojistku č. 2. Jestli to radio spínanej nemá můžeš na pojistku č. 2 připojit přímo jeho napájení. Ale tady jde ještě o to jaky ma to radio vykon aby to ta pojistka přežila.
_________________ modrá škoda 105 L předělaná na 120 GLs r.v. 1987 ještě pětikvalt
Škoda 742 Forever Team
|
24.8.06, 14:37 |
|
|
Aderon
|
Myslim ze tak 2x20 nebo 2x40 W.
|
24.8.06, 14:44 |
|
|
Aderon
|
Nemam k tomu autorádiu návod ale je tak 10 let starý.
|
24.8.06, 14:45 |
|
|
Jouda
|
A nebo to jeste udelat pres relatko. Civku by spinala pojistka č.2 a kontakty relatka přímo na plus.
_________________ modrá škoda 105 L předělaná na 120 GLs r.v. 1987 ještě pětikvalt
Škoda 742 Forever Team
|
24.8.06, 17:01 |
|
|
vopaje
|
Aderone,je těžko radit.Nepíšeš typ rádia,ani zda má vzadu ISO konektor,či speciální typ konektoru podle výroce,nebo drátový vývod,tak popiš barvy drátů.Nebo znáš zapojení z rádia,ale nevíš kam ho zapojit.Pak se drž toho jak psal Jouda.
čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
24.8.06, 18:31 |
|
|
David
|
odkud jsi? klidně ti ho zapojim zapojuji rádia za 100Kč.
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
|
24.8.06, 19:10 |
|
|
Aderon
|
Kluci všem děkuji dneska jsem to zapojil a je to O.K. jinak jsem z Kladna a rádio to je Daewoo a ISO jsem tam dal.Jen se ještě zeptam můžu to mít zapojený přes spínací skříňku i když vypnu motor rádio hraje dál. Je to v pořádku. Zapojil jsem to podle rádia které tam bylo předtím. Díky
|
24.8.06, 22:22 |
|
|
Martin
|
To záleží na kterou pojisku ho strčíš. Když na 1. hraje i při vyp. zap., když na druhou jenom při zap. zapalování. Myslím že je lepší když hraje pořád. Potom když někde stojím, nebo se vrtám v autě můžu poslouchat rádio.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
25.8.06, 09:06 |
|
|
Mike.M
|
Aderon píše: Kluci všem děkuji dneska jsem to zapojil a je to O.K. jinak jsem z Kladna a rádio to je Daewoo a ISO jsem tam dal.Jen se ještě zeptam můžu to mít zapojený přes spínací skříňku i když vypnu motor rádio hraje dál. Je to v pořádku. Zapojil jsem to podle rádia které tam bylo předtím. Díky
Muzes to mit tak. Ja mam radio zapnute napevno k baterce, radio ma vlastni pojstku, lae dabej si hrozneho maizla, bo kdyz radio ztisis a zapomenes vypnout tak odstavis baterku za 1-2 dny, tak jako ja uz asi 5x a pak kdyz treba jet autem rano do prace a prijdez a zistis ze ani tuk to je sila. este ze z mirneho kopecka to postrcim nohou a na 1m mi to chytne.
_________________ Skoda favorit 91 karburator
|
25.8.06, 11:13 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Mike.M píše: Muzes to mit tak. Ja mam radio zapnute napevno k baterce, radio ma vlastni pojstku, lae dabej si hrozneho maizla, bo kdyz radio ztisis a zapomenes vypnout tak odstavis baterku za 1-2 dny, tak jako ja uz asi 5x a pak kdyz treba jet autem rano do prace a prijdez a zistis ze ani tuk to je sila. este ze z mirneho kopecka to postrcim nohou a na 1m mi to chytne.
Tohle stolety radio to urcite nema ale nektery novy radia fungujou tak ze kdyz je vypnuty zapalovani, hraje to treba jen hodinu a pak se radio vypne
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
25.8.06, 15:56 |
|
|
Nepér
|
Třeba to moje, trvalé napájení (30) slouží jak pro udržení paměti, tak pro výkonové napájení rádia a spínané napětí (15) slouží už jen k tomu, aby rádio vědělo, že se má samo zapnout/vypnout. Zapnutí rádia při vypnutém zapalování je samozřejmě možné tlačítkem, ale po hodině se samo vypne.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
25.8.06, 17:55 |
|
|
Mike.M
|
Nepér píše: Třeba to moje, trvalé napájení (30) slouží jak pro udržení paměti, tak pro výkonové napájení rádia a spínané napětí (15) slouží už jen k tomu, aby rádio vědělo, že se má samo zapnout/vypnout. Zapnutí rádia při vypnutém zapalování je samozřejmě možné tlačítkem, ale po hodině se samo vypne. No to jo, ale me se to nechtelo delat tak sem spojil napajeci a pametovou vetev promo na 12V taky sem na to doplatil
_________________ Skoda favorit 91 karburator
|
28.8.06, 07:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|