Dobíjení 125L kvůli fóbijímu rádiu
Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Vít píše: ale jo, není to nejhorší, ale pověz mi, to cdčko v tom hraje i takhle křivě?
Hraje no ... kdyz to radio este nebylo v panelu ale jen na testovani na dratech tak sem pustil CD a trasl s tim, nahejbal a CD furt jelo bez chyby
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
16.3.08, 21:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
tak oni jsou tyhle rádia kvalitní, je pravda, že ve škodovce nevědí co by si za to řekli, dělá to grundig, ale hrajou dobře, právě kvůli designu je mám rád, ostatně sám mám v autě jednoho předchůdce, hele, tak mě napadá, k tomu tvýmu by možná šel dodělat i AUX vstup jako k mýmu
|
16.3.08, 22:00 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Vít píše: tak oni jsou tyhle rádia kvalitní, je pravda, že ve škodovce nevědí co by si za to řekli, dělá to grundig, ale hrajou dobře, právě kvůli designu je mám rád, ostatně sám mám v autě jednoho předchůdce, hele, tak mě napadá, k tomu tvýmu by možná šel dodělat i AUX vstup jako k mýmu
No ma to tvoje radio C iso konektor? Ja mam pocit ze tam neco takovyho je ale jist si nejsem ...
|
16.3.08, 22:09 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Takze mladezi ... sic to hraje pekne ale nejak se mi furt nelibi to provedeni horni casti stredoveho panelu Jak to predelat? Me napada vyrobit vlastni kus ... ale z ceho? Laminat? Nebo co podobneho tvarneho?
|
19.3.08, 21:35 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
nějak nerozumím co myslíš
|
19.3.08, 22:11 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Vít píše: nějak nerozumím co myslíš
No proste ten panel kde je zasazeny radio je napikacu ... jednak bych chtel aby to lepjeji licovalo a aby bylo radio pod mensim sklonem
|
19.3.08, 22:15 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
bez šance... na 99% takovým experimentem vyrobíš votuzidlo... zkusil bych nalepit nějaké gumové těsnění vhodného průměru a barvytak, aby si tam rádio sedlo a to je asi maximum, co pro to můžeš udělat, když pominu jinou káru
|
19.3.08, 22:19 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nj, jen netuzit Ikdyz nejaky decent treba ... furt si rikam ze by to bylo lepci nez toto Je tam preci to jedno procento
|
19.3.08, 22:40 |
|
|
ventYl
|
To radio ma nejaku normalnu velkost, alebo je to simply clever krapatko vacsie? Lebo jednodinove (predpokladam) radio sa musi po vyrezani stien okolo toho otvoru, kam ma vojst radio, vojst uplne presne, akurat ho treba do konca trocha natlacit a mozno bude treba v jednom rohu narezat aj bocnicu... hlavne si tam treba nechat trocha materialu, aby radio neprepadlo skrz. Na mieste ho zafixujes tymi frasmi na zamknutie radia v sachte. A uhol nemas moc velku sancu poriesit. V skodovke to nedali pod tak velkym uhlom preto, ze chceli byt jedinecni, ale preto, ze sa to tam proste inac nevojde. Jedine, zeby si to radio spustil nizsie a mierne ho zrovnal, ale to bude na moj vkus uz trochen daleko a tazko dosazitelne.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
20.3.08, 07:33 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No misto na zmenu sklonu tam kousek je ... Jenze me se uz nechce upravovat tenhle hnusnej panel proto sem myslel dat/vyrobit jinej Jinak je to 2DIN A GL palubku nechci
|
20.3.08, 08:52 |
|
|
Martin
|
Tak jsem ti vyfotil, jaký panel na rádio udělal táta někdy před 20 lety.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
20.3.08, 09:21 |
|
|
ventYl
|
Matthes píše: No misto na zmenu sklonu tam kousek je ... Jenze me se uz nechce upravovat tenhle hnusnej panel proto sem myslel dat/vyrobit jinej Jinak je to 2DIN A GL palubku nechci
co je na tom paneli hnusne? teda okrem toho radia
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
20.3.08, 10:57 |
|
|
fatal
rejpal
|
ventYl píše: ... V skodovke to nedali pod tak velkym uhlom preto, ze chceli byt jedinecni, ale preto, ze sa to tam proste inac nevojde. ...
No nevím, řekl bych, že mám ve stodvacítce rádio pod menším úhlem.
|
20.3.08, 11:17 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Martin píše: Tak jsem ti vyfotil, jaký panel na rádio udělal táta někdy před 20 lety. Diky, to uz vypada rozumneji, jen ten plech nastrikat cerne aby nesvitil Ventyl píše: co je na tom paneli hnusne? teda okrem toho radia
Nezavid ...
PS: Proc vy Linuxaci pisete smajlika z nekolika zavorkama?
|
20.3.08, 18:49 |
|
|
ventYl
|
:-) = usmievam sa
:-)) = usmievam sa velmi
:-))) = usmievam sa najviac, ako sa da bez pomoci ruk
:-)))) = usmievam sa tak, ze mam usta roztaihnute rukami
:-))))) = usmievam sa okolo celej hlavy, ked mi rukou drgnes do cela, spadne ako poklicka z cajnika
to sa potom spaja a nasobi poctom hlav :P
|
20.3.08, 19:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|