|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Autor |
Zpráva |
raal
|
Felicie a dobíjení
Mam jednu feldu, na které mi neustále problikává dobíjení. Zkontrolováno veškeré napětí a kabely až po budíky. Ty jsou taktéž vyměněny. Jakmile přidám plyn, kontrolka se rozsvítí silněji. Uberu, pohasne, ale vurt sviti. Přitom auto dobíjí, měřeno několika způsoby. Cca 13,8 v. Ví někdo nějakou radu. Už mi z toho auta pomalu hrabe. Díky. Raal.
|
24.8.06, 15:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
prokluzuje klíňák
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.8.06, 15:05 |
|
|
raal
|
Sadra17 píše: prokluzuje klíňák
Bohužel ne. Klíňák je nový, perfektní. Možná pomůže ještě poznámka, že vyhořela přistrojová deska a to konkrétně odpor 82 ohm a spoje k němu. Jediné co mně ještě napadlo, je to, že i když se tam dal nový altík a nebyla vyměněna přístzrojovka, tak došlo k přepětí a odpálilo to altík. Raal
|
24.8.06, 17:10 |
|
|
vopaje
|
Jediné co mně ještě napadlo, je to, že i když se tam dal nový altík a nebyla vyměněna přístzrojovka, tak došlo k přepětí a odpálilo to altík. Raal [/quote]
No tak ho znova proměř.Podle toho co popisuješ,bych tipoval regulátor.čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
24.8.06, 18:42 |
|
|
raal
|
vopaje píše: Jediné co mně ještě napadlo, je to, že i když se tam dal nový altík a nebyla vyměněna přístzrojovka, tak došlo k přepětí a odpálilo to altík. Raal No tak ho znova proměř.Podle toho co popisuješ,bych tipoval regulátor.čus[/quote]
Jen tak od řeči, nemáš po ruce zapojení altíku. Na výstupu z regulátoru se pohybuje napětí v rozmezí 14V až 24 V podle otáček. Ď. Raal
|
24.8.06, 18:45 |
|
|
vopaje
|
Cože,ty máš na vývodu 24V.
|
24.8.06, 18:50 |
|
|
raal
|
vopaje píše: Cože,ty máš na vývodu 24V.
To je právě ten průser. A regulátory jsem dával tři. Těch 24 tam bylo vysloveně jako špička při vytočených otáčkách. Ovšem pokud nekecal měřák. Raal
|
24.8.06, 18:52 |
|
|
vopaje
|
Raale,hodím ti do pošty zase nějaké fotky.Třeba ti to pomůže.čus
|
24.8.06, 18:57 |
|
|
raal
|
vopaje píše: Raale,hodím ti do pošty zase nějaké fotky.Třeba ti to pomůže.čus
Dík. Standartně dělám nový auta, tam je situace trošku jinčí, ale přijel mi takovej šrot, kde trčela soiusta drátu, a oni že by s tím chtěli odjet. Raal
|
24.8.06, 18:59 |
|
|
vopaje
|
Raale,hoď prosím adresu.Nemůžu ji najít. dík čus
|
24.8.06, 19:14 |
|
|
raal
|
vopaje píše: Raale,hoď prosím adresu.Nemůžu ji najít. dík čus
raal@centrum.cz Dikes.
|
24.8.06, 19:19 |
|
|
petr petr
|
raal píše: vopaje píše: Cože,ty máš na vývodu 24V. To je právě ten průser. A regulátory jsem dával tři. Těch 24 tam bylo vysloveně jako špička při vytočených otáčkách. Ovšem pokud nekecal měřák. Raal
tak nejspíš vadná dioda/y,ale ty byly už vadné nejspíš i před tím.
|
25.8.06, 19:11 |
|
|
raal
|
petr petr píše: raal píše: vopaje píše: Cože,ty máš na vývodu 24V. To je právě ten průser. A regulátory jsem dával tři. Těch 24 tam bylo vysloveně jako špička při vytočených otáčkách. Ovšem pokud nekecal měřák. Raal tak nejspíš vadná dioda/y,ale ty byly už vadné nejspíš i před tím.
TAk je to jasny, altik je po smrti. Ď. raal
|
26.8.06, 06:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|