Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 01:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Jake zarovky do Felicie??? 

Jake zarovky do svetel?
OSRAM H4 12V/55W CoolBlue 5%  5%  [ 1 ]
OSRAM H4 12V/55W SilverStar 27%  27%  [ 6 ]
OSRAM H4 12V/55W NIGHT BREAKER 68%  68%  [ 15 ]
Celkem hlasů : 22

Jake zarovky do Felicie??? 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Já teď koupil philips blue vision a oproti nějakem obyčejnejm co sem tam měl to svítí úžasně. Hlavně to nesvítí modře, ale spíš bíle. Byla to sada dvě H4, dvě parkovačky modrý (taky svítí bíle, bohužel fáčko má ještě starou patici, tak je dám do saxa - samostatně stojí ty parkovačky dvě kila) a k tomu byla ještě svítilna philips která jinak stojí 190kč. Stálo to 550kč

18.3.08, 22:27
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Ritchma píše:
Já teď koupil philips blue vision a oproti nějakem obyčejnejm co sem tam měl to svítí úžasně. Hlavně to nesvítí modře, ale spíš bíle. Byla to sada dvě H4, dvě parkovačky modrý (taky svítí bíle, bohužel fáčko má ještě starou patici, tak je dám do saxa - samostatně stojí ty parkovačky dvě kila) a k tomu byla ještě svítilna philips která jinak stojí 190kč. Stálo to 550kč

A kde?Mas odkaz na net?

19.3.08, 18:26
Profil ICQ

Příspěvek 
SobiM píše:
Ritchma píše:

A kde?Mas odkaz na net?

ww.Cartechgroup.cz
Já tam byl za Markem osobně, nevim jestli to má na netu, ale asi jo. Kdyžtak o tom myslim píše na tuning-forum.org

19.3.08, 22:06
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Ritchma píše:
ww.Cartechgroup.cz
Já tam byl za Markem osobně, nevim jestli to má na netu, ale asi jo. Kdyžtak o tom myslim píše na tuning-forum.org

Chodíš ještě na tuning fórum ? Já jsem neměl net 2 roky a co ho mám nebyl jsem tam ani jednou.

19.3.08, 23:29
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Jo, chodim. Akorát už ne tak často :D

20.3.08, 10:55
Profil ICQ

Příspěvek Re: Jake zarovky do Felicie???
SobiM píše:
A jake mate zkusenosti s policajtama v CIZINE,konkretne cestu do Chorvatska...

S Chorvatskými policajty mám špatné zkušenosti. Nejezdím jak prase, ale přesto mě vyhmátli. Přijel jsem předloni dva dny před hlavním konvojem z ČR na Pelješac. Po ostrově normální značení - omezení jen v dědinách nebo na nebezpečných místech, policajti nikde nebo v klidu. O víkendu jsem si udělal výlet do Černé Hory a cestou zpátky v sobotu po 22h mě vyhmátli před Stonem na rovné silnici kilometr před prvními domy. Měřeno ručním radarem (zde klasika). Že jsem překročil povolenou rychlost v obci (naměřili 72 km) a že to bude za 500 tchořů. Víc jak hodinu jsem tam s nimi diskutoval a přepočítával prachy (děcka už se bála, že mě snad zavřou), protože jsem neměl v žádné měně hotově 500 Kn a složil to z kun a euro. A jejich doklad o pokutě je taky dost srandovní - nikde není napsaná konkrétní částka. Jen, že jde o pokud nad 100 Kn. Takže co si vydělají bokem... Poté jsem jel jak hlemýžď a díval se po každé značce. A jaký byl můj šok, když od této soboty přibylo po trase až na jih ostrova minimálně 30 dalších omezení, která tam v době přijezdu vůbec nebyla. Ve Stonu na mostě 40, 30, 15 :shock: , v kopci u Trsteniku nesmyslné omezení na 40 atd. Druhý den jsem cestou zpátky jsem zjstil, že z kopce ty omezení skoro vůbec nejsou (jen do kopce :roll: ) a ta cedule obce Ston za kterou mě vyhmátli není vůbec na příjezdu vidět ani ve dne, protože byla celá za velkým keřem. Prostě sviňárna. Takže bacha na policajty hlavně v období příjezdů turistických vln. Ví, že turisti jedou s plnou kešení a tak toho patřičně využívají. Obzvláště v noc, když jsou už turisti unavení po předchozí cestě a nevzmůžou se na odpor.

20.3.08, 12:44
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak jsem chtěl taky vyzkoušet ty Osramy Night breaker a nikde je nemaj Tábor a okolí nic a teď lítam po Budějovicích a všude na mě koukaj jak na blbce. Nevíte někdo o obchodu v jížních čechách, kde by je měli?

20.3.08, 13:36

Příspěvek Re: Jake zarovky do Felicie???
ka-spel píše:
SobiM píše:
A jake mate zkusenosti s policajtama v CIZINE,konkretne cestu do Chorvatska...

S Chorvatskými policajty mám špatné zkušenosti. Nejezdím jak prase, ale přesto mě vyhmátli. Přijel jsem předloni dva dny před hlavním konvojem z ČR na Pelješac. Po ostrově normální značení - omezení jen v dědinách nebo na nebezpečných místech, policajti nikde nebo v klidu. O víkendu jsem si udělal výlet do Černé Hory a cestou zpátky v sobotu po 22h mě vyhmátli před Stonem na rovné silnici kilometr před prvními domy. Měřeno ručním radarem (zde klasika). Že jsem překročil povolenou rychlost v obci (naměřili 72 km) a že to bude za 500 tchořů. Víc jak hodinu jsem tam s nimi diskutoval a přepočítával prachy (děcka už se bála, že mě snad zavřou), protože jsem neměl v žádné měně hotově 500 Kn a složil to z kun a euro. A jejich doklad o pokutě je taky dost srandovní - nikde není napsaná konkrétní částka. Jen, že jde o pokud nad 100 Kn. Takže co si vydělají bokem... Poté jsem jel jak hlemýžď a díval se po každé značce. A jaký byl můj šok, když od této soboty přibylo po trase až na jih ostrova minimálně 30 dalších omezení, která tam v době přijezdu vůbec nebyla. Ve Stonu na mostě 40, 30, 15 :shock: , v kopci u Trsteniku nesmyslné omezení na 40 atd. Druhý den jsem cestou zpátky jsem zjstil, že z kopce ty omezení skoro vůbec nejsou (jen do kopce :roll: ) a ta cedule obce Ston za kterou mě vyhmátli není vůbec na příjezdu vidět ani ve dne, protože byla celá za velkým keřem. Prostě sviňárna. Takže bacha na policajty hlavně v období příjezdů turistických vln. Ví, že turisti jedou s plnou kešení a tak toho patřičně využívají. Obzvláště v noc, když jsou už turisti unavení po předchozí cestě a nevzmůžou se na odpor.

Díky za tudle zkusenost...Ja tam pojedu poprve...V patek okolo 12te dopoledne vyjedem z Český Lípy prez Znojmo...Jedem do Staré Kaštely.Mel bych tam byt nekdy v noci,kdyz to pujde dobre..Pojedu podle naviagace v Nokii N73,tak jsem zvedav... :roll:

20.3.08, 18:22
Profil ICQ

Příspěvek 
Doplnění a upřesnění itineráře
Do ZNOJMA cestu najde každý a za hranicemi v Rakousku pojedeš na WIEN. Nezapomeň zakoupit dálniční 10denní známku pro Rakousko.(asi 279Kč)
Přes Vídeň se sleduje se směr na SLO, nebo GRAZ.
Pozor, u Grazu se rozdvojuje dálnice a musí se jet pravou větví a po asi 200m odbočit doleva na SLO,Maribor
Za GRAZEM stále na SLO, nebo MARIBOR (SENTILJ)
Na hranicích Slovinska je pumpa na parkovišti hned za celnicí
po pravé straně a vyplatí se tam rozměnit Eura na drobné pro poplatky na dálnici.( hned za hranicí se platí 1€)
Jet na Maribor (ne do Sentilje) POZOR- NEODBOČIT na LUBLAŇ , ale pokračovat směr ZÁHŘEB, Od Chorvatských hranic pokračuje dálnice do Záhřebu. Na Krapině se platí 1 úsek.
Ze Záhřebu do Karlovacu jsou další 2 placené úseky.
Z Karlovacu je varianta po dálnici na Rijeku ,po 30km odbočka vlevo na Zadar a až do Šibeniku“ kilometráž o 40km kratší, ale celkem asi 120kuna poplatek.Dálnice je však vynikající a je možno krátkými odbočkami sjet k moři a pokoupat již od severu (před Zadarem první sjezd)
V Šibeniku se sjede z dálnice na pobřeží a směr Split až do Staré Kaštely.
Je možno na výlet k vodopádům řeky Krka.
Nechcete li po dálnici,tak po příjezdu do Karlovacu sjedeš z dálnice doprava a po projetí části města po „staré „ silnici směr Split na Plitvice, SLUNJ, KNÍN, Drniš a dojedeš přímo do Staré Kaštely. Cedule na Split jsou již z Karlovacu.
Celková trasa je dlouhá 1041km.

NEZNA NEKDO MESTO A OKOLI Staré Kaštely???Jak se tam jede a tak.. :?:

20.3.08, 18:26
Profil ICQ

Příspěvek 
Ritchma píše:

Myslis,ze do Felcky pujdou?Takze tam jsou zarovky do klasickejch svetel a jedny parkovacky?A co je todle???!!! AKCE - ke každé sadě,kryptonová baterka Philips za 1,-Kč !!!
Myslis,ze sviti lepe nez Osramy?Muzes to vyfotit?

20.3.08, 18:36
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak jsem dal dneska na auto ty Osramy Night breaker. Po první zkušební noční jízdě musim říct, že to rozhodně svítí víc a dál. Světlo je mírně namodralé a budu si na to muset asi zvyknout. Docela by mě zajímalo jak svítí ty Silverstar. Spíš mám raději bílé, než modré světlo.Každopádně si myslim, že to byla dobrá investice.

20.3.08, 21:34

Příspěvek 
pajavlk píše:
Tak jsem dal dneska na auto ty Osramy Night breaker. Po první zkušební noční jízdě musim říct, že to rozhodně svítí víc a dál. Světlo je mírně namodralé a budu si na to muset asi zvyknout. Docela by mě zajímalo jak svítí ty Silverstar. Spíš mám raději bílé, než modré světlo.Každopádně si myslim, že to byla dobrá investice.

Muzes udelat foto a dat ho hned sem???Diky

20.3.08, 21:42
Profil ICQ

Příspěvek 
http://www.vamos.cz/zdroje/nightbreaker/

20.3.08, 21:59
Profil ICQ

Příspěvek 
pajavlk píše:

Taky ty silverstary sem si koupil nedavno a sice rozdil ve svitivosti tam je (podle vyrobce 50 %), ale me to neprijde jako by to 50%. Popravde cekal sem od toho vic. Priste bych si asi koupil ty Night breaker

20.3.08, 23:08

Příspěvek 
SobiM píše:
Ritchma píše:

Myslis,ze do Felcky pujdou?Takze tam jsou zarovky do klasickejch svetel a jedny parkovacky?A co je todle???!!! AKCE - ke každé sadě,kryptonová baterka Philips za 1,-Kč !!!
Myslis,ze sviti lepe nez Osramy?Muzes to vyfotit?

Jo to bude ono. Je to sada H4, nevim jak nová ale stará flicka měla H4ky taky a dvě parkovačky modrý (ale svítí bíle) takový ty celoskleněný, ty mi bohužle do fáčka nepasujou. Jestli to svítí líp netušim, zítra to vyfotim :D

21.3.08, 00:27
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další