Autor |
Zpráva |
venca.m
|
Regulace skolnu světel
Tak neska melo moje fávo svůj velký den,a úspěšně složilo zkoušku z technické zbůsobilosti Akorat tam nefunguje vite co,tak se chcu zeptat jestli se za to dystak muze dostat pokuta,kdyz me zastavi policajt
_________________ Škoda Favorit 136 LS r.v.88 minulost Opel Astra F sedan C16NZ r.v. 93 současnost Opel Astra F hatchback C16NZ r.v. 93 minulost Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost
|
21.3.08, 14:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Neex
|
myslíš jako že by dopraváci sebou vozili regloskop a kontrolovali sklon světel podle zatížení auta? ...to asi ne
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
21.3.08, 14:26 |
|
|
venca.m
|
Neex píše: myslíš jako že by dopraváci sebou vozili regloskop a kontrolovali sklon světel podle zatížení auta? ...to asi ne
Ne,spis ze se mrknou ze tam ta regulace vubec neni
_________________ Škoda Favorit 136 LS r.v.88 minulost Opel Astra F sedan C16NZ r.v. 93 současnost Opel Astra F hatchback C16NZ r.v. 93 minulost Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost
|
21.3.08, 14:28 |
|
|
Neex
|
venca.m píše: Neex píše: myslíš jako že by dopraváci sebou vozili regloskop a kontrolovali sklon světel podle zatížení auta? ...to asi ne Ne,spis ze se mrknou ze tam ta regulace vubec neni
jo takhle ty ji tam nemáš vůbec... tak to nevím ale ještě jsem o tom neslyšel že by po tomhle šly....
|
21.3.08, 14:29 |
|
|
venca.m
|
Neni no...ale kdyz uz sme u toho,co je to "510 Skrin karos., budka" ??
|
21.3.08, 14:35 |
|
|
Neex
|
venca.m píše: Neni no...ale kdyz uz sme u toho,co je to "510 Skrin karos., budka" ??
koroze karoserie jestli se nepletu... jestli jí máš i přesto v pořádku tak nevěš hlavu tohle se tam píše už skoro automaticky... jak by to totiž vypadalo kdyby třeba 20 let staré auto nemělo ani jeden záznam že Proto tam vždycky do A naflákají třeba tři záznamy jako naposled u mě i když vím bezpečně že jsem to měl v pořádku.
|
21.3.08, 14:41 |
|
|
venca.m
|
Ono neco malo je v rosku na ridicovych dverich,a taky na blatniku kolem blinkru...a ta budka je co?
|
21.3.08, 14:47 |
|
|
Neex
|
Nic to je jen rozvedený do více názvů... skříň, karoserie nebo budka to je fuk.
|
21.3.08, 14:50 |
|
|
Kristensen
|
Vzhleden k tomu že nefunkční regulace sklonu světel je považována za závadu B tak pokud narazíš na moudrého policistu jako už se to pár lidem stalo tak za ten knoflik veme a když to nepujde můžeš dostat flastr no a když to tam nebudeš mít vůbec no tak to je to samé.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
21.3.08, 15:05 |
|
|
Jiri
|
Kristensen píše: Vzhleden k tomu že nefunkční regulace sklonu světel je považována za závadu B tak pokud narazíš na moudrého policistu jako už se to pár lidem stalo tak za ten knoflik veme a když to nepujde můžeš dostat flastr no a když to tam nebudeš mít vůbec no tak to je to samé.
ale pokud ma platnou stk...tak je za to zodpovedny ten kdo mu ji dal...nebo ne..
|
21.3.08, 19:12 |
|
|
Kristensen
|
No tak o tomhle by se dalo dlooooooouuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeee diskutovat, páč to je asi jako tak když si od někoho pujčíš kola projdeš TK přijedeš domu hodíš tam svoje a za půl hoďky tě vyhmátnou. To je v podstatě i s tím hydroštelem prostě se teď posral ale narazíš na vola a to OTP ti prostě sebere, to samé třeba s čelním oknem, když bude prdlý tak ti nemusí ani pomoct výmluva že to vezeš jen do servisu
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
21.3.08, 19:28 |
|
|
Jiri
|
Kristensen píše: No tak o tomhle by se dalo dlooooooouuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeee diskutovat, páč to je asi jako tak když si od někoho pujčíš kola projdeš TK přijedeš domu hodíš tam svoje a za půl hoďky tě vyhmátnou. To je v podstatě i s tím hydroštelem prostě se teď posral ale narazíš na vola a to OTP ti prostě sebere, to samé třeba s čelním oknem, když bude prdlý tak ti nemusí ani pomoct výmluva že to vezeš jen do servisu
No to mas pravdu no...s tema kolama..neni to jak dokazat.....na technicke mohli byt ok..ale doma je to otazka pul hodky a uz je to zase jinak..to je pravda no...ale stejne si nemyslim ze by to nekdo z policajtu kontroloval jestli to funguje....nevim teda o nikom komu by ten hydropstel zkouseli na silnici
|
21.3.08, 19:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|