|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
mirko
|
dobíjení u fáčka
Zdravím, snad mi někdo z vás porádí...mám problém s kontrolkou dobíjení, normálně při 2000 ot mi problikuje a při volnoběhu i svítí v kuse, měl jsem to u dvou mechaniků a ti mi to přeměřili a že to normálně dobíjí, vyměnil jsem relé, ale uhlíky ještě ne, protože jsou zvlášt u DDR typu, už fakt nevím co by to mohlo být... neměli jste někdo stejný problém...?
|
15.8.06, 20:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
raal
|
Re: dobíjení u fáčka
mirko píše: Zdravím, snad mi někdo z vás porádí...mám problém s kontrolkou dobíjení, normálně při 2000 ot mi problikuje a při volnoběhu i svítí v kuse, měl jsem to u dvou mechaniků a ti mi to přeměřili a že to normálně dobíjí, vyměnil jsem relé, ale uhlíky ještě ne, protože jsou zvlášt u DDR typu, už fakt nevím co by to mohlo být... neměli jste někdo stejný problém...?
A když jsi měřil nabíjecí napětí, roste s otáčkama, nebo je konstantní. Raal
|
24.8.06, 18:47 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
měl sem stejnej problém chyba byla v altíku
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
25.8.06, 09:59 |
|
|
Mike.M
|
Re: dobíjení u fáčka
me by zajimalo kdyz nastartuju auto tak kontrolka sviti mam cca 1200ot ale kdyz to vytahnu na 2tis ot zak prestane svitit a uz se to chova normalne i pri 500ot/min. Cim to muze byt?
_________________ Skoda favorit 91 karburator
|
25.8.06, 11:10 |
|
|
Martin
|
Zkus změřit napětí na altíku. Vypadá to, že regulátor není schopný nabudit altern. při malých ot.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
25.8.06, 11:14 |
|
|
mirko
|
Martin píše: Zkus změřit napětí na altíku. Vypadá to, že regulátor není schopný nabudit altern. při malých ot.
Už mi to vyřešil mechanik...byl problém v rotoru altíku...přebíjel...
|
29.8.06, 19:48 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
mirko píše: Martin píše: Zkus změřit napětí na altíku. Vypadá to, že regulátor není schopný nabudit altern. při malých ot. Už mi to vyřešil mechanik...byl problém v rotoru altíku...přebíjel...
neříkal sem to
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.8.06, 19:59 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
pokud je v pořádku kolektror, tak je to diodový můstek, vyměn alternátor ničíš akumulátor miloš
|
11.9.06, 06:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|