Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.6.26, 18:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 pestavba felicie (nova vz stara) 
Autor Zpráva

Příspěvek pestavba felicie (nova vz stara)
ahoj vsem
prosim o radu, vcera jsem naboural auto (kratka felicia ..96) zborenej cumak tedy haupna,prave svetlo,blinkr,naraznik,stena chladice...
rad bych si to opravoval sam a chtel bych udelat ze stare kocky novou.
mate nekdo zkusenosti s prehozenim stare masky,haupny... za novou, co se vse lisi od stareho modelu?

diky za prispevky tom

21.3.08, 08:05
Příspěvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: pestavba felicie (nova vz stara)
tomca píše:
ahoj vsem
prosim o radu, vcera jsem naboural auto (kratka felicia ..96) zborenej cumak tedy haupna,prave svetlo,blinkr,naraznik,stena chladice...
rad bych si to opravoval sam a chtel bych udelat ze stare kocky novou.
mate nekdo zkusenosti s prehozenim stare masky,haupny... za novou, co se vse lisi od stareho modelu?

diky za prispevky tom

si to nakup a budeš předělávat akorát zámek, všechno pasuje miloš

21.3.08, 08:29

Příspěvek 
Já bejt tebou tak to nekupuju protože na STK ti ukážou dveře.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

21.3.08, 15:56

Příspěvek 
stará je hezčí :wink:

ta nová maska je jen to, aby na to navazovala oktávka a další škodovky do dneška...., podle mě se tam moc nehodí....kris má pravdu s tou STK

23.3.08, 01:22
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
to by mě zajímalo co by na to řekli na STK užovky jsem předělával na emka normálně a feldu totálku jen jednou bylo to hodně drahé a přední kapota se ani nedala tehdy sehnat snad 6500 a čílko to byl balík, a výdělek :( miloš

23.3.08, 09:32
rejpal

Příspěvek 
Kristensen píše:

Z jakého důvodu? :shock:

23.3.08, 10:44
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
ikdyž hoši, jak řiká miloš, prostě to není zásah do stavby vozidla, takže by to možná šlo, kámoš staví z 97 oktávky 00 a taky by to mělo bejt na STK v klidu, takže je to vlastně jen facelift....mělo by to teoreticky jít....

23.3.08, 11:08
Profil ICQ

Příspěvek 
hosi dekuju za rady a zkusenosti ale dily jsou objednany stena chladice vyrizla takze stav nezvratny.
Co se STK tyka tak by nemel byt problem protoze se vlastne "vubec nic nemeni" jednoduse facelift.

a ceny? kapota do dvojky, stena chladice litr, svetla za petistovku Ks, vystuha narazniku peto, blinkr kilco,maska osm stovaku.
neni to tak strasny navratnost vicemene zadna ale prodejny by to v tomhle stavu urcite nebylo prasulek moc neni tak nic jineho nezbiva a hlavne udelal jsem si motor, tlumice, brzdy, cepy no a TED i cumak :cry:

23.3.08, 19:01

Příspěvek 
fatal píše:
Kristensen píše:

No já ti to řeknu jednoduše, protože jeden vosel koupil starou ťuknutou, předělal ji komplet na novou, nárazníky předek zadek lakovaný zámky a nárazníky atd no prostě celou akorát r.v. byl 96, no a prodal ji, jedn to koupil zajel na TK a tam se mu vysmáli, no on je totiž tady problem že zdejší STK je součástí a majetkem autorizovaného servisu škoda, no a škodovka prostě s tímhle nechce mít nic společného protože v tu chvíli nesouhlasí typové VIN

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

23.3.08, 19:28
Mistr mechanik

Příspěvek 
Kristensen píše:
fatal píše:
Kristensen píše:

No já ti to řeknu jednoduše, protože jeden vosel koupil starou ťuknutou, předělal ji komplet na novou, nárazníky předek zadek lakovaný zámky a nárazníky atd no prostě celou akorát r.v. byl 96, no a prodal ji, jedn to koupil zajel na TK a tam se mu vysmáli, no on je totiž tady problem že zdejší STK je součástí a majetkem autorizovaného servisu škoda, no a škodovka prostě s tímhle nechce mít nic společného protože v tu chvíli nesouhlasí typové VIN

tak já jsem si vzpoměl na 97 kterou jsem vlasnil asi rok, mi vypadla z paměti, byla zepředu hodně zbořená, předek jsem předělal na novu tvář, časem i zadek, protože v té době byl zadní nárazník pálka jak blázen, auto jsem prodal jezdí ke mě pravidelně a na STK ve veselí kde foukají gumy, měří záklon rejdového čepu a kde jakou kravinku tak to normálně prochází tak jsem z toho blázen jak to je s typem kastle, jí vím akorát na stopto s nějakého čkolení že nesměl být zadek z 1000MB a předek ze l00 což někdo měl miloš

23.3.08, 21:10

Příspěvek 
Kristensen píše:

To si mal fakt vsimaveho mechanika. :(
Z VIN som nespoznal ani ci sa jedna o pravostranne riadenie, ani ci bola pred/po facelifte (len ci bola pripravena pre airbag). jedine voditko je rok vyroby a znalost historie skodoviek prip. vozidla.
Mozno si mechanik preistotu ''nalistoval'' prirucku a tam ma k prislusnemu roku aj obrazky :lol:

to tomca:
ked budes davat dole narazniky tak matice drziace narazniky ku karoserii staci (ocistene) len povolit a vybrat naraznik. Inak je velka sanca ze tie stefty z karoserie ulomis.

24.3.08, 10:56
rejpal

Příspěvek 
Kristensen píše:
... a škodovka prostě s tímhle nechce mít nic společného protože v tu chvíli nesouhlasí typové VIN

Autorádio si vyměnit můžeš, nebo s tím taky nikdo nechce mít nic společného? :shock:
To mi fakt připadá jako pakárna... Jsem rád, že k takovým na technickou nechodím. :)

24.3.08, 11:16
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
škodovka se k přestavbám a opravám feliciie vyjadřuje vždy tak, že musí být zachován stejný typ přední části karoserie, já bych do toho faceliftu po domácku nešel

24.3.08, 11:35
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Vít píše:
škodovka se k přestavbám a opravám feliciie vyjadřuje vždy tak, že musí být zachován stejný typ přední části karoserie, já bych do toho faceliftu po domácku nešel

no a jaké jsou to teda typy jaký je v tom rozdíl, ještě jednou píšu že jsem předělal r.v. 97 asi 9 měsíc MPi na novou tvář, LPG jsem tam dal, hagusy, no vymazlenec, servo a podobné kravinky, zrovna jsem se na ní před chvílí díval prodal jsem ji svému spolužákovi je to dobrý borec a na STK jsem sní byl už potřetí a nikdo půl slova miloš

24.3.08, 14:50

Příspěvek 
Vít píše:

A proc bys do toho po domacku nesel?? Myslis ze kdyz ti to bude delat servis, ze se stim budou nejak mazlit? Tem to je jedno, halvne kdyz to uz odjede pryc a je vydelany :wink: Navic kdyz vsechno pasuje a nemusis se nic pravarovat, prevrtavat, tak proc ne? Kdybych vlastnil feldu se starou tvari a tukl bych predek, tak bych ju taky predelal na novou masku :wink:

24.3.08, 20:09
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další