Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 15:01

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Imobilizér 
Autor Zpráva

Příspěvek Imobilizér
Mám v autě tento imobilizér:
ObrázekObrázek
Je to taková velká krabička přišroubovaná pod přístrojovou deskou (viz. obrázek 2 :D ) no a určitě tam není od výroby a určitě by se dal dát pryč...teď bych jenom potřeboval poradit jak :) jestli chcete podrobnější foto, tak to půjdu rozebrat a pofotit...stejně teď není auto mobilní. :?

23.3.08, 14:55
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
no jestli máš klíček z imem a řídící jednotku na imo tak ti to pojede po odsranění tí krabky jen na plyn miloš

23.3.08, 15:02

Příspěvek 
Však má Fávo r.92 tam ŘJ nejspíš nebude, jedině Ecotronic a tam nevím o tom že by vůbec šel dát imo.....nevím co je to zač ale tady je jediná možnost použít imobilizér na odpojení zapalování tudíž by neměl být problém to přerušení najít a přemostit.

23.3.08, 15:10
Profil ICQ

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
no jestli máš klíček z imem a řídící jednotku na imo tak ti to pojede po odsranění tí krabky jen na plyn miloš

Nene...mám právě ještě karburátor a tohle je jenom nějak nainplantované do auta...klíček je normální ale do té zdířky musím strkat takovou blbost, už mě to nebaví a to auto stejně nikdo krást nebude...

23.3.08, 15:12

Příspěvek 
No - možná by nebylo na škodu kdybys sem napsal typ imobilízéru, možná se tu najde pamětník který bude vědět jak se to zapojovalo :)

23.3.08, 15:14
Profil ICQ

Příspěvek 
cyz píše:
No - možná by nebylo na škodu kdybys sem napsal typ imobilízéru, možná se tu najde pamětník který bude vědět jak se to zapojovalo :)

Právě hledám v papírech a nenacházím nic :roll: hlavně že tu jsou účtenky z roku 93 a podobně :evil: asi půjde přístrojovka dolů a pofotím přímo tu černou skříňku. Podívám se které drátky do toho vedou a jaké je originální zapojení a kdyžtak to vyhodím.

23.3.08, 15:25
Mistr mechanik

Příspěvek 
gokralik píše:
cyz píše:

Právě hledám v papírech a nenacházím nic :roll: hlavně že tu jsou účtenky z roku 93 a podobně :evil: asi půjde přístrojovka dolů a pofotím přímo tu černou skříňku. Podívám se které drátky do toho vedou a jaké je originální zapojení a kdyžtak to vyhodím.

já bych šel po drátech kam to vede a uvedl elektroinstalaci do původního stavu co montážník tak ho zapojil jinak, já mám taky na feldě imo na to auto plivneš a spustí, za minutu zamkne, to má víc odhoukáno než najezděno na odstranění chci jeden den a pan majitel zas nemá čas tak houká troubí, věčně chodí s drátem ted si dal špagátek na páčku od kufru a druhý konec přilepil na lištu střechy a tak se do auta dostává když zamkne to musí bavit :D miloš

23.3.08, 15:38
Mistr mechanik

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
já bych šel po drátech kam to vede a uvedl elektroinstalaci do původního stavu co montážník tak ho zapojil jinak, já mám taky na feldě imo na to auto plivneš a spustí, za minutu zamkne, to má víc odhoukáno než najezděno na odstranění chci jeden den a pan majitel zas nemá čas tak houká troubí, věčně chodí s drátem ted si dal špagátek na páčku od kufru a druhý konec přilepil na lištu střechy a tak se do auta dostává když zamkne to musí bavit :D miloš

Kvůli tomuhle bych si asi čas našel. :lol:

23.3.08, 15:42
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
a co to blokuje,..pokud mas karburator...tak bud starter nebo zapalovani..nic jineho tam neni..no jeste pokud je to na plyn tak mozna nejaky z tech ventilu...tak kouknout kterej drat kam vede od te jednotky ima a zapojit to origo...a pojede to i bez toho..

23.3.08, 15:50
Profil ICQ

Příspěvek 
Jiri píše:
a co to blokuje,..pokud mas karburator...tak bud starter nebo zapalovani..nic jineho tam neni..no jeste pokud je to na plyn tak mozna nejaky z tech ventilu...tak kouknout kterej drat kam vede od te jednotky ima a zapojit to origo...a pojede to i bez toho..

S plynem to podle mě nebude mít nic společného, a blokuje to nevímco :D ale když chci startovat bez ima, tak se mi jenom rožne na přístrojovce ( ! ) a nic se neděje...takže asi zapalování. :)

23.3.08, 15:53

Příspěvek 
no pokud ani nezatoci starter...tak v prve rade to blokuje starter...tak zkus zapnout klic...a nastartovat spojenim dratu primo u starteru...pokud to chytne tak ti to blokuje jen starter...pokud ne tak jeste zapalovani

23.3.08, 15:56
Profil ICQ

Příspěvek 
Asi ještě dneska prozkoumám dráty a pak povím, pofotím, možno že to vyřeším i sám :P

23.3.08, 15:59

Příspěvek 
Jo to vyresis...tam nemas zadnou jednotku motoru tak to proste nekde jen prerusi nejaky drat nic jineho to nedela...

23.3.08, 16:04
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak je to tento typ:
Obrázek

vede tam hromada drátů. Některé do spínačky, některé do pryč. Jestli s tím máte někdo skušenosti, jako například přepojit jenom dva dráty, tak sem s tím.

23.3.08, 18:59

Příspěvek 
no to by chtelo vedet ktere draty kam vedou no..nekde bude napajeni...a nekde to podle me bude tak...ze nejaky origo drat..bude prerusen..a povede jako pres tu krabicku...tak ten najit...a spijit tak jak ma byt origo....a cele to potom odpojit...ten imo..napajeni a vsechno...

23.3.08, 20:52
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další