Ahoj mam dotaz - chci vpredu snizit svoje facko a rozhodl jsem se pouzit snizovaci pruziny a nabizi se mi nekolik moznosti - 1) koupit si 2 pary snizovacich pruzin - vice snizene dopredu a mene dozadu, ale nevim kde je prodavaj po parech - vsude sem videl pouze celou sadu 2) koupit celou sadu a zadni pruziny vypodlozit zvysovacima podlozkama pro pruziny 3) pouzit snizovaci pruziny pouze vpredu a vzadu nechat original. Dale si nejsem jisty co se stane se seriovymy tlumici kdyz pouziju snizovaci pruziny a vlitnu do nejaky diry nebo prejedu retarder - jestli se nemuze poskodit - myslim si ze kdyz pouziju snizovaci pruziny tak bude vetsi sance ze tlumic dojede "nadoraz". Predem dekuji za vase nazory.
25.8.06, 21:23
Reklama
Reklama
jarda
proc to chces delat tak blbe, aby predek byl niz jak zadek mrkni na zavodaky, jak sedi na zadku.... kup hp-set special, pokud das jakesi smejdy na ser. tlumice ci das jine sport tlumice nebude to vubec sladene..... proste HP a nemas co resit
_________________ MTX 7-06 Roadster a Rapid 146X LPG - super auto na 40tis. km/rok
www.mtxroadster.wz.cz
25.8.06, 22:39
Tux88
no takhle ja sem slysel (mozna to je kravina) ze kdyz poslu predek niz tak zlepsim stabilitu v zatackach a taky to bude lip vypadat a nekde na skoda tech webu sem cet ze facko ma seriove predek dokonce vejs nez zadek...
26.8.06, 07:26
Nepér
Můj osobní názor je, že když už dělat zásah do podvozku, tak vzít komplet sadu sportovních tlumičů s pružinami, ono je to na sebe tak nějak navržený, výměna pouze pružin, při ponechácháni sériových tlumičů mi nepřijde moc košér...
http://www.hpsporting.cz/sporting.htm
s timhle nazorem samozdrejme souhlasim jenze muj rozpocet je ponekud omezeny a chci dosahnout co nejlepsiho podvozku za co nejnissi cenu a snazim se zjistit jestli to ma vubec smysl, nebo koupit seriove tlumice (ty stary to maj uz za ssebou) a vyprdnout se na to... Pak bych mel jeste napad pouzit podvozek respektive tlumice treba z filcky & snizovaci pruziny treba doplnene o patricne dorazy tlumicu...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků