Autor |
Zpráva |
DRYVER
|
AAA auto
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
24.3.08, 22:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
Není mi jasné, proč si to lidé při koupi neprohlédnou a věří slovu prodejce, ale budiž, je to hajzlovina. Ovšem výkup ze strany AAA můžu jen pochválit a doporučit. Přijedou, prohlídnou auto, sepíšou lejstra, dají prachy, odvezou papíry a klíče, pak si odvezou auto a je to. Jednají rychle a slušně.
|
24.3.08, 22:13 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Vít píše: Není mi jasné, proč si to lidé při koupi neprohlédnou a věří slovu prodejce, ale budiž, je to hajzlovina. Ovšem výkup ze strany AAA můžu jen pochválit a doporučit. Přijedou, prohlídnou auto, sepíšou lejstra, dají prachy, odvezou papíry a klíče, pak si odvezou auto a je to. Jednají rychle a slušně.
To jsem chtel napsat, no ... pokud chcete auto prodat, jedte do AAA
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.3.08, 22:23 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
A kolik nabízej ???
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
24.3.08, 22:30 |
|
|
Nepér
|
No, byl jsem s kámošem v áčkách, čekal jsem že to bude hustý, ale bylo to mnohem horší
Jednak jsme si chtěli v klidu prohlídnout auta, jenže nás pořád pronásledovali "naháněči". Když už nás teda lapil, sme řekli, že scháníme nějakýho hyundaie, nejlíp accenta a tak... hned se mu rozsvítili voči a povídá: "No hele, mám tam jednoho ÚPLNĚ LIBOVÝHO V NAFTĚ..." s kámošem jsme měli co dělat, abychom nepukli smíchy a pak se ještě zeptal jakou cenu si představujeme, no a když slyšel, že do šedesáti tisíc, vočíčka mu zhasly a povídá: "pche, tak to běžte támhle do rohu..." no a v rohu samý předražený feldy za 80, favority za 25 litrů, punto, který jsem prodal za 35 tam měli ještě horší asi za 60, no mazec, mezitím tam přijel chlap, že mu nefunguje kód od rádia, tak mu řekli, že s tím musí počítat, když kupuje ojetý auto, co mělo tolik majitelů... no fakt nářez
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
24.3.08, 22:40 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Nepér píše: No, byl jsem s kámošem v áčkách, čekal jsem že to bude hustý, ale bylo to mnohem horší Jednak jsme si chtěli v klidu prohlídnout auta, jenže nás pořád pronásledovali "naháněči". Když už nás teda lapil, sme řekli, že scháníme nějakýho hyundaie, nejlíp accenta a tak... hned se mu rozsvítili voči a povídá: "No hele, mám tam jednoho ÚPLNĚ LIBOVÝHO V NAFTĚ..." s kámošem jsme měli co dělat, abychom nepukli smíchy a pak se ještě zeptal jakou cenu si představujeme, no a když slyšel, že do šedesáti tisíc, vočíčka mu zhasly a povídá: "pche, tak to běžte támhle do rohu..." no a v rohu samý předražený feldy za 80, favority za 25 litrů, punto, který jsem prodal za 35 tam měli ještě horší asi za 60, no mazec, mezitím tam přijel chlap, že mu nefunguje kód od rádia, tak mu řekli, že s tím musí počítat, když kupuje ojetý auto, co mělo tolik majitelů... no fakt nářez
Tak to tam ani nejdu...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
24.3.08, 22:51 |
|
|
ventYl
|
co ja viem... treba na nich zaskodnicit... robit falosneho zakaznika, aby mali nizsiu ucinnost opelovacov a okradli menej ludi, alebo co. inac to, ze v AAA neburane auto snad neexistuje, je velkym verejnym tajomstvom a dobre ohlasy na AAA je pocut uz len od ludi, ktori bud kupili nieco brutalne drahe, co naozaj nebolo burane, alebo ich auto po odchode z AAA nepreslo mechanikom, alebo to maju od AAA zaplatene. Darex bude asi dost podobny v tomto.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
24.3.08, 23:38 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
ventYl píše: co ja viem... treba na nich zaskodnicit... robit falosneho zakaznika, aby mali nizsiu ucinnost opelovacov a okradli menej ludi, alebo co. inac to, ze v AAA neburane auto snad neexistuje, je velkym verejnym tajomstvom a dobre ohlasy na AAA je pocut uz len od ludi, ktori bud kupili nieco brutalne drahe, co naozaj nebolo burane, alebo ich auto po odchode z AAA nepreslo mechanikom, alebo to maju od AAA zaplatene. Darex bude asi dost podobny v tomto.
No kamosova mama tam koupila feldu ... co sem tak koukal bourana nebyla, nebo ne urcite nic vaznyho ... zadny problemy s ni nebyly ... Otazka jesi nebyla predrazena nevim, mozna. Tim se tech smejdu teda nezastavam ... jen vyjimka co potvrzuje pravidlo
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.3.08, 23:44 |
|
|
ventYl
|
Matthes píše: ventYl píše: co ja viem... treba na nich zaskodnicit... robit falosneho zakaznika, aby mali nizsiu ucinnost opelovacov a okradli menej ludi, alebo co. inac to, ze v AAA neburane auto snad neexistuje, je velkym verejnym tajomstvom a dobre ohlasy na AAA je pocut uz len od ludi, ktori bud kupili nieco brutalne drahe, co naozaj nebolo burane, alebo ich auto po odchode z AAA nepreslo mechanikom, alebo to maju od AAA zaplatene. Darex bude asi dost podobny v tomto. No kamosova mama tam koupila feldu ... co sem tak koukal bourana nebyla, nebo ne urcite nic vaznyho ... zadny problemy s ni nebyly ... Otazka jesi nebyla predrazena nevim, mozna. Tim se tech smejdu teda nezastavam ... jen vyjimka co potvrzuje pravidlo :lol:
tak ked im tam niekto raz za cas donesie neburane auto, tak ho predsa nebudu rezat a lepit nanho dalsie 2 burane popelnice, nie? :))) to predaju nad cenu :)) a maju z toho vacsi baksis, lebo nemusia platit klampiarov :)
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
24.3.08, 23:47 |
|
|
venca.m
|
Kamos si tam pred rokem a pul kupoval favorita za 25,shodli sme se tehdy ze mel hodnotu tak 15,ale jinak problemy nebyly...ale tez jim neverim,dost sem o nich slysel
_________________ Škoda Favorit 136 LS r.v.88 minulost Opel Astra F sedan C16NZ r.v. 93 současnost Opel Astra F hatchback C16NZ r.v. 93 minulost Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost
|
25.3.08, 00:36 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Martin 007 píše: A kolik nabízej ???
Kolik si řekneš záleží na tobě, buď dají, nebo nedají to, co chceš a nabídnou něco jiného. A s tím se může, ale taky nemusí souhlasit. Prodával jsem jim takhle tátovu fábii, ve špičkovým stavu s pár kilometrama a se slušnou výbavou. V annonci byl inzerát, hned jak vyšel tak volali. Nabízeli mě cenu nižší než byla v inzerci. Řekl jsem jim, že ne a kolik chci. Pán mi na to řekl, že s ním nemůžu smlouvat. Povídal, jsem mu, že nevím proč, a že jestli nechce smlouvat, že se nemáme o čem bavit. Tak jsme se rozloučili a za deset minut volal zase, s jinou a zajímavější cenovou nabídkou. Pak už jen přijeli osobně, maník omrknul auto, dal echo domů a vyřízeno. Při prodeji je to s určením ceny opačné, řeknou si kolik, a zákazník to buď dá nebo ne. Kdo říká, že je to předražené a přesto tam auto koupí-koupil, je vůl. Kdo si tam koupí nabourané auto, je vůl. Může si to prohlídnout, může jít pryč. z AAA se nemusí odjet, může se i odejít. Je to stejné jako v každém jiném bazaru. Jen AAA je víc vidět, protože je větší s velkou reklamou.
|
25.3.08, 06:23 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já jsem opravoval hyuindaj carnival, koupili jej z áček asi za 160.000 kč ve výborném stavu, výměna rozvodů pak stála 30.000 kč, opravy ještě asi za 10.000 kč, jezdit se stím dalo jen kolem benziny za rok najeli 10.000 km a šli ho zas prodat do AAA, technik jim řekl všechno špatně, nebrzdí, neřadí, rampluje, vyšel z mody, neprodejný atd. dostali 40.000 kč a museli ještě sehnat kupce na jedno jejich auto, a sami si museli koupit předraženého pasata za rok úlet 160.000 kč to je dílo jeden ujetý kilometr je vyšel s palivem na dvacku miloš
|
25.3.08, 08:43 |
|
|
fatal
rejpal
|
Vít píše: Není mi jasné, proč si to lidé při koupi neprohlédnou a věří slovu prodejce...
Všechna místa si prohlédnout nemůžeš a viditelná místa jsou určitě pečlivě zamaskována...
|
25.3.08, 09:02 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Souhlas s Vítem. Je to hnus ty jejich praktiky, ale určitě neprodávají jenom svařené vraky, když vykupují vpodstatě všechno... Lepší auta vykoupí a prodají, i těch horších se musí nějak zbavit. A je potom jenom blbostí lidí že je kupují.
Navíc, AAA jsou největší autobazar, mají největší obrat ojetin, proto je na ně nejvíc vidět. Malý soukromý bazar vám taky prodá šrot svařený ze tří aut, ale když má 50 zákazníků ročně, nikdo další se to nedozví...
Prostě když kupovat ojetinu, VŠUDE je třeba si ji pořádně prohlédnout a třeba se poradit se známým mechanikem. Já osobně bych si auto do áček už kvůli jejich cenám koupit nešel, ale na druhou stranu obdivuju jejich prodejce, co dokážou lidem vnutit!!! Z obchodního hlediska jsou to machři!
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
25.3.08, 09:02 |
|
|
fatal
rejpal
|
hans píše: ...a třeba se poradit se známým mechanikem. ...
Nejlépe si s sebou někoho vzít, ideálně někoho, kdo nesdílí nadšení pro vybranou značku či typ vozu, bývá kritičtější a dokáže hodnotit objektivněji.
A hlavně se nenechat prodejcem ukecat! Je třeba si uvědomit, že zákazníkovo rozhodnutí o koupi dokážou prodejci dobře ovlivnit, od toho tam jsou.
|
25.3.08, 09:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|