Autor |
Zpráva |
big.jedla
|
baterie Filson
máte s nimi někdo zkušenosti? jak dlouho vám vydržela?
já ji koupil i s autem (felda) a po roce co to auto mám (v bazaru tvrdili že s nimi mají smlouvu takže ve všech autech co prodávají jsou nové baterie filson) mi jedenkrát felda trošku pomaleji točila startérem a příště (dneska) se to dvakrát překulilo a konec...
podle hustoměru je baterka KO, na nabíječce se sice jakože nabíjí ale nevím no...
mám to brát tak že ta baterka je jako po roce KO jo? No to jsem rád Ve stodváce sem měl Vartu 7let a startovala pořád dobře i když jsem ji musel 2x ročně hodit na nabíječku.
vůbec si nedělám iluze o té značce... ale necelý rok (v srpnu)???
|
24.3.08, 19:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Filson je nejhorší výrobce všeho, ať se už jedná o akumulátory nebo kabely..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
24.3.08, 19:11 |
|
|
cyz
|
Re: baterie Filson
Tak u "značky" Filson bych se tomu popravdě vůbec nedivil. Zkus ji nabít, proměř dobíjení ale spíš bude hotová. Jak vypadal elektrolyt když jsi ho nasával do hustoměru? Byl kalný nebo čirý?
|
24.3.08, 19:11 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
No Filsoň znám, bohužel. Jinak já mám nějakej Stellar a nevim nevim,
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
24.3.08, 19:17 |
|
|
big.jedla
|
no elektrotlyt byl krásně čirý... podle hustoměru to bylo ale asi tak jako u 10let staré baterky
ještě zkusím změřit to auto jestli mi to vůbec dobíjí... přece jen altík má 130tisíc kilometrů a když nafest nedotáhnu řemen tak píská jak kráva tak je možné že slaběji dobíjí no
vím že filson je největší šit, já bych si ji nikdy nekoupil ale když ona byla už v tom autě no
|
24.3.08, 19:25 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
big.jedla píše: no elektrotlyt byl krásně čirý... podle hustoměru to bylo ale asi tak jako u 10let staré baterky ještě zkusím změřit to auto jestli mi to vůbec dobíjí... přece jen altík má 130tisíc kilometrů a když nafest nedotáhnu řemen tak píská jak kráva tak je možné že slaběji dobíjí no vím že filson je největší šit, já bych si ji nikdy nekoupil ale když ona byla už v tom autě no
Já vím že jsi ji měl v autě, a jenom podporuju tvůj názor o nenákupu.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
24.3.08, 19:35 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Banner kup Filson sem mel sterace a staly za prd.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.3.08, 19:41 |
|
|
big.jedla
|
no jo, když já bych momentálně raději nekupoval vůbec nic no
můj studentský příjem stačí tak na občasný benzín
|
24.3.08, 19:56 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
big.jedla píše: no jo, když já bych momentálně raději nekupoval vůbec nic no můj studentský příjem stačí tak na občasný benzín
jo to znám , já nějaký měl ale přebytky tto byly, no a ve výkupu 6kč/kg, a rozhodnutí bylo jasný.
|
24.3.08, 19:59 |
|
|
Jura
|
Já už mám baterku filson třetím rokem ve feldě 1.6 a to 55 Ah a sem spokojenej.... Ale starám se o ni..jednou za půl roku ji třeba nabiju atd... i když není potřeba... Jinak s ostatnímavýrobkama filson souhlásím s Váma...sou to nehorázný sračky... Začali dělat stěrače flat...se zase pár blbů nachytá...
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
24.3.08, 21:25 |
|
|
fatal
rejpal
|
S Filsonem zkušenosti nemám, ale jedna levná baterka v podobné kvalitě mě pěkně vypekla. Ještě v záruce začala blbnout, někdy motorem otočila, jindy ne. Reklamace neuznána, baterie prý byla OK (to zjištění jim trvalo přesně měsíc), v autě samozřejmě nepoužitelná...
|
24.3.08, 21:33 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
big.jedla píše: no jo, když já bych momentálně raději nekupoval vůbec nic no můj studentský příjem stačí tak na občasný benzín
musíš něco dělat, hledat železo, akumulátory se vykupujou, barevné kovy, za chvíli pokvete černý bez, musíš bádat, hledat, přemýšlet no ja jak se dopracuješ k vatě tak už jen mobil a zývačka miloš
|
25.3.08, 11:33 |
|
|
ka-spel
|
slovacek.milos píše: big.jedla píše: no jo, když já bych momentálně raději nekupoval vůbec nic no můj studentský příjem stačí tak na občasný benzín musíš něco dělat, hledat železo, akumulátory se vykupujou, barevné kovy, za chvíli pokvete černý bez, musíš bádat, hledat, přemýšlet no ja jak se dopracuješ k vatě tak už jen mobil a zývačka miloš
Aku se vykupují. Hned první odkaz v google.cz http://www.druhotnesuroviny.cz/ á 9Kč. Podobně i http://www.yauto.cz/akumulatory/vykup-a ... 34328.html Co vím, tak však vykupují jen plné, takže doporučuji před výkupem dolít.
|
25.3.08, 13:38 |
|
|
Funky.F
|
Já mám baterii ProForce a je v pohodě. Ikdyž kdoví jak je stará. Jestli s tím někdo máte zkušenosti, tak napište.
_________________ Škoda 105L 1985, AZNP742.10-MII, 33,1/4800 ISO...co dodat, prostě klasika.
|
25.3.08, 14:00 |
|
|
big.jedla
|
no tak jsem ji dobil... nabitá 12,5V ale podle hustoměru nic moc no
jinak auto na volnoběh se zapnutými světly 13,5V? je to OK??? V otáčkách nevím, dneska nebyl k dispozici pomocník na šlapání po plynu... odběr na nenastartovaném autě 25mA to je taky v normě že?
|
25.3.08, 18:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|