Autor |
Zpráva |
fert.j
|
POMOOOC DOBYJENI!!!!!!!!!!!
Cau prosim pomoc!!!!na volnobezne otacky mi sviti kontrolka dobijeni a cca od 2000ot zacne blikat cca tak 2x do vteriny blikne potreboval bych to urychlene opravit zkontroloval jsme regulator a vsechny spoje elektriky a vse ok tak bych potreboval poradit!Diky Mam facko rok 91 diky
|
25.3.08, 19:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jezis takovej starej mazak tady a nadpis jak hotentot ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
25.3.08, 19:51 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: POMOOOC DOBYJENI!!!!!!!!!!!
fert.j píše: Cau prosim pomoc!!!!na volnobezne otacky mi sviti kontrolka dobijeni a cca od 2000ot zacne blikat cca tak 2x do vteriny blikne potreboval bych to urychlene opravit zkontroloval jsme regulator a vsechny spoje elektriky a vse ok tak bych potreboval poradit!Diky Mam facko rok 91 diky
dej druhý alternátor, určitě už má něco za sebou a spočítej si diodový můstek, ložiska, kravinka někomu za práci a pak ti zas prdne další dioda a zas dokola miloš
|
25.3.08, 19:52 |
|
|
fert.j
|
Matthes píše: Jezis takovej starej mazak tady a nadpis jak hotentot ...
nekecej a porad!
|
25.3.08, 19:58 |
|
|
Nepér
|
Dijody v loji.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
25.3.08, 20:06 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
25.3.08, 20:07 |
|
|
fert.j
|
Nereste kdo se nudi a poradte!!!
|
25.3.08, 20:09 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
fert.j píše: Nereste kdo se nudi a poradte!!!
Uz tady mas radu od Milose a Nepera, to je ti malo? Alt v loji rikaji ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
25.3.08, 20:11 |
|
|
michalkatka
|
Matthes píše: Uz tady mas radu od Milose a Nepera, to je ti malo? Alt v loji rikaji ...
aj ja ti poradím vymeň celý altík, najjednoduchčia porucha podľa tvojho popisu by bola prerazená pomocná dióda, to je tiež lepšie vymeniť altík za druhý, ale najskôr máš prerazenú niektorú diódu, ak by si to chcel opraviť, tak lepšie meniť celý diódový mostík, ale to máš približne za cenu staršieho funkčného altíku, takže je to na tebe....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
25.3.08, 20:55 |
|
|
fert.j
|
takze to byl studenak respektive uklepanej dratek od mustku k desticce s fastonama na regl a na kontrolku pro jistotu jsem jeste prepajel vsechny spoje a je to ok
|
26.3.08, 18:50 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
fert.j píše: takze to byl studenak respektive uklepanej dratek od mustku k desticce s fastonama na regl a na kontrolku pro jistotu jsem jeste prepajel vsechny spoje a je to ok
čumím to jsem ještě neviděl s takovým příznakem miloš
|
26.3.08, 19:55 |
|
|
fert.j
|
slovacek.milos píše: fert.j píše: takze to byl studenak respektive uklepanej dratek od mustku k desticce s fastonama na regl a na kontrolku pro jistotu jsem jeste prepajel vsechny spoje a je to ok čumím to jsem ještě neviděl s takovým příznakem miloš
tam byl vakl
|
26.3.08, 21:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|