Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 21:56

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 AAA auto 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Jojo... chce si to pořádně prohlídnout.... já když v červenci kupoval svoji Felinu 1.6, tak už jsem byl poučenej z koupě favorita dva roky předtím a strávil sem tam asi tři a půl hodiny....Už se na mě dívali jak na debila, kterej furt lítá kolem auta kouká ze všech stran zasranej od země jak kouká na podvozek atd atd... Skoro 45 minut v kuse nastartovaný...dlouhá projížďka no měli ze mě dost.... Ale ještě sem ukecal dva litry slevu (asi už chtěli abych vypadl:)) No koupil jsem to a ještě mě nic nepřekvapilo na autě.... Taky sem to auto hledal 2 měsíce a jel pro něj do Třebíče:) Zkrátka hledat hledat pořádně zkontrolovat a vše prolézt a nikomu nedůvěřovat. Každej kdo prodává auta lže jak když tiskne

25.3.08, 09:41
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Dezertér

Příspěvek 
Njn...pořád je spousta lidí co přijdou koupěj a neřešej... :|

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

25.3.08, 12:11
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Osobně s nimi zkušenost nemám,ale co jsem slyšel,tak nikdy! Několik lidí co znám si koupili auto od áček a všichni s autem měli menší či velké potíže.Třeba:
Jeden kámoš si koupil astru a při koupi se dotazoval proč svítí kontrolka airbagu - prý to nic není,banalitka.Po roce ji šel zase do áček prodat a stále svítící kontrolka už nebyla banalita,ale dost závažná závada s několika tisícovou srážkou :shock: ani nechtěli slyšet že to tak prodali.
Jednou jsem zase slyšel na Kiss hády jak si borec koupil fáčko asi za 40 tisíc a po ujetých pár kilometrech se auto tuším zlomilo.Jel zpátky a poslali ho do pr......že podle smlouvy nemá nárok na nic.Zavolal si právníka a tomu se podařilo z nich vytřískat dvě třetiny zpátky. (to už půjčovna vyjde líp :( )
Tak 7 let zpátky koupila MF DNES od nich auto a to byla ostuda.Tlačili na redakci jak mohli aby si auto vzali zpět

Je teda fakt,že prodávají velké množství aut,ale nekupoval bych tam

25.3.08, 15:46

Příspěvek 
Jura píše:
Každej kdo prodává auta lže jak když tiskne

Tomu bych si dovolil oponovat, ne každý to dělá. Když jsme prodávali Leonida, taky jsem napsal na férovku jak to s ním je a nijak jsem ho nemaskoval :wink:

Na druhou stranu máš asi pravdu v tom že většina obchodů je víceméně podvodných. V bazaru bych si proto auto nikdy nekoupil, když slyším ty historky jak to tam chodí.. :roll: :sick: :shock: upozornuji že nejsou smyšlené ale pravdivé.

25.3.08, 20:48
rejpal

Příspěvek 
Šemik píše:
Tomu bych si dovolil oponovat, ne každý to dělá...

Taky budu oponovat, když jsem prodával Favorita, vysypal jsem na zájemce hned všechny vady, aby se pak nedivil... Ale Jura měl asi na mysli ty, kteří se prodejem aut živí, což my určitě nejsme.

25.3.08, 20:55
Hluchoň

Příspěvek 
no jo šemiku, to máš jedno, jestli ti lže bazarník, nebo soukromá osoba. Ale ne vždy lžou, když jsem kupoval favorita, našli jsme na netu fotky, krásný červený fávo, 94, 50kW , málo najeto, komplet interiér felda, 14" hliníkový kola, rádio s cd... tak jsem tam volal a ptal se, bazarník mě povidal, jo pane, to je akorát pěkně vyfocený, shnilý to je, pán to postavil manželce před pár rokama, ta s tím jen jezdila, žádnou údržbu to nemělo...

25.3.08, 20:59
Profil ICQ

Příspěvek 
Jo takl o tomhle už nemá snad ani cenu diskutovat, AAA Auto = zaručeně: bourané auto, svařené auto ze dvou, kradené auto, vytopené auto, auto vyztužené novinama a kitem, auto na kterém nejsou uvedeny nikdy skutečné "km", a takhle by jsme mohli pokračovat a pokračovat. Když někdo s něčím takovým přijede tak pak si trhá vlasy co to vlastně koupil.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

25.3.08, 21:45

Příspěvek 
Presne jak rikate vubec jim neverit. Pokud bych si kupoval auto, tak asi jedine od nekoho kdo auto vlastni a ne pres bazar, kterej si na tom jeste namaze kapsu. Nejlepe zajet do nemecka a koupit auto bud bourane a vite jak moc je to zborne, nebo tam koupit auto nebourane.

25.3.08, 22:24
Hluchoň

Příspěvek 
DRYVER píše:
Presne jak rikate vubec jim neverit. Pokud bych si kupoval auto, tak asi jedine od nekoho kdo auto vlastni a ne pres bazar, kterej si na tom jeste namaze kapsu. Nejlepe zajet do nemecka a koupit auto bud bourane a vite jak moc je to zborne, nebo tam koupit auto nebourane.
to říká a dělá spousta lidí, ale ještě mě nikdo z toho německa neukázal auto, který by za něco stálo, většinou si opravdu dovezou levný, ale taky podle toho dodrbaný auto, že bych si o něj ani kolo neopřel

25.3.08, 22:30
Profil ICQ
Dezertér

Příspěvek 
Vít píše:

to říká a dělá spousta lidí, ale ještě mě nikdo z toho německa neukázal auto, který by za něco stálo, většinou si opravdu dovezou levný, ale taky podle toho dodrbaný auto, že bych si o něj ani kolo neopřel

Se stav ti ukážu Fordika...můžeme prolézt a rozebrat společně :P :P :P ale složit než se vrátí tatík z práce :lol: :lol: :lol:

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

25.3.08, 22:33
Pan Kapitán

Příspěvek 
Vít píše:
většinou si opravdu dovezou levný, ale taky podle toho dodrbaný auto, že bych si o něj ani kolo neopřel

Jo, treba ja. :-)

O AAA bych mohl vypravjet.... ale chci jit hajat. No... tak aspon jednu: Pri testovaci jizde mne nechali ridit a ja jsem jim kousnul predni brzdy, evidentne byly zarezly, vono to auto krome krasne tichyho motoru vypadalo ze jako nee.... Nez sme dojeli zpatky, vypadalo to ze to auto zacne horet. Prodavac na to kouka a rika: Kdyby sme to nejak spravili, vzal byste si ho? :-D

Cvokárium: Youtube Instagram

25.3.08, 22:36
Profil ICQ YIM
Hluchoň

Příspěvek 
jen abys při tý rozborce neomdlel, takhle jsme s kamarádem rozebírali jeho passata, taky SRN, pod kobercema rezatý místa, ale šlo to dolů hadrem, bylo to divný a když se koberec vyhodil úplně, tak koukáme, a tam co nenateklo nikdy, tam nebyly rezatý místa, tam byly hromádky železných pilin... auto krásný, ale něco mu bylo, a nebyla to zrovna rýma, bylo toho tam na lopatku

25.3.08, 22:38
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:
DRYVER píše:

Tak to zas musim oponovat, protoze znamej se zivi jen tim ze vozi auta z nemecka a tady je dava dohromady no a ono se tam najde hodne peknych lehce bouchlych aut za rozumnou cenu :wink:

25.3.08, 22:40
Hliník navždy.

Příspěvek 
Tak ja snad zajdu do acek omrknout nejaky auto ... ja se chci taky pobavit :P

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

25.3.08, 22:40
Voditelj brodice

Příspěvek 
DRYVER píše:
Tak to zas musim oponovat, protoze znamej se zivi jen tim ze vozi auta z nemecka a tady je dava dohromady no a ono se tam najde hodne peknych lehce bouchlych aut za rozumnou cenu :wink:

jj tym sa zivi aj kamos, ale to je trochu o inom... on to moze predat za nizku cenu a stale na tom dost zarobi ale bazar kupi pojazdne auto za X a preda bez zmeny za X + Y tisic...

25.3.08, 22:48
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další