|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Jura
|
Autokelly?
Dneska sem si něco objednal v autokelly...respektive našel dvě položky dal do košíku pak přešel do košíku a dal objednat...zadal e-mail a telefon a kde si to odeberu.... Máte s tímto někdo zkušenosti? Budou mě informovat nebo tak až to bude na skladě, kde si to chci vyzvednout? Je to jen za tři kila, tak nevím, jestli na to nekašlou. Nevim no s autokelly nemám zkušenosti....
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
25.3.08, 21:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
autokelly sou dobrý přídeš řekneš co chceš za za chvíli spokojeně odcházíš jak je to s objednávkou přes net nevim
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
25.3.08, 21:23 |
|
|
FerdikF
|
Kelly je v pohodě, mě volali na mobil, že si to můžu vyzvednout. Hlavně se mi u nich líbí, že jsou i v neděli.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
26.3.08, 07:10 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Autokelly?
Jura píše: Dneska sem si něco objednal v autokelly...respektive našel dvě položky dal do košíku pak přešel do košíku a dal objednat...zadal e-mail a telefon a kde si to odeberu.... Máte s tímto někdo zkušenosti? Budou mě informovat nebo tak až to bude na skladě, kde si to chci vyzvednout? Je to jen za tři kila, tak nevím, jestli na to nekašlou. Nevim no s autokelly nemám zkušenosti....
mně se tam nelíbí ceny, pokud tam nebereš jako firma tak jsou hodně vysoko já si jdu dneska pro starter už je zaplacený 2100 korun a čína? to bych nedal ani omylem miloš
|
26.3.08, 08:24 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: Autokelly?
jj, treba loni kamarad potreboval lozisko favorit predni. servisak rek, ze objedna z autokely za 900, my sehnali v mototechne za 280
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
26.3.08, 09:42 |
|
|
Jura
|
No já nevím no... nafeldu je to tak, že něco stojí mín něco zase víc než v mototechně ale líbí se mi, že tam je velký výběr značek a tak...
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
26.3.08, 13:02 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|