Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 14:48

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 kurenie 
Autor Zpráva

Příspěvek kurenie
zdravím, nejako mi favo nechce kuríť, neviem či to bude mať stým nejaký suvis ale, dnes ráno bola ručička teploty vody na budiku tesne pod červeným, potom rýchlo klesla no z vetrákou išišl stále iba studený vzduch

25.3.08, 06:34
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Pročti fórum, už se to tu myslím řešilo. Termostat ti drží teplotu motoru v normálu, nebo ne? Pokud ne, zkus ho vyměnit. Pokud nepomůže, asi bude muset hlava dolů.

25.3.08, 08:00

Příspěvek 
dnes začal kuriť...ale až asi po 20 min. jazdy...nebude to ten termostat?

26.3.08, 06:22

Příspěvek 
a jak ti drží tu teplotu? Já měl loni podobnej problém, na volnoběh přestával topit a zhoršovalo se to. Po nějaký době už topil jen do kopce a začla lítat teplota. Nakonec šla dolů hlava, byly utopený vložky válců.

26.3.08, 07:08

Příspěvek 
Pozri si hadice, ci su teple, kadial prudi voda, presvedc sa ci mas otvoreny kohut kurenia(nieje problem v lanku).
Moze sa takto prejavovat netesnost tesnenia pod hlavou. Stav expanzky, mnozstvo a farba fridexu tiez napovie.

Ked som mal vadny termostat tak to kurilo len na 1. stupni, na 2. a 3. potom ide len vlazny vzduch.
Napis viacej ak mozes :wink:

26.3.08, 13:29

Příspěvek 
ked som ho kupil (tuším koncom februara 2008) kuril do cca 5min. do ničoho som sa "nevrtal" takže si neviem vysvetliť PREČO teraz nekuri? ručička ukazovatela teploty mi včera vybehla až po červené pole a potom rýchlo klesla do normálu do práce to stíham za cca 10-15 min (10km). cez mesto. a teraz ked parkujem pri práci tak mi ide z vetrákov ešte studený vzduch. cez leto by mi to nevadilo ale teraz?...
kwiko - na to lanko som mal podozrenie do dnešného rána ked som mal dlhšiu jazdu do práce (20min.) ale po tejto dobe sa normálne rozkuril. čiže lanko je ok. skusim pozrieť tie hadice. ale aj tak tomu nerozumiem.. ked doteraz kuril a zrazu nie?

26.3.08, 13:37

Příspěvek 
Mne to totiz stale pripomina problem s tesnostou hlavy. Pozoruj to chvylu s otvorenou kapotou na volnobeh az pokial sa nespusti vetrak na chladici. pozoruj ako sa ti zohrievaju hadice, viecko expanzky a tak. Pripadne sa niekedy zastav u mna v Cunove a pospekulujeme, Nejake funkcne termostaty snad este mam.

26.3.08, 13:51

Příspěvek 
ok pozrem to. dnes to už nestiham al ezajtra by som si našiel čas.
zatial vdaka

26.3.08, 16:08

Příspěvek 
tak som podla kwikovej rady naštartoval auto, otvorím si kapotu po chvilke skušam hadice-teplé, trošku ich pomačkám že nech vidím kde mám hladinu v nadržke a ono nič. ani hladina ani dno. :roll: tak som dolial 2L vody a favo je opravené... :wink:

hlavne že viem na čo mam pedále :lol:

31.3.08, 05:52
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]