|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Existují tužší tlumiče na Favorita?
Autor |
Zpráva |
hany
|
slovacek.milos píše: hany píše: jakýkoliv tlumič na feldu je tužší jak favoriťácké. ale tabulkově to je ve finále jen pár kilo tak to tak bude jak píšeš, na fáčku z feldy jsem to namontil a majiteli se to velmi líbilo, ještě jsem si vzpoměl že není dobře tvrdost kombinovat jsem chtěl ušetřit a na I golfa jsem dal zadní tlumičei s péry ze starého fáčka, to auto přejelo hrb přesními koly nic a zadek tě doslovně nakopl do pr.... no hrůza děs nakonec jsem musel koupit origo tlumič miloš
ještě jsem si uvědomil, že mezi originálem favorit a felda je rozdíl v poloze misky, felda má cca o 18mm misku níž, je to jen u předků
|
27.3.08, 11:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
DRYVER
|
hany píše: ještě jsem si uvědomil, že mezi originálem favorit a felda je rozdíl v poloze misky, felda má cca o 18mm misku níž, je to jen u předků
Ja myslel ze tlumice jsou uplne stejne a oni nakonec nejsou?
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
27.3.08, 15:42 |
|
|
Ondras83
|
miloši ..ty seš kombinátor ...na předek golfa dá zadek z favorita, na 205 pežota dává vejfuk z faka ...co ještě takhle děláš ?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
27.3.08, 22:24 |
|
|
DRYVER
|
Ondras83 píše: miloši ..ty seš kombinátor ...na předek golfa dá zadek z favorita, na 205 pežota dává vejfuk z faka ...co ještě takhle děláš ?
Miloš nedaval na toho golfa predni tlumice, ale urcite zadni (teda aspon sem to tak pochopil) A to ze se dava vyfuk z fava na jine aute - je to jednoduche levne reseni. Dokonce sem kdysi daval na mazdu 323 manzety na poloosy taky z fava (kvuli cene ) a pasovali tam jako z toho
O II kombi Look RS
|
28.3.08, 15:33 |
|
|
Ondras83
|
DRYVER píše: Ondras83 píše: miloši ..ty seš kombinátor ... na předek golfa dá zadek z favorita, na 205 pežota dává vejfuk z faka ...co ještě takhle děláš ? Miloš nedaval na toho golfa predni tlumice, ale urcite zadni (teda aspon sem to tak pochopil) A to ze se dava vyfuk z fava na jine aute - je to jednoduche levne reseni. Dokonce sem kdysi daval na mazdu 323 manzety na poloosy taky z fava (kvuli cene ) a pasovali tam jako z toho
myslíš že jsem to napsal jinak než jsi to pochopil ??
jinak taky sme na starýho kadetta dávali na poloosu manžetu s fáčka a v poho....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
29.3.08, 09:42 |
|
|
DRYVER
|
Ja to pochopil tak, ze na zadek golfa, dal zadni tlumice z fava.
O II kombi Look RS
|
30.3.08, 17:20 |
|
|
|