|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
ventYl
|
Amputacia gumenej kosti
Je nejaka sanca, ze sa mi podari s autom na zemi vymontovat z auta gumenu kost? nejako sa mi kvoli tomu drobnemu sasafrasu nechce z auta vyberat celu prevodovku aj s motorom... nejaka rada, ako si vyberanie nytov ulahcit?
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
28.3.08, 12:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Amputacia gumenej kosti
ventYl píše: Je nejaka sanca, ze sa mi podari s autom na zemi vymontovat z auta gumenu kost? nejako sa mi kvoli tomu drobnemu sasafrasu nechce z auta vyberat celu prevodovku aj s motorom... nejaka rada, ako si vyberanie nytov ulahcit?
hever, cihly a plazením plížením vpřed miloš
|
28.3.08, 20:14 |
|
|
ventYl
|
:)))
uz ma od toho tazne odhovorilo... dva spodne sruby na TZ su kaput, takze ho neviem dat dole z priecky. zlozim to dokopy a odlifrujem ku kamosovi na zahradu, ma servisne najazdy. tam je to jedna radost...
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
28.3.08, 20:37 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
ventYl píše: Je nejaka sanca, ze sa mi podari s autom na zemi vymontovat z auta gumenu kost? nejako sa mi kvoli tomu drobnemu sasafrasu nechce z auta vyberat celu prevodovku aj s motorom... nejaka rada, ako si vyberanie nytov ulahcit? No vidis a mne si to kazal tiez vymenit a tiez doma no okrem toho mam navyse klaustrofobiu
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
28.3.08, 21:30 |
|
|
Šemik
|
Jonny píše: ventYl píše: Je nejaka sanca, ze sa mi podari s autom na zemi vymontovat z auta gumenu kost? nejako sa mi kvoli tomu drobnemu sasafrasu nechce z auta vyberat celu prevodovku aj s motorom... nejaka rada, ako si vyberanie nytov ulahcit? No vidis a mne si to kazal tiez vymenit a tiez doma no okrem toho mam navyse klaustrofobiu
Jonny, VentYl to s tebou myslí dobře, a že i on si mění na autě věci přeci není nic divného, ne?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
28.3.08, 21:32 |
|
|
madmax
|
Trosku OT, ale jak je na tom s kvalitou ta druhovyrobni kost, alespon se domnivam, ze je duhovyrobni, vypada trosku jinak nez origo
28.3.08, 21:37 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
madmax píše: Trosku OT, ale jak je na tom s kvalitou ta druhovyrobni kost, alespon se domnivam, ze je duhovyrobni, vypada trosku jinak nez origo
Je uplne na ho**o ... pokud je tedy plastova
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
28.3.08, 21:47 |
|
|
Šemik
|
Jojo, ruce pryč od ní
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
28.3.08, 21:50 |
|
|
madmax
|
Kuju pani odbornici
28.3.08, 22:25 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Šemik píše: Jonny, VentYl to s tebou myslí dobře, a že i on si mění na autě věci přeci není nic divného, ne? Ja viem ze VentYl to mysli dobre ale nemohol som odolat aby som donho nezavrtal
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
28.3.08, 22:26 |
|
|
ventYl
|
Jonny píše: Šemik píše: Jonny, VentYl to s tebou myslí dobře, a že i on si mění na autě věci přeci není nic divného, ne? Ja viem ze VentYl to mysli dobre :D ale nemohol som odolat aby som donho nezavrtal :wink:
keby si aspon rypal k veci :) ja som sa na vymenu nevysral preto, ze to este vydrzi, ale preto, ze v stavajucich podmienkach bez minimalne 80 kg tehal a poriadneho hevera je vymena nemozna.
ad druhovyrobne kosti, su gumene a ani clovek u distributora ND Skoda sa mi nevedel zarucit, ze mi v zime ta kost nepraskne a od ineho cloveka som zas pocul, ze to moc ani ako silentblok nefunguje. Takze plan je taky, ze sa budto:
a) originalna gumena kost na sustruhu prevrta na vacsi priemer a vlozi sa do nej silonove puzdro a pouzije sa povodny typ rozklepavacieho nitu.
alebo
b) sa do gumenej kosti nebude vobec vrtat, ale zalisuje sa do nej s presahom na 2x osadeny cap so zavitom na konci tak, aby bol v kosti pevne nasadeny a vole boli vymedzene na minimum (pri tomto variante sa ale viac obavam o to, ze zacne robit sarapatu to, ze na kosti nebude vola v smere hlavnej osi kosti :/
Tretia varianta by mohla byt taka, ze sa silonove puzdro vsadi do druhovyrobnej plastovej kosti, ale to by neeliminovalo riziko prasknutia.
|
29.3.08, 00:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|