Autor |
Zpráva |
Dyno
|
MATTESS píše: Dyno: ten most buď trochu "vyklepat" na pohyb stabilizátoru nebo stabilizátor na mostě podložit. Ono co kus, to originál, ale osobně si taky myslím, že 1 závit je max. bez úpravy misek dorazů
No on si ten stabilizátor to tam vyklepal už sám do toho mostu.To podložení by stálo za zvážení
A Viky mě přivedl na dobrý nápad s těma gumama do pružin,já ty gumy mám tedka v zadu a jeto moc zvedlé(mám kola jak nenaložený nákladák) tak ty gumy zkusím narvat do předních pružin,ale nevím nevím jak se to bude chovat.
A ty pružiny z užovky si taky asi seženu,stryko ted ruší užovku,budou se hodit aspon na technickou až půjdu.
|
9.3.08, 18:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
ty uz si to s tymi pruzinami asi priviedol do stavu FUBAR (Fucked Up Beyound All Recognition). Bude to chciet retry.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
10.3.08, 21:45 |
|
|
Marra
|
tak už jsem se rozhodl. půjdou tam pružiny z užovky, ať je to "originál" akorát nevím, jak moc to půjde dolů
|
14.3.08, 17:03 |
|
|
Dyno
|
Marra píše: tak už jsem se rozhodl. půjdou tam pružiny z užovky, ať je to "originál" akorát nevím, jak moc to půjde dolů
Já jsem kdysi měl užovku překopanou na emkovou kastlu. Nevím jestli tam byly pružiny z užovky a nebo zkracované ,nevím nekoumal jsem to,ale pokud tam byly z užovky(což si myslím že byly) tak to bylo snížené akorát.
_________________ Škoda 105 (motor 120;136)
|
14.3.08, 17:12 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
kdyby tak slo koupit uzovacky novy...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
14.3.08, 22:13 |
|
|
mišo
|
ak mozem odporucit kup radcej original skratene, alebo daj uzovkove, ja som mal zrezane o otacku, bolo to sice nizsie, ale ked das nieco tazsie do kufru, tak to dost padlo dole.
k tomu naklananiu a pevnosti v zakrutach, mozem vrelo odporucit v sportovych upravach skoda je vystuha prednej napravy, ktora ti to zaisti na 100% jednoducha vyroba a montaz ja som si ju vyrobil sam aj namontoval pruziny som mal z uzovky a bola to parada
je to nizsie cca 3-4 cm
_________________ O1 combi Tdi
Felka 1,6GLX 55kw, GABO
120 M
|
16.3.08, 15:45 |
|
|
MATTESS
|
mišo: tak pokud někdo vozí naložený kufr, tak je asi nesmysl snižovat předek. Nebo tam dát tužší pružiny na zakázku
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
16.3.08, 19:58 |
|
|
mišo
|
nehovorim ze stale ale par krat sa stalo ze som to tam musel dat
je velky rozdiel mat zrezane pruziny a original nizsie
_________________ O1 combi Tdi
Felka 1,6GLX 55kw, GABO
120 M
|
17.3.08, 09:42 |
|
|
Dyno
|
Jo a hoši, když ste to snížili, seřizovali ste geometrii nebo tak něco??
_________________ Škoda 105 (motor 120;136)
|
31.3.08, 17:01 |
|
|
Tuner#2
|
Dyno píše: Jo a hoši, když ste to snížili, seřizovali ste geometrii nebo tak něco?? Jasně to je podmínka.
_________________ https://www.facebook.com/Tuner2carphotos https://www.instagram.com/tuner2carphotos/
|
31.3.08, 17:02 |
|
|
fatal
rejpal
|
kachnis píše: kdyby tak slo koupit uzovacky novy...
V pružinárně ti přece vyrobí pružinu jakou chceš, ne? Řekneš délku, sílu, atd., a máš nové.
|
31.3.08, 17:11 |
|
|
Dyno
|
A dá se geometrie seřídit doma a popřípadě jak a čím?? Nebo to dělají servisy? Doufám že nemusím na STK, to už by mě asi nepustili...
|
6.4.08, 18:42 |
|
|
MATTESS
|
geometrii ti seřídí servis, který má na to vybavení
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
6.4.08, 18:46 |
|
|
Marra
|
tak zítra si pro ně definitivně jedu, jdu do pružin z užovky. Jen mě pořád nějak přijde divné, jestli to půjde vůbec aspoň trochu dolů.... origo emko má 284 mm, užovka 276, to je rozdíl 0,8 mm... kolik to udělá komlpexně, namontované? jestli to tam nebudu cpát zbytečně, když to nepůjde dolů....
|
16.4.08, 18:41 |
|
|
ventYl
|
rozdiel je 8mm, coz je skoro 1 cm. navyse u lichobeznikovej napravy je pruzina cca na 1/3 az 2/5 vzdialenosti od osi kyvania, nez koleso, cize koleso pojde vyse 2,5x nizsie, tzn nieco okolo 23mm znizenie.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
16.4.08, 19:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|