|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
sojer
|
ručička palivomeru....
riešilo sa tu niečo podobné, ale ja mám opáčný problém.. mne sa ručička palivomeru pohybuje v rozpetí cca 2och mm a to tiež len pri zererve a je jedno kolko som toho natankoval. chyba bude buď v budíku alebo v plavaku. len by som chcel vedieť či už stýmto mal niekto skusenosti aby som sa nemusel rýpať v oboch. Ď.
|
18.3.08, 10:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: ručička palivomeru....
sojer píše: riešilo sa tu niečo podobné, ale ja mám opáčný problém.. mne sa ručička palivomeru pohybuje v rozpetí cca 2och mm a to tiež len pri zererve a je jedno kolko som toho natankoval. chyba bude buď v budíku alebo v plavaku. len by som chcel vedieť či už stýmto mal niekto skusenosti aby som sa nemusel rýpať v oboch. Ď.
to budeš mať najskôr zaseknutý plavák v nádrži...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
18.3.08, 13:39 |
|
|
sojer
|
včera som sa odhodlal k operácii... odšrobovať ten dekel na plavák šrobovák a kladivo...
no ale prišiel som na to že plavák je vháji. takže dnes idem kupiť druhý nech je to vporiadku.
vdaka za rady
|
31.3.08, 05:46 |
|
|
Funky.F
|
Jakým způsobem se dostává k tomu plováku?
_________________ Škoda 105L 1985, AZNP742.10-MII, 33,1/4800 ISO...co dodat, prostě klasika.
|
31.3.08, 21:29 |
|
|
sojer
|
chvílami na nerváka musíš vyhodiť pravu zadnu časť zadnej sedačky, pod ňou zhrnieš koberec (alebo čo tam máš), tam je taký kovový deklík, ktorý vylúpneš šrobovákom. no a tu som aj ja začal rozmýšlať, lebo toto som riešil aj na rapide ale tam to cele držali 3 šrobiky ale tu je také plastové viečko, ktoré, ako som po chvílke presviedčania sa zistil či sa mi to sníva, je treba odšróbovať ale ešte pred tým je treba odpojiť obe hadičky (pozor, z jednej ti môže vytekať nejaká tekutina, zrejme benzín ) a všetky 4 kontaky. na to plastové viečko budeš musieť použiť šrobovák, kladivo a hrubu silu (mimochodom toto je osvedčená 3oj-kombinácia nariadia snáď na všetky škodovky až do felicie new typu a možnoaj tam) takže, budeš do toho viečka tĺcť kym ti nepojde odtočiť rukov, ked ho odšróbuješ dostaneš sa k samotnému plaváku.
toto bol opis na favo. na tvojej škodule to bude obdobné ale ovela lahšie
vela šťastia
|
1.4.08, 05:54 |
|
|
Funky.F
|
sojer píše: chvílami na nerváka musíš vyhodiť pravu zadnu časť zadnej sedačky, pod ňou zhrnieš koberec (alebo čo tam máš), tam je taký kovový deklík, ktorý vylúpneš šrobovákom. no a tu som aj ja začal rozmýšlať, lebo toto som riešil aj na rapide ale tam to cele držali 3 šrobiky ale tu je také plastové viečko, ktoré, ako som po chvílke presviedčania sa zistil či sa mi to sníva, je treba odšróbovať ale ešte pred tým je treba odpojiť obe hadičky (pozor, z jednej ti môže vytekať nejaká tekutina, zrejme benzín ) a všetky 4 kontaky. na to plastové viečko budeš musieť použiť šrobovák, kladivo a hrubu silu (mimochodom toto je osvedčená 3oj-kombinácia nariadia snáď na všetky škodovky až do felicie new typu a možnoaj tam) takže, budeš do toho viečka tĺcť kym ti nepojde odtočiť rukov, ked ho odšróbuješ dostaneš sa k samotnému plaváku. toto bol opis na favo. na tvojej škodule to bude obdobné ale ovela lahšie vela šťastia
Díky, já si s tím pohraju. Zprvu jsem si myslel, že se tam dá dostat spodem.
_________________ Škoda 105L 1985, AZNP742.10-MII, 33,1/4800 ISO...co dodat, prostě klasika.
|
1.4.08, 17:13 |
|
|
Šemik
|
Pozor, Sojer to asi napsal pro Favorita.
Pro 742 : zvedneš pravý zzadní sedák, odmontuješ ozdobnou lištu prahu, odrhneš koberec a uvidíš vyboulené víčko co drží dva křížové šroubky, tohle víčky pryč, odpojit dráty od plováku, vyšroubovat těch 5 šroubů po obvodu které plovák drží a už s ním můžeš ven
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
1.4.08, 19:20 |
|
|
sojer
|
Šemik píše: Pozor, Sojer to asi napsal pro Favorita. Pro 742 : zvedneš pravý zzadní sedák, odmontuješ ozdobnou lištu prahu, odrhneš koberec a uvidíš vyboulené víčko co drží dva křížové šroubky, tohle víčky pryč, odpojit dráty od plováku, vyšroubovat těch 5 šroubů po obvodu které plovák drží a už s ním můžeš ven
ano, ja som to písal pre favo. ale či u fava alebo Š 105-136 sa ide ku plaváku pod pravou stranou zadných sedadiel.
ale ak by sa táto možnosť zdala niekomu moc jednoduchá tak.. áno, ku plaváku sa dá dostať aj od spodu
|
2.4.08, 08:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|