|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Depozit odhlášení a tak...
Autor |
Zpráva |
Jura
|
Depozit odhlášení a tak...
Potřebuji poradit....abyste mě pochopili...auto v depozitu, ale potřebuji ho na někoho odhlásit (prodávám papíry) takže než ho odhlásím musím vytáhnout z depozita? Co vše je potřeba k vyzvednutí z depozita techničák občanka technická povinné ručení a ještě něco? A teď co mě zajímá hlavně... když potřebuji to povinné ručení abych to vytáhnul z toho depozita musí to být na moje jméno? Jde mi o to, že bych to udělal tak, že ten na kterého to chci odhlásit že by si to povinný sjednal už na sebe pak mi poslal tu kartičku od toho já auto vytáhnul z depozita odhlásil na něj a vše mu poslal šlo by to tak? Co myslíte? Děkuji za rady
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
7.4.08, 20:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiri
|
musis mit udelane povinne ruceni...to muzes udelat na mesic..to je minimalni doba..a auto musi mit platnou technickou..jinak to nevyzvednes...
|
7.4.08, 20:32 |
|
|
Jura
|
Jiri píše: musis mit udelane povinne ruceni...to muzes udelat na mesic..to je minimalni doba..a auto musi mit platnou technickou..jinak to nevyzvednes...
No to vím... ale jde mi o to...jestli to povinný ručení musí být na moje jméno, protože když to budu ty papíry prodávat někomu, tak že by si ten někdo už dopředu udělal tu pojistku poslal mi že to na to auto bylo zaplaceno (doklad) a já to vlastně vyzvednul to auto z depozita už na jeho povinný ručení (ručení už na jeho jméno) a a pak to na něj hned odhlásil. Takhle bych se chtěl vyhnout tomu, abych to platil já zbytečně na měsíc to ručení, když to na toho dotyčného hned vzápětí odhlásím....
|
7.4.08, 20:45 |
|
|
Jura
|
A respektive další otázka... udělají někomu někde povinné ručení jen když dodá všechny údaje o autě ale majitel auta bude zatím někdo jiný? Tohle by mělo jít bez problémů ne?
|
7.4.08, 20:50 |
|
|
Milan Koukal
|
pojistitel může být iný něž majitel např. já mám auto napsany na máti a pojistku mám na sebe takže by to mělo jit tak jak řikáš)
|
7.4.08, 21:12 |
|
|
Jura
|
Milan Koukal píše: pojistitel může být iný něž majitel např. já mám auto napsany na máti a pojistku mám na sebe takže by to mělo jit tak jak řikáš)
Tak to je super...teď ještě zjistit, jestli udělají v pojišťovně to povinný ručení jen na základě občanky a kupní smlouvy, kde budou všechny údaje o autě
|
7.4.08, 21:28 |
|
|
Jiri
|
jo melo by to jit...neco sem taky tak vytahoval...ale uz nevim co to bylo..ale jde to
|
7.4.08, 21:34 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
povinny udelaj na zaklade kupni smlouvy a technicaku a obcanky ..muze ho sjednat uz kupujici
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
8.4.08, 08:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|