Autor |
Zpráva |
hranol
|
Nefunkcni GPS ve Favoritu
Chlapi zdar a poradte.....
Ve vsech autech me GPS funguje....samozrejme pres zapalovac.....na svem Favoritu zaboha nemuzu prijit na to,proc me dioda nezhavi a tudiz GPS nefunguje....instaloval jsem i novy zapalovac......ktery normalne funguje.....a GPS zase nic...jsem z toho blazen....mozna je maly prumer...ze to nedostanu dozadu uplne......nevim proste.....
Dik moc za radu
Hranol
Naposledy upravil hranol dne 7.4.08, 17:36, celkově upraveno 1
|
7.4.08, 15:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
DRYVER
|
A ses si jistej, ze ti jde do te zasuvky stava, nebo ze nemas ty draty (+/-) prehozene ????
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
7.4.08, 15:08 |
|
|
hranol
|
Prave,ze zapalovac normalne zhavi...za par vterin vyskoci a muzes si pripalit....
|
7.4.08, 15:15 |
|
|
gokralik
|
Možná je to blbost, ale máš ve fáčku ten nový typ zásuvek? Já jsem to třeba musel předělávat, abych na tom mohl provozovat nové věci.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
7.4.08, 15:52 |
|
|
CROWACK
|
hranol píše: Prave,ze zapalovac normalne zhavi...za par vterin vyskoci a muzes si pripalit....
zkontroluj polaritu, zapalovac se nahreje at jsou draty spravne nebo prehozeny, u GPS uz na polarite zalezi...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
7.4.08, 17:12 |
|
|
hranol
|
to CROWACK
Dik Ti moc...kouknu na to.....myslim...ze budeme doma...doufam.....ze jo....
Hranol
|
7.4.08, 17:35 |
|
|
DRYVER
|
A nenapsal sem to samy s tema prehozenyma dratkama??????????
O II kombi Look RS
|
7.4.08, 19:24 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
DRYVER píše: A nenapsal sem to samy s tema prehozenyma dratkama??????????
to sa mi stava bezne, uz si zvykam, ludia su slepy
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
7.4.08, 19:41 |
|
|
hranol
|
to deekay
Jojojojo........... ..mas pravdu..........dik moc..uz to fachci.........jste borci...........
Naposledy upravil hranol dne 8.4.08, 19:06, celkově upraveno 1
|
8.4.08, 07:14 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
deekay píše: to sa mi stava bezne, uz si zvykam, ludia su slepy
Mozna kdyzbys mel obrazek profilu ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
8.4.08, 07:22 |
|
|
DRYVER
|
Matthes píše: deekay píše: to sa mi stava bezne, uz si zvykam, ludia su slepy Mozna kdyzbys mel obrazek profilu ...
Ja mel taky kdysi davno obrazek v profilu, ale pak zacalo "ukazto" blbnout (nebo jak se to jmenuje) a bohuzel zmizel
O II kombi Look RS
|
8.4.08, 14:49 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
DRYVER píše: Matthes píše: deekay píše: to sa mi stava bezne, uz si zvykam, ludia su slepy Mozna kdyzbys mel obrazek profilu ... Ja mel taky kdysi davno obrazek v profilu, ale pak zacalo "ukazto" blbnout (nebo jak se to jmenuje) a bohuzel zmizel
Tak to nahraješ na ukažto, a pak u prosilu dáš tu variantu kde dáš URL, ale přitom se to dá uloží jakoby sem.
Doufám že moje vysvětlení chápeš, já to líp nepopíšu.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
8.4.08, 15:42 |
|
|
DRYVER
|
WIO 46 píše: Tak to nahraješ na ukažto, a pak u prosilu dáš tu variantu kde dáš URL, ale přitom se to dá uloží jakoby sem. Doufám že moje vysvětlení chápeš, já to líp nepopíšu.
No ted mam jine starosti nez resit obrazek v profilu. (na stare kolena delam nastavbu a za mesic prej uz maturuju ), takze az bude vic casu tak to poresim. Ted nemam ani cas procitat vsechny prispevky a chodit pravidelne na TW, coz me teda hooodne stve Kazopadne dik za radu
O II kombi Look RS
|
8.4.08, 21:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|