Autor |
Zpráva |
Jura
|
Povinné na méně než měsíc?
čaute... potřebuju jen vytáhnout auto z depozita no ale nechci platit povinný na celej měsíc nejde to třeba jen na tři dny někde? Nebo poradíte někde něco kde to bude nejlevnější? Nebo nejde to nějak vyšmelit?
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
7.4.08, 17:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
DRYVER
|
Pokud nejde na mensi termin pojistit, tak pojisti na ten mesic, pak to zas dej do depozita a oni by ti ty prachy mohly vratit. (ted doufam ze nekecam bylbosti)
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
7.4.08, 19:26 |
|
|
fatal
rejpal
|
A pojištění na měsíc jde uzavřít bez problémů?
|
7.4.08, 19:43 |
|
|
Jiri
|
mesic je minimalni doba..a jde to uzavrit na dobu urcitou....to je na mesic...pak ti to automaticky pada...delam to tak kdyz prijedu domu...treba na 14 dni..udelam pojistku na mesic...vyzvednu z depozitu...jezdim.....a pak zase ulozim do depozitu a o pojistei uz se starat nemusis..
|
7.4.08, 20:34 |
|
|
fatal
rejpal
|
Jiri píše: mesic je minimalni doba..a jde to uzavrit na dobu urcitou...
Jde to jen u některých, nebo u všech pojišťoven?
|
7.4.08, 21:21 |
|
|
Jura
|
fatal píše: Jiri píše: mesic je minimalni doba..a jde to uzavrit na dobu urcitou... Jde to jen u některých, nebo u všech pojišťoven?
No na ten měsíc to musí jít snad všude, ale méně to už asi nejde no...smůla
|
7.4.08, 21:33 |
|
|
Jiri
|
no mene to urcite nejde...a de to treba u CSOB...ale mam pocit ze treba u podnikatelske je to minimalne tri mesice dokonce....vsude to myslim nejde.....a jeste Kooperativa myslim dela na mesic..ale to nechci kecat..preceje to uz nejakej patek..
|
7.4.08, 21:36 |
|
|
Drak
|
Podívej se po webových stránkách pojišťoven, někde sem zaslechl něco o třídenním pojištění jen na administrativní účely, ale ověř si to, každopádně pojištění zaniká prodejem vozidla, takže si to uzavři klidně na rok, prodej to a zajdi na pojišťovnu. Skutečná placená doba pojištění bude jen od doby vytažení z depozitu do prodeje, když sebou mrskneš, tak klidně jenom den a rozdíl na pojistném ti vrátí.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
8.4.08, 06:14 |
|
|
Jura
|
No tak už to mám snad nějak domluvený...ten komu to prodávám si zařídí normální povinný ručení pošle mi to a já to na to jeho povinný ručení vytáhnu z depozita odhlásím auto na něj a vše mu pošlu potom....
|
8.4.08, 07:24 |
|
|
Dusche
|
Drak> pojisteni ti vratej, ale nechaj si zapocatej mesic. Takze minimum je mesic.
|
8.4.08, 11:55 |
|
|
Jiri
|
jo jo je to tak..zapocatej mesic se plati
|
8.4.08, 18:39 |
|
|
venca.m
|
Jiri píše: jo jo je to tak..zapocatej mesic se plati
Vzpomínám si ze kamos kdyz rozmlatil skodovku,tak tehdy vybehl ze skoly uz v patek aby stihl pojistovnu,pry prece nebude platit tech 30Kc navic za vikend...No nevim esi neplantal,ale pry mu vraceli penize hned od toho dne...
_________________ Škoda Favorit 136 LS r.v.88 minulost Opel Astra F sedan C16NZ r.v. 93 současnost Opel Astra F hatchback C16NZ r.v. 93 minulost Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost
|
8.4.08, 19:01 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ČPP dělá na měsíc miloš
|
8.4.08, 20:29 |
|
|
Drak
|
Co já vím, tak mi vraceli peníze ode dne, kdy sem to rušil, nevím, jak to je s prvním měsícem, ale ČP a Kooperativa mi vyplatili zbytek zaplacené doby zpět.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
9.4.08, 05:59 |
|
|
Doggie4EVER
|
Nechcu do toho prilis kecat, ale vim, ze lze pojistit vuz i na dva tydny, mozna i tyden, staci si zajit za pojistovakem primo v budove magistratu (mestsky urad) v kazdem vetsim meste, on tam ma moznost uzavrit pojistku u jakekoli pojistovny a vyberes si tu nejkratsi. Mama musela pri prevodu auto pojistit jen na chvili, tak to mela na dva tydny, ale uz nevim u jake pojistovny...
|
9.4.08, 11:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|