Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ford mondeo 1,6 16V
názory a zkušenosti ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.4.08, 19:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin 007
Dezertér
|
rok výroby ?
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
8.4.08, 19:10 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Martin 007 píše: rok výroby ?
No jesi je to stara 66kW tak nic moc. Novejsi 100konovka je docela fajn
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
8.4.08, 19:32 |
|
|
Jarda S.
|
spíš mě zajímá jak je na tom s poruchovostí a cenou dílů
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.4.08, 19:35 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Co ja vim tak Fordy sou cenově pomalu jako škodovky...někdy i levnější...
Dále co vim tak, známej co jezdí tedko s Lízou předtim rozvážel léky po Evropě - tak si koupil Mondeo v ropáku a prodal po 260 000 km bez poruchy a koupil si nový... jenom výměna náplní a brzd...a preventivně rozvoďák...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
8.4.08, 19:47 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Sadra17 píše: spíš mě zajímá jak je na tom s poruchovostí a cenou dílů
Je to dobry motorove. Hlavne to nema hydrostelung
|
8.4.08, 19:47 |
|
|
Jarda S.
|
Matthes píše: Sadra17 píše: spíš mě zajímá jak je na tom s poruchovostí a cenou dílů Je to dobry motorove. Hlavne to nema hydrostelung
no ježiš seštelovat ventili neni žádná složitost
|
8.4.08, 19:54 |
|
|
Peter50kw
|
fordy su spolahlive nenarocne auta
|
8.4.08, 19:57 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Sadra17 píše: Matthes píše: Sadra17 píše: spíš mě zajímá jak je na tom s poruchovostí a cenou dílů Je to dobry motorove. Hlavne to nema hydrostelung no ježiš seštelovat ventili neni žádná složitost
No to bych te chtel videt 16V DOHC by ses z toho pokalel Ale ono to vydrzi sestelovany 250tisic ... minimalne, to se ma kontrolovat jesi je to ok ...
|
8.4.08, 20:00 |
|
|
Jiri
|
Ja rikam tam Fordem...zpatky vlakem.....z pohledu ze na tom porad neco spravujem....
|
8.4.08, 20:49 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jiri píše: Ja rikam tam Fordem...zpatky vlakem.....z pohledu ze na tom porad neco spravujem....
Sou to kvalitni auta, hodne rozsirena ... proto se zda ze je tam vidis casteji ... to je jako sledovat tady jaky jezdej auta ... to je sama fobie a octavie ...
|
8.4.08, 20:53 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Matthes píše: Jiri píše: Ja rikam tam Fordem...zpatky vlakem.....z pohledu ze na tom porad neco spravujem.... Sou to kvalitni auta, hodne rozsirena ... proto se zda ze je tam vidis casteji ... to je jako sledovat tady jaky jezdej auta ... to je sama fobie a octavie ...
Debilní říkanka...
|
8.4.08, 21:01 |
|
|
Jiri
|
Matthes píše: Jiri píše: Ja rikam tam Fordem...zpatky vlakem.....z pohledu ze na tom porad neco spravujem.... Sou to kvalitni auta, hodne rozsirena ... proto se zda ze je tam vidis casteji ... to je jako sledovat tady jaky jezdej auta ... to je sama fobie a octavie ...
Je to vec nazoru no...proste ty auta chodi porad s nejakymi zavadami..a jina zase prijedou...projedou STK..a jedou dal....tak to vidim ja...kdo ma Forda....a stara se o nej...a nema problem tak je jasne ze rekne ze to jsou supr auta...
|
8.4.08, 21:01 |
|
|
Drak
|
Z pohledu servisu potvrzuju Jiřího, radši kilometr okolo.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
9.4.08, 05:57 |
|
|
Dawid130
|
Drak píše: Z pohledu servisu potvrzuju Jiřího, radši kilometr okolo.
A to já bych do forda šel a rad.
|
9.4.08, 06:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|