|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Herbie
|
Lopatky vodního čerpadla
Jak poznám že turbínka vodního čerpadla, kterou jsem koupil, má nejširší lopatky? Prý se dělaly vrtulky i menší.
|
1.9.06, 13:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to musí poznat i slepej
ty menší maji celkovej průměr asi 5 cm kdežto ty nový asi 8
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.9.06, 13:47 |
|
|
pecár
|
Re: Lopatky vodního čerpadla
Herbie píše: Jak poznám že turbínka vodního čerpadla, kterou jsem koupil, má nejširší lopatky? Prý se dělaly vrtulky i menší.
Pokud ti de o to, že se motor přehřívá, tak to, že máš o cm menší nebo větší nehraje zas tak moc viděl jsem š130 a měl tam ze š100 vrtulku a ta je dost menší, a nebyl tam žádnej problém pokud je všechno ostatní v pořádku.
|
1.9.06, 13:56 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: Lopatky vodního čerpadla
pokud si koupil novy cerpadlo, tak uz ma jenom tu sirsi...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
1.9.06, 14:11 |
|
|
zokot
|
Ale bacha, do starého typu motoru to nejde.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
4.9.06, 05:40 |
|
|
Peter50kw
|
Do stareho motora bez problemov namontujes nove cerpadlo. Vyskusane!
|
4.9.06, 06:25 |
|
|
Šemik
|
Peter50kw píše: Do stareho motora bez problemov namontujes nove cerpadlo. Vyskusane!
Jo, ale myslím že se tam musí dát nějaká podložka. Podobně jako je to pod AC pumpou
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
4.9.06, 08:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|