Autor |
Zpráva |
zokot
|
Žlutý ďábel
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
12.4.08, 23:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
neuchvatil ma nicim... styling.
akurat sa mi paci, ze to nie je len tak zavarena kapota, ale sa s tym aj trocha vyhral, inac nic moc.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
12.4.08, 23:44 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
narval do toho prachů, že by za to měl veterána v originále, který by měl solidní hodnotu, tohle mu ale nikdo nikdy nezaplatí
|
13.4.08, 07:49 |
|
|
jizíček
|
Vít píše: narval do toho prachů, že by za to měl veterána v originále, který by měl solidní hodnotu, tohle mu ale nikdo nikdy nezaplatí
treba nechce aby mu to nekdo zaplatil ale nevim , ja ten clanek necet, jen jsem mrknul
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
13.4.08, 08:56 |
|
|
fatal
rejpal
|
Zajímavé, netušil jsem, že zadní lampy dvojkového fauvé golf jsou k nerozeznání podobné origo škodováckým...
Jinak je to pakárna, rvát do auta playstation jen aby byly uvnitř tři displeje...
|
13.4.08, 09:31 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Rapid stylingově dotažen do konce...když plasty - tak všechny...barva pěkná...přední světla zajímavý, ale zadní debilní, kdyby tam nechal ty půlený jako mám já, když je tam měl kdysi, udělal by líp...aspoň že nejsou přední z Fobie...no Mangelsy to hodně zachraňují...
Podvozek nestíhá a je dost měkkej kdo vi jesi s tim tuner taky něco dělal hopsá to jak koza...nepobírá to ty široký 15ky...zadní náprava utahaná...nebo spíš kratší péra = Áčka...je relativně v rovině a moc nízko...
Motor ani nemluvim se mohl pochlapit vic...hlavně že má vzducháč...snad to ty plasty utáhne sebou...
Interier typickej tuzing...samej koberec všude...píčovina píčovin...si nemůže někdo jako koupit něco jiního než kus koberce na chodbu ?...LCDéčka nezájem, "stejšn" nezájem...palubka nic prakticky - hudba přehnaná až je to debilní...nevim proč musí mít v řad 6 repráků na zadním platě...
Slečna měla řeč pěkně naučenou, ale kapacitátorem se to u mě posrala na do smrti...ví ho**o o čem mluví bylo to nejen vidět ale i slyšet... ( asi moc kouká na Návrat do budoucnosti )
Nakonec věřim že jí to hopsání do práce stačí...
Proč se zase nasranej nevim...asi až to moji mrchu dodělám tak si s nima videjko taky na točim...ale až po motoru...a chce to tak 130 koní ať to jede pořádně jako RS...ukážeme nakej driftík...
Ale to zase jenom machruju a závidim...už držim hubu...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
13.4.08, 10:13 |
|
|
fert.j
|
ja to videl v bedne a nejak me to nezaujalo (barva nejezdi)
|
13.4.08, 10:28 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
13.4.08, 11:14 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Taky jsem to viděl v TV a nelíbí, dneska má hodnotu spíš origoš. Jinak kapacitátor mě taky rozštípal...
No prostě bych to viděl uplně jináč, než takhle .... když už hračku, tak třeba v tomle stylu http://skoda-virt.cz/cz/auta/garde-a-rapid/3759-ice05-estelle-coupe/
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
13.4.08, 12:19 |
|
|
maca
|
tak tenhle rapid není muj šálek kávy
|
13.4.08, 12:26 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
maca píše: tak tenhle rapid není muj šálek kávy
Jako ten z TV ?
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
13.4.08, 12:29 |
|
|
maca
|
WIO 46 píše: maca píše: tak tenhle rapid není muj šálek kávy Jako ten z TV ?
ano ta oplastovaná obluda
|
13.4.08, 20:28 |
|
|
žděba
|
fatal píše: Zajímavé, netušil jsem, že zadní lampy dvojkového fauvé golf jsou k nerozeznání podobné origo škodováckým... Jinak je to pakárna, rvát do auta playstation jen aby byly uvnitř tři displeje...
je to humus, při natáčení to mělo opradu světla z golfa, ale spíš z jedničky
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/11 ... 12:35.html
_________________ 120 LS 81´ dovoz NDR
OI 1.8T 99´ dovoz SRN
|
15.4.08, 12:04 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ten zlutej byl tusim na mimonskejch bitkach 2006,ale mel tam jiny svetla nez M..prace fakt precizni,ale s tema displejema bych se nebabral..uznavam jeho praci,ale neni to muj typ.
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
15.4.08, 12:54 |
|
|
Nepér
|
"Jsou zde tři LCD monitory, navigace, DVD, Playstation, autorádio a řada reproduktorů, subwoofer, zesilovače atd., dodává Lucie."
Hlavně, že slečna Lucie je z toho mimo...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
15.4.08, 13:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|