Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Ty průhledné vážně za moc nestojí
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
10.4.08, 18:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: viečko rozdeľovača...
michalkatka píše: slovacek.milos píše: ...komentřář té fotky je složitý... tvoje komentáre sú poučné, ale aj zábavné...
michale ještě pojezdi a uvidíš sám, kdysi jsem psal o jednom fáčku postupně jsem ho ladil, vždy to bylo OK a pak auto časem za tři týdny začalo škubat, jak kdy, postupně jsem vyměnil celé VN a nakonec rozvodový řetěz a motor chytl druhý dech borce jsem už rok neviděl miloš
|
10.4.08, 19:18 |
|
|
michalkatka
|
Re: viečko rozdeľovača...
slovacek.milos píše: michalkatka píše: slovacek.milos píše: ...komentřář té fotky je složitý... tvoje komentáre sú poučné, ale aj zábavné... michale ještě pojezdi a uvidíš sám, kdysi jsem psal o jednom fáčku postupně jsem ho ladil, vždy to bylo OK a pak auto časem za tři týdny začalo škubat, jak kdy, postupně jsem vyměnil celé VN a nakonec rozvodový řetěz a motor chytl druhý dech borce jsem už rok neviděl miloš
ja viem že VN musí byť v prvom rade v 100% - nom stave, to ti dávam za pravdu, ale páčia sa mi tvoje komentáre....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
10.4.08, 19:21 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jo to mi tvrdil už na střední škole třídní že mě ty šaškárny jednou přejdou i na vojně mi hovoril slobodník absolvent hvizdoš že ma směch prejde no neměli pravdu miloš
|
10.4.08, 19:28 |
|
|
Šemik
|
slovacek.milos píše: jo to mi tvrdil už na střední škole třídní že mě ty šaškárny jednou přejdou i na vojně mi hovoril slobodník absolvent hvizdoš že ma směch prejde no neměli pravdu miloš
Musíme založit jako Milošův servisní koutek koutek zvaný třeba Milošovy nejlepší hlášky Todle nemá chybu
|
10.4.08, 19:40 |
|
|
michalkatka
|
Šemik píše: slovacek.milos píše: jo to mi tvrdil už na střední škole třídní že mě ty šaškárny jednou přejdou i na vojně mi hovoril slobodník absolvent hvizdoš že ma směch prejde no neměli pravdu miloš Musíme založit jako Milošův servisní koutek koutek zvaný třeba Milošovy nejlepší hlášky Todle nemá chybu
jj súhlas...
moderátor....
|
10.4.08, 20:00 |
|
|
septim
|
Ked uz je tu tema viecko rozd, tak sa spytam, co je zle ked mam opalene kontakty na viecku rozdelovaca vnutry tie medene? Sviecky som menil teraz DR15YS (auto v popise) ale nemam sparometer, tak som este nenastavil sviecky je tam origo O,7mm odtrh. VN kable som este nemenil, az po vyplate
A este jedna otazocka mimo topic, dnes som zistil ze v mojej felde je motor s oznacenim 781.136 B co znamena ze je tam motor z favorita nie? asi to niekto menil. Ved felicie mau oznacenie motora 791.136 B
_________________ 742.120L Opäť klasika, uloženka, 87´, 58.000km, po 1. majitelovi
791.136B LPG, r.v. 96, Cimbu, KD air filter, 13 BAR kompresia, spotreba priemer 6L LPG uz ex
781.136* LPG, 2. majiteľ predané, dodnes jazdí (žili sme spolu 3 roky)
742.120L 4x bejvalky
|
10.4.08, 21:42 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Šemik píše: slovacek.milos píše: jo to mi tvrdil už na střední škole třídní že mě ty šaškárny jednou přejdou i na vojně mi hovoril slobodník absolvent hvizdoš že ma směch prejde no neměli pravdu miloš Musíme založit jako Milošův servisní koutek koutek zvaný třeba Milošovy nejlepší hlášky Todle nemá chybu
Moje nejoblibenejsi je:"Mam za barakem ovce a kazda si dela co chce"
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.4.08, 21:54 |
|
|
fatal
rejpal
|
Matthes píše: Moje nejoblibenejsi je:"Mam za barakem ovce a kazda si dela co chce"
To je dílo.
Ale zpět k tématu, co s těmi rozdělovači furt děláte? Já mám pořád to originální víčko PAL a pořád to jede...
|
10.4.08, 22:09 |
|
|
michalkatka
|
to 791.xxx je označenie karosérie.
a motory 781.13xB boli montované aj do Favoritov aj Felicii, aj motor MPi má označenie 781.13xM, ak sa nepletiem
|
10.4.08, 22:12 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
septim píše: Ked uz je tu tema viecko rozd, tak sa spytam, co je zle ked mam opalene kontakty na viecku rozdelovaca vnutry tie medene? Sviecky som menil teraz DR15YS (auto v popise) ale nemam sparometer, tak som este nenastavil sviecky je tam origo O,7mm odtrh. VN kable som este nemenil, az po vyplate A este jedna otazocka mimo topic, dnes som zistil ze v mojej felde je motor s oznacenim 781.136 B co znamena ze je tam motor z favorita nie? asi to niekto menil. Ved felicie mau oznacenie motora 791.136 B
nahlaš odpory kabelů VN v kiloohmech ohledně toho opalování miloš
|
11.4.08, 16:49 |
|
|
septim
|
Hm, ale ako zmeriam odpory kablov, ked nemam voltmeter? Okrem toho som zmeral kompresiu a ukazuje okolo 1,0 - 1,1, to je malo na 136 motor nie? a berie to asi 3dcl oleja na 1000km. Sice som menil 2 tesnenia ale to az tak netieklo si myslim. dolejem novy olej a uvidim. Vykonovo je motor slaby podla mna, do kopca na 5 ledva 100km/h, max rychlost 150 tacho(keca o 10viac) a na benzin rovnaka dynamika. Spotreba ale na lahkej nohe skvela okolo 6,2L LPG. Auto v popise.
_________________ 742.120L Opäť klasika, uloženka, 87´, 58.000km, po 1. majitelovi
791.136B LPG, r.v. 96, Cimbu, KD air filter, 13 BAR kompresia, spotreba priemer 6L LPG uz ex
742.120L 4x bejvalky
|
15.4.08, 12:47 |
|
|
Šemik
|
Voltmetrem je zbytečně komplikované měřit el. odpor, nejjednodušší je na to ohmmetr (kup si nějaký multimetr, velmi solidní multimetry se dají koupit už okolo 600kč)
|
15.4.08, 13:05 |
|
|
septim
|
To uz si mozem rovno kupit sadu kablov za 330sk a mam to lacnejsie, na ine to nepotrebujem..
742.120L 4x bejvalky
|
15.4.08, 13:18 |
|
|
michalkatka
|
septim píše: To uz si mozem rovno kupit sadu kablov za 330sk a mam to lacnejsie, na ine to nepotrebujem..
no, ale o kvalite nových začínam v poslednej dobe pochybovať...
|
15.4.08, 13:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|