Autor |
Zpráva |
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
centrál
Budu vypadat za vola, ale to je mi teď jedno. Potřebuju pomoc a radu. Jak zapojit ty dva dráty a na co? Zapojit je vůbec? Moc dík.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
16.4.08, 20:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No tyhle dva nemusis vubec zapojovat ... ale kdyz je das pres tlacitko na kostru, tak se stane co je u nej napsano zamk/odemk. Ja mam 3 polohovou kolibku v interieru a muzu zevnitr zamykat a odmykat auto
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
16.4.08, 21:21 |
|
|
Drak
|
Ty dva se používají k propojení s alarmem, tak je neřeš.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
17.4.08, 05:43 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Matthes: Jakou kolíbku prosím? bylo by fajn zamykat auto zevnitř.
Drak: Dík myslel sem si to ale pokud o má být zapojeno tak to radši zapojím čert nikdy nespí.
Jinak díky za Info
|
17.4.08, 06:19 |
|
|
fatal
rejpal
|
Josef.Radocha píše: Jakou kolíbku prosím?
Myslel asi toto:
|
17.4.08, 07:20 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
fatal píše: Josef.Radocha píše: Jakou kolíbku prosím? Myslel asi toto:
No jasny, zmacknes nahoru odemknes, dolu zamknes Na alarm tam je jeden solo, ale tady ho nevidim, mas central i se sirenkou?
|
17.4.08, 07:45 |
|
|
krysolet007
Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
Matthes píše: No tyhle dva nemusis vubec zapojovat ... ale kdyz je das pres tlacitko na kostru, tak se stane co je u nej napsano zamk/odemk. Ja mam 3 polohovou kolibku v interieru a muzu zevnitr zamykat a odmykat auto
Auto se dá zamknout zevnitř zatlačením kolíku u řidiče nebo spolujezdce, nebo ne?
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
17.4.08, 07:47 |
|
|
fatal
rejpal
|
Pokud máš pětidrátové motorky...
|
17.4.08, 07:52 |
|
|
DRYVER
|
fatal píše: Pokud máš pětidrátové motorky...
Na schematku ma petidratkove
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
17.4.08, 10:13 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Matthes píše: fatal píše: Josef.Radocha píše: Jakou kolíbku prosím? Myslel asi toto: No jasny, zmacknes nahoru odemknes, dolu zamknes Na alarm tam je jeden solo, ale tady ho nevidim, mas central i se sirenkou? Nepude použít nějaký spínač ze škody třeba světel nebo mlhovek? chci co nejvíc zachovat originální ráz interiéru.
|
17.4.08, 15:18 |
|
|
ventYl
|
toto by po troche laborovania mozno slo dostat do madla dveri, nie? aj ked na toto by skor boli vhodnejsie ipurove madla z rapida, alebo penove zo 110tky... tam by to az tak brutalne nerusilo...
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
17.4.08, 15:31 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
ventYl píše: toto by po troche laborovania mozno slo dostat do madla dveri, nie? aj ked na toto by skor boli vhodnejsie ipurove madla z rapida, alebo penove zo 110tky... tam by to az tak brutalne nerusilo... Pude to do rapida, ale laborovat s děláním děr do madel se mi nechce zksuím to vyrobit podobně jak má šemík Vmetr a tlakoměr oleje stejně to tam budu chtít jště umístit jako to má šema jen nevík kde seženu ten drek na čdlo oleje.
|
17.4.08, 15:51 |
|
|
Drak
|
Matthes píše: ... Na alarm tam je jeden solo, ale tady ho nevidim, mas central i se sirenkou?
Ty dva, co má označený se připojujou k alarmu na DO, nebudeš přece odemykat auto jedním čuplikem a odblokovávat alarm druhým, necháš si DO od alarmu a vyvedeš z něho pulzy pro zamk/odemk právě tady na tyto dva a je po žížalách.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
17.4.08, 17:25 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Drak píše: Ty dva, co má označený se připojujou k alarmu na DO, nebudeš přece odemykat auto jedním čuplikem a odblokovávat alarm druhým, necháš si DO od alarmu a vyvedeš z něho pulzy pro zamk/odemk právě tady na tyto dva a je po žížalách. Jo takle to myslis ... no ale tahle jednotka umi i alarm, takze to by bylo takove zbytecne ... Ale uz tomu rosumim, ja to udelal jak sem psal a sem spokojen krysolet007 píše: Auto se dá zamknout zevnitř zatlačením kolíku u řidiče nebo spolujezdce, nebo ne?
A proc bych natahoval ruku k tomu koliku kdyz si muzu dat prepinac blizko ruky ... A navic vozy skoda s motorem na spravne strane tak sice zamknes, ale uz neodemknes tim puntikem
|
17.4.08, 18:05 |
|
|
LiMaK
|
Matthes píše: Drak píše: Ty dva, co má označený se připojujou k alarmu na DO, nebudeš přece odemykat auto jedním čuplikem a odblokovávat alarm druhým, necháš si DO od alarmu a vyvedeš z něho pulzy pro zamk/odemk právě tady na tyto dva a je po žížalách. Jo takle to myslis ... no ale tahle jednotka umi i alarm, takze to by bylo takove zbytecne ... Ale uz tomu rosumim, ja to udelal jak sem psal a sem spokojen krysolet007 píše: Auto se dá zamknout zevnitř zatlačením kolíku u řidiče nebo spolujezdce, nebo ne? A proc bych natahoval ruku k tomu koliku kdyz si muzu dat prepinac blizko ruky ... A navic vozy skoda s motorem na spravne strane tak sice zamknes, ale uz neodemknes tim puntikem
tahle jednotka umi i alarm? tak asi sem blbej ja...zapojil jsem jiz nejeden central a alarm, ale to schema co tu mas dane, NEMA ani jeden vyvod na jekekoli cidlo alarmu(otres naklon,odber proudu,ultra,kostra.....) a taky nema ani jeden vystup NA SIRENU...sorry, ale tohle je opravdu JEN central na DO (podle "antena" ve schematku) BEZ ALARMU....asi tak nejak
|
22.4.08, 13:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|