Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 23:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Ručka Favorit 
Autor Zpráva

Příspěvek Ručka Favorit
chci se zeptat jesi se dá nějak odstranit vůle v ruční brzdě u favorita...celkem dost se mi hejbe do stran a chci aby byla pevná..a taky brzdí až na posledním zubu..dá se nějak vykoumat jesi je špatný zadní brzdový obložení nebo už vytahaný lanka?...kdybych moh někde přizvednout zadek tak jí zkusim seřídit ale neni kde..jo a ještě mě zajímá jesi ste někdo neřešil to, že nedržej zvedlý v určitý poloze ty zacvakávače na pásy co sou hned za ručkou..koukal sem že je asi držej zvedlý takový plastový podložky pod těma šroubama a já je mám vylámaný resp vysypali se při sáhnutí na ně..daji se sehnat nebo se to dá vyřešit jinak ? :-)

18.4.08, 15:22
Příspěvek Reklama

Příspěvek Re: Ručka Favorit
pjdefort píše:
chci se zeptat jesi se dá nějak odstranit vůle v ruční brzdě u favorita...celkem dost se mi hejbe do stran a chci aby byla pevná..a taky brzdí až na posledním zubu..dá se nějak vykoumat jesi je špatný zadní brzdový obložení nebo už vytahaný lanka?...kdybych moh někde přizvednout zadek tak jí zkusim seřídit ale neni kde..jo a ještě mě zajímá jesi ste někdo neřešil to, že nedržej zvedlý v určitý poloze ty zacvakávače na pásy co sou hned za ručkou..koukal sem že je asi držej zvedlý takový plastový podložky pod těma šroubama a já je mám vylámaný resp vysypali se při sáhnutí na ně..daji se sehnat nebo se to dá vyřešit jinak ? :-)

Vůli tam mám taky...ani podložky, ani přitáhnutí toho místa v kastli sikovkami nepomohlo, snad by pomohla nová neopotřebovaná páka. A nebo podložka profilovaná jako nějaká kolébka.

Jestli brzdí na posledním zubu, tak sundej ten plast z ní. Najdeš tam váhátko s lankama a na každém dvě matky...tak to utahuj a vždycky si zvedni jedno kolo heverem. utáhni to tak akorát, aby ti na 3. zubu začínalo brzdit a když zatáhneš úplně, abys to kolo nedokázal otočit rukama. To samé pak na druhé straně a nakonec by to mělo být tak, aby váhátko bylo kolmé na páku. Takže si s tím atk nějak pohraj.

No a ty podložky nevím nevím...jednou jsem se pokoušel povolit šroub, který drží ten pás ke kastli a nešlo to ani max. silou a to už je co říct (páč pravidelně strhávám všechny závity - na narozeniny chci momentový klíč :D ) a že ti to leží na zemi zas tak velká tragédie není.

18.4.08, 15:58

Příspěvek 
Povolit se to dá a dělaj to ty plastový podložky, jsou už moc placatý.

18.4.08, 16:09
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]