|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Butch
|
korekce škrabancu
cau , nevite jestli existuje neco na zadelani hlubokych ryh v laku .........brusna pasta mi už nestači ...mam na dveřich podepsaneho nejakeho kokota kličem a proste chci to nejak alepson na dalku zamaskovat ....jde o tm. modre auto metaliza tak je to jako pest na oko ...ryhy jsou už bile.......dost me to vytači ...kdyby jste vedeli o nejakem fixu nebo tak tak mi prosim poradte . diky
|
15.4.08, 19:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
laková tužka
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
15.4.08, 19:55 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Sadra17 píše: laková tužka jj lakovka a potom vylestit .... ak trafis spravnu farbu a dobre vylestis nik to nespozna ani z blizka ....
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
15.4.08, 20:43 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jonny píše: Sadra17 píše: laková tužka jj lakovka a potom vylestit .... ak trafis spravnu farbu a dobre vylestis nik to nespozna ani z blizka ....
asi těžko miloš
|
16.4.08, 16:16 |
|
|
Butch
|
tak ja tomu taky nevěřim že by to bylo tak skvěle ...ale na modre barvě ryhy do bile......tak co mam dělat .... temperky michat umim ale ty asi nedrži
|
16.4.08, 16:22 |
|
|
Drak
|
Kup si autovosk s pigmentem v tvojem odstínu, zázraky to nedělá, ale spraví to dost.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
16.4.08, 16:37 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Butch píše: tak ja tomu taky nevěřim že by to bylo tak skvěle ...ale na modre barvě ryhy do bile......tak co mam dělat .... temperky michat umim ale ty asi nedrži
já třeba koupím spray nastříkám do víčka nechám chvíli přituhnout a to musíš pořád zkoušet když je barva řídká neudělá to nic když je hustá naneseš jí nakopec, a když je akorát tak vemu párátko to ostré špičaté a pomahu tu barvičku do té rýhy vpiplávám, pro větší efekt se dá přidat tužidlo pak papír 1000-2000 a pak bys musel ovládat strojní leštění 3M miloš
|
17.4.08, 15:33 |
|
|
varok
|
Já jsem měl jednou auto v lakovně. Stříkali mi levý zadní sloupek, při opravě čepu na vzpěry 5. dveří jsem do něho ťukl a měl jsem tam prasklinu a trošičku odlouplý lak. Jelikož mám vínovou metalízu tak mi stříkli celý sloupek za asi 1200,- Kč a jako nové. I s přípravou a nalakováním a vyleštěním. Výsledek je fakt super. K tomu mi dali něco podobného jako lak na nehty, prý zbytek barvy, na drobnější oděrky. Napsali mi tam i číslo barvy tak budu příště vědět. Náhodou jsem taky poblíž Ovy.
|
18.4.08, 18:06 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
slovacek.milos píše: Jonny píše: Sadra17 píše: laková tužka jj lakovka a potom vylestit .... ak trafis spravnu farbu a dobre vylestis nik to nespozna ani z blizka .... asi těžko miloš mam to viacmenej odtestovane - kamos kupil cierneho golfa a hned na druhy den mu ho daky debil poskriabal takze to vzal xkrat lakovkou ,vylestil navoskoval a OK . Ja som to len tazko nasiel a to som vedel kde to bolo poskriabane .....
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
18.4.08, 20:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|