Autor |
Zpráva |
ventYl
|
deekay píše: ventYl píše: neslo by to poriesit nejakou podlozkou pod lavu stranu ukotvenia sedacky, tym padom by slo cele sedadlo o par stupnov smerom dovnutra oproti vertikalnej osi a mozno by sa ti jazdilo lepsie... ? nad tym som rozmyslal ale potom by som zas pakou trieskal do sedadla (mozno) ono to nie je tak strasny problem ako to vyzera ale ma to zarazilo a chcel som sa s vami podelit :D
preco by si mal pakou trieskat do sedadla? ved sedak v mieste paky je oproti miestu ukotvenia vyvyseny o mozno max. 10 cm. to znamena, ze by bol posun v radoch desatin mm, prinajhorsom mm. hore mas prevysenie okolo 60 - 80 cm, tam by to bolo uz niekolko milimetrov, mozno aj par cm.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
20.4.08, 18:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
aby aj ostatni videli ze nekecam
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
20.4.08, 18:52 |
|
|
Šemik
|
Deekayi, ta hlavice řadící páky je origo nebo z čeho je?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
20.4.08, 18:55 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Šemik píše: Deekayi, ta hlavice řadící páky je origo nebo z čeho je?
to je z noveho favorita, interier si nevsimajte prosim nerad fotim daco co je nie ze nie hotove, ale este sa s tym ani nezacalo....
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
20.4.08, 18:56 |
|
|
Šemik
|
deekay píše: Šemik píše: Deekayi, ta hlavice řadící páky je origo nebo z čeho je? to je z noveho favorita, interier si nevsimajte prosim nerad fotim daco co je nie ze nie hotove, ale este sa s tym ani nezacalo....
Ha Přesně tuhle hlavici má i moje Rejpájdka, a já tvrdím že je to origo, kdysi jsem viděl v starém SM z roku 87 že se do rapidů něco takového montuje, ale asi to tedy není origo..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
20.4.08, 18:58 |
|
|
cyz
|
Je ten volant správně usazený? S těma šroubama ve sloupku řízení se dá hýbat a ta sedačka se dá taky usadit blbě jak píše Viky....
|
20.4.08, 19:00 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
cyz píše: Je ten volant správně usazený? S těma šroubama ve sloupku řízení se dá hýbat a ta sedačka se dá taky usadit blbě jak píše Viky....
vysvetli mi ako sa da volant alebo sedacka nasadit zle
|
20.4.08, 19:03 |
|
|
cyz
|
Jednoduše - ty díry na šrouby nejsou kulaté ale oválně (a to docela dost) no takže ty kolejničky můžeš velice snadno zkřížit. Nevím jak je to možné, teď jsem se díval do Formana 94 a tam je sloupeček kontrolek, volant a střed sedačky v ose.
|
20.4.08, 19:05 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
To je to šoupnutí volantovou tyčí, co jsem popisoval ...
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
20.4.08, 19:16 |
|
|
zokot
|
Je to prostě jen špatně přišroubováno, volat musí jít na střed
Někdo si prostě s ustavením hrál.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
20.4.08, 20:29 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
zokot píše: Je to prostě jen špatně přišroubováno, volat musí jít na střed Někdo si prostě s ustavením hrál.
pri vymene coho sa tym hybe?
|
20.4.08, 20:39 |
|
|
DRYVER
|
A mas to focene presne v ose toho volnatu. Ono to muze zkreslovat i ta fotka - staci kdyz ten fotak trochu natocis a uz to bude vypadat zas jinak ... Jo a jeste otazka mimo tema - ty mas na starem stite pristrojovky dany ten cerny kryt z nove pristrojovky ?? Jak ti pasuji vsechny kontrolky a znaky prislusnych spotrebicu ...
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
20.4.08, 21:02 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
DRYVER píše: A mas to focene presne v ose toho volnatu. Ono to muze zkreslovat i ta fotka - staci kdyz ten fotak trochu natocis a uz to bude vypadat zas jinak ... Jo a jeste otazka mimo tema - ty mas na starem stite pristrojovky dany ten cerny kryt z nove pristrojovky ?? Jak ti pasuji vsechny kontrolky a znaky prislusnych spotrebicu ...
no snazil som sa nastavit fotak po ose ale neide to, jedine so stativom takze mas pravdu, aj fotka znacne skresluje
jj, mam novy kryt a staru pristrojovku
znaky sedia ALE su posnute o 1 policko dolu, takze som to musel odlepit, odstrihnut spodne policko a nalepit ho hore. inac no problem, ten spodny rad je taky divoky ale brzdy, dobijanie a olej sedia
|
20.4.08, 21:54 |
|
|
zokot
|
Kamoš to má přesně na střed tak to musí nějak jít.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
21.4.08, 05:03 |
|
|
cyz
|
Tak jediné co mě napadá proč by se s tím mělo hýbat je demontáž odhlučnění nebo oprava po velkém čelním nárazu....díky tomuto tématu už vím na co mám dát pozor až to budu montovat takže díky ja něj
|
21.4.08, 07:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|