|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
OSVĚTLENÍ BUDÍKŮ NA FÁBII
Autor |
Zpráva |
ROSŤA
|
OSVĚTLENÍ BUDÍKŮ NA FÁBII
Mám Fabii 1,4Mpi a mám takový problém už od té doby ,co jsem jí koupil.Při jízdě večer jsem zjistil,že osvětlení budíků se přerušuje-pulsuje.Bylo to za staré baterie i teď ,když jsem dal novou.Teď ještě se mi objevil další problém,na plusovém kontaktu na baterii-pořád mi to oxiduje.Vyčistím to a do čtrnácti dnů je z toho zase zoxidovaná koule.Někdo mi poradil,že by mohl být špatně ukostřený motor.Tak nevím,prosím poraďte.
|
21.4.08, 16:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to pulzování je naprosto normální
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.4.08, 16:25 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Sadra17 píše: to pulzování je naprosto normální
to teda není, nic pulzovat nemá, nicméně, jak to opravit, nevím
|
21.4.08, 16:39 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
napište komu se pořád oxiduje kontakt na baterce, to není baterka a kus na sběrném dvoře, a pokud si žere co chce tak pulzuje napětí a jednou ti sežere i altík nehorázná cena je 18.000 repase 4800 kč značková a nechci zapojít zasvěcené i jiná cena miloš
|
21.4.08, 20:05 |
|
|
ROSŤA
|
BATERIE
slovacek.milos píše: napište komu se pořád oxiduje kontakt na baterce, to není baterka a kus na sběrném dvoře, a pokud si žere co chce tak pulzuje napětí a jednou ti sežere i altík nehorázná cena je 18.000 repase 4800 kč značková a nechci zapojít zasvěcené i jiná cena miloš
A jakou by jste doporučili baterii.Fabia-1,4Mpi-50kw.Díky
|
22.4.08, 10:50 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: BATERIE
ROSŤA píše: slovacek.milos píše: napište komu se pořád oxiduje kontakt na baterce, to není baterka a kus na sběrném dvoře, a pokud si žere co chce tak pulzuje napětí a jednou ti sežere i altík nehorázná cena je 18.000 repase 4800 kč značková a nechci zapojít zasvěcené i jiná cena miloš A jakou by jste doporučili baterii.Fabia-1,4Mpi-50kw.Díky
normální co tam má být, jestli chceš něco extra tak bosch silver miloš
|
22.4.08, 15:55 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|